gedu Odesláno 22. červen 2011 Odesláno 22. červen 2011 Mám taký problém. Chcel som preniesť nejaké dokumenty na USB a tak som vystrihol v priečinku moje dokumenty zložky ktoré som preniesol na USB klúč (vystrihol a prilepil). Celý proces prenášania prebiehal niekolko desiatok minút a ked som otvoril USB klúč tak tam boli prenesené zložky avšak po ich otvorení boli prázdne (neboli tam žiadne prenesené dokumenty). Tak som cez vlastnosti skontroloval obsah USB klúča a tam mi vyskočila info, že tam je cca 15GB zaplnených. Teraz nemám dokumenty ani v PC ani na USBčku. Ako ich môžem na tom klúči obnoviť? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. červen 2011 Odesláno 22. červen 2011 Zkus třeba tenhle programek - http://www.slunecnice.cz/sw/restoration/ ale pozor, uložit ho musiš při stahování na jiný disk, stejně tak potom ty kopirované soubory pokud program nějaký najdem jinak je na puvodním disku zničiš Citovat
gedu Odesláno 22. červen 2011 Autor Odesláno 22. červen 2011 tak to by nemal byt problem lebo tie data su na USB a kopiroval som to z prac. PC takže to možem uložit na sukromný NB Citovat
AnotherOne Odesláno 22. červen 2011 Odesláno 22. červen 2011 Hurvajz myslel súbory na pôvodnom disku. Citovat
gedu Odesláno 22. červen 2011 Autor Odesláno 22. červen 2011 aha tak to som akosi nepochopil dík:mad: Citovat
Marcel00 Odesláno 22. červen 2011 Odesláno 22. červen 2011 co tak skusit najprv kontrolu disku ? scandisk... automaticka oprava edit: na usb kluci samozrejme [upravil dne 22/6/11 20:11 Marcel00] Citovat
pastorek Odesláno 22. červen 2011 Odesláno 22. červen 2011 Myslím že skôr ich oživíš v počítači ako obnovenie zmazaných. Na USBčko ich zrejme zle zapísalo a preto ich nevidíš. Osvedčil sa mi program Recuva, ak chceš, pošlem ti ho emailom. Citovat
gedu Odesláno 22. červen 2011 Autor Odesláno 22. červen 2011 ja to budem musieť urobiť aj tak až zajtra v praci, ale možeš mi poslať je zložitý Citovat
Marcel00 Odesláno 22. červen 2011 Odesláno 22. červen 2011 mne sa to parkrat s usb klucom stalo a po scandisku subory bolo vidiet. pisal ze miesto je zabrate. chybaju iba hlavicky a obnova sektora s informaciami o ulozenych suboroch tie data ukaze. scandisk je to najjednoducsie co moze urobit ako prve Citovat
gedu Odesláno 22. červen 2011 Autor Odesláno 22. červen 2011 Marcel00 : a cez čo si ten scandisk robil? mamW7 Citovat
Marcel00 Odesláno 22. červen 2011 Odesláno 22. červen 2011 otvor tento pocitac, klikni pravou mysou na usb disk a vyber vlastnosti. klikni na zalozku nastroje -> vyber kontrola chyb zvol skontrolovat. daj vediet ako si pochodil... Citovat
gedu Odesláno 22. červen 2011 Autor Odesláno 22. červen 2011 tak som to skusil ale napisal že sú na disku chyby ktoré W nevie opravit:(:( Citovat
Marcel00 Odesláno 22. červen 2011 Odesláno 22. červen 2011 na flash disku ? to je docela divne. skus pustit aj tu kontrolu povrchu, zafajkni aj tu druhu moznost: vyhladat a pokusit sa obnovit chybne sektory i ked tomu nedavam nejaku nadej potom ti uz ostava jedine, recovery hdd a vyhladat zmazane subory. docela uspesna akcia. dolezite je aby si nerobil presuny suborov od monetu ked doslo k vymazom suborov a ani nekopiroval na harddisk nove. [upravil dne 22/6/11 20:43 Marcel00] Citovat
gedu Odesláno 22. červen 2011 Autor Odesláno 22. červen 2011 no uvidím zajtra ale som pesimista a nedavam tomu velku nadej a nasratý som dostatočne:grr:grr:grr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.