Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Viděl jsem od firmy Solido model P205 GTI v tuningové úpravě. Je to měřítko 1/18, stojí cca 890,- . Ještě dělají klasickou verzi 205 GTI. Ale nikde namůžu najít fotky, i na solido.com mají pouze kreslený obrázek. Jinak pro zájemce ho mají v takovým malým obchůdku s modelama v Tescu v Praze Letňanech. Mají tam spoustu krásných modelů, vždycky když jdeme s přítelkyní nakupovat do Tesca musí mě vytáhnout z toho obchůdku hrubou silou za rukáv, jinak bych tam asi zůstal až do zavírací doby..... :D

Odesláno
Napsán autorem zoby

škoda že to stojí takový love...ten červený je skoro přesně jako to moje...

rikas drahy jo? 890 je jedne z nejlevnejsich co jsou. nejlepsi je kupovat az cenu 2800czk

Odesláno

jj, souhlasim s Marlinem. 890 kč je ještě welmi dobrá cena. 406 coupé stojí kolem litru, já ji sehnal za 600, páč má nepojízdný kolečko a to je mi do výstavky celkem putna. :D

Kde jsou ty doby, kdy se tu kdysi první Bburaga 1:18 prodávaly za 450 kč. :(:(:(

Ještě mě napadlo, nevíte, kde by se daly sehnat nějaký tuningový kolečka na modely 1:18? Mám už strašně dlouho v plánu wotunit modýlek Ferrari 348, ale chce to ty správný wheels! ;);)

[Editován dne 24/2/05 Operator]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...