Driver Odesláno 22. únor 2005 Odesláno 22. únor 2005 Viděl jsem od firmy Solido model P205 GTI v tuningové úpravě. Je to měřítko 1/18, stojí cca 890,- . Ještě dělají klasickou verzi 205 GTI. Ale nikde namůžu najít fotky, i na solido.com mají pouze kreslený obrázek. Jinak pro zájemce ho mají v takovým malým obchůdku s modelama v Tescu v Praze Letňanech. Mají tam spoustu krásných modelů, vždycky když jdeme s přítelkyní nakupovat do Tesca musí mě vytáhnout z toho obchůdku hrubou silou za rukáv, jinak bych tam asi zůstal až do zavírací doby..... Citovat
zoby Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 škoda že to stojí takový love...ten červený je skoro přesně jako to moje... Citovat
Marlin Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 cervenyho tuneniho mam doma, nekde tady se povaluji fotky, jestli chcete tak nejaky fotky sem dam Citovat
Marlin Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Napsán autorem zoby škoda že to stojí takový love...ten červený je skoro přesně jako to moje... rikas drahy jo? 890 je jedne z nejlevnejsich co jsou. nejlepsi je kupovat az cenu 2800czk Citovat
Operator Odesláno 24. únor 2005 Odesláno 24. únor 2005 jj, souhlasim s Marlinem. 890 kč je ještě welmi dobrá cena. 406 coupé stojí kolem litru, já ji sehnal za 600, páč má nepojízdný kolečko a to je mi do výstavky celkem putna. Kde jsou ty doby, kdy se tu kdysi první Bburaga 1:18 prodávaly za 450 kč. :( Ještě mě napadlo, nevíte, kde by se daly sehnat nějaký tuningový kolečka na modely 1:18? Mám už strašně dlouho v plánu wotunit modýlek Ferrari 348, ale chce to ty správný wheels! ;) [Editován dne 24/2/05 Operator] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.