Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám taký problém. Chcel som preniesť nejaké dokumenty na USB a tak som vystrihol v priečinku moje dokumenty zložky ktoré som preniesol na USB klúč (vystrihol a prilepil). Celý proces prenášania prebiehal niekolko desiatok minút a ked som otvoril USB klúč tak tam boli prenesené zložky avšak po ich otvorení boli prázdne (neboli tam žiadne prenesené dokumenty). Tak som cez vlastnosti skontroloval obsah USB klúča a tam mi vyskočila info, že tam je cca 15GB zaplnených. Teraz nemám dokumenty ani v PC ani na USBčku. Ako ich môžem na tom klúči obnoviť?

Odesláno

Myslím že skôr ich oživíš v počítači ako obnovenie zmazaných. Na USBčko ich zrejme zle zapísalo a preto ich nevidíš.

Osvedčil sa mi program Recuva, ak chceš, pošlem ti ho emailom.

Odesláno

mne sa to parkrat s usb klucom stalo a po scandisku subory bolo vidiet.

pisal ze miesto je zabrate. chybaju iba hlavicky a obnova sektora s informaciami o

ulozenych suboroch tie data ukaze. scandisk je to najjednoducsie co moze urobit ako prve :super

Odesláno

na flash disku ? to je docela divne.

skus pustit aj tu kontrolu povrchu, zafajkni aj tu druhu moznost: vyhladat a pokusit sa obnovit chybne sektory

i ked tomu nedavam nejaku nadej

potom ti uz ostava jedine, recovery hdd a vyhladat zmazane subory. docela uspesna akcia. dolezite je aby si nerobil presuny suborov od monetu ked doslo k vymazom suborov a ani nekopiroval na harddisk nove.

[upravil dne 22/6/11 20:43 Marcel00]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...