Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja sem teda po strednej skole odmital jet na vyskou, pak sem se jaksi uvedomil, a dal se na externi.

Taky sem v 3 rocniku, skousky mam uz vsechny, bakalarka je hotova, studijni prumer za zimu aj za leto mam 1.4 :P

Ale statnice mam bohuzel az v auguste, a cakam ne jejich termin ... Doufam ze to nezasahne do letniho zrazu, na ktory by som chtel k Vam do CR jet ... Ale to je ve hvezdach ...

Tak doufam ze budu po lete take BC :) Pak samozrejme pokracovat dal ....

Odesláno
1,4 ? to mas ako svoj motor :D

a ty tiez este 2 roky a mozes mi tykat no :D

JJ, v tomto pripade som rad ze nemam motor 3.0 alebo podobne :) (taky 4.2 od audi by mne zabezpecil, ze bych skolu neprojel :D )

Odesláno

Lubko: průměr 1,4, to je pěkné, o tom si hooodně lidí na našem oboru může nechat jenom zdát, já jsem mezi nima :D Já mám 2,29, ale v řadě předmětů jsem na známku příliš nehleděl, ač nějaké předměty mě mrzí, že mohly být lepší, nicméně na to se historie neptá :)

Dneska jsem ještě byl na studijním, kde jsem dostal papír, že jsem přijat na magisterské studium a jsem potvrzen jako bakalář. Odkaz by měl veřejně fungovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...