Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Co se s tim dělá, aby to nerezlo dál? Bezbarvej lak na rez? Nebo to se nechá rezatý a až ty plechy proreznou, tak se vymění? A nebo čim víc rezu, tim líp?

Bezbarvej lak na rez ? To by urco reznuti nezastavilo ...

Myslim ze treba takova kapota ci blatnik ty neprehrdzavi jen tak hned, a daji se sehnat za par kacek ... Ve vysledku je to levnejsi, jak koupit tu kapotu v inem stylu tuningu karbonovou, nebo nechat auto lakovat a podobne ...

Odesláno

To by mě taky zajímalo...bavil jsem se nedávno s jedním lakýrou a říkal, že s tím jednou blbnuli. Když to jen necháš tak to oleze a není to rovnoměrný. Když to chceš nalakovat bezbarvým tak OK, ale nevydrží to dlouho ( ta rez pod tím pracuje a loupe se to ). Takže mě překvapil ukázkou jak to vypadá udělaný jen barvou a to je asi nejlepší. Buď se to dělá tak, že se podklad nalakuje jednou barvou a pak se na to \"natupuje\" druhá. Nebou je spec. lak, který tu strukturu udělá. V obou případech samozřejmě pak transparentní matný lak.

Nicméně jestli je nějaký profi postup by mě zajímalo.

[upravil dne 23/6/11 18:09 koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...