alternativ Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 MotoMoto, zkus tuhle stranku, je tam sousta uzitecnych informaci, ja jsem se tam hodne dozvedel, nez jsem sem jel: http://lochneska.cz/ Citovat
MotoMoto Odesláno 2. červenec 2011 Autor Odesláno 2. červenec 2011 díky, zítra jedu, snad se vrátíme v pořádku. Citovat
MotoMoto Odesláno 11. červenec 2011 Autor Odesláno 11. červenec 2011 Tak jsem se v pořádku vrátil a když opomenu že se nám po cestě potkaly stěrače a od půlky Německa jsme jeli jen s jední (naštěstí u řidiče) tak vše proběhlo v nejlepším pořádku a rád mohu doporučit navˇštěvu a klidně autem, naprostá pohoda, tak slušné a ohleduplné a pohodové řidiče jsem jinde nezažil. Hned bych se tam odstěhoval a to nejen k vůli dopravě. Pokud by někdo potřeboval nějaké info tak houkněte. Citovat
alternativ Odesláno 11. červenec 2011 Odesláno 11. červenec 2011 MotoMoto, moc dobre vim, o cem mluvis. Taky stehovani z Kocourkova do UK zvazuju. Citovat
MotoMoto Odesláno 19. červenec 2011 Autor Odesláno 19. červenec 2011 Tak jsem to dnes spočítal a cesta tam a zpět Londýn Liberec respektive obráceně včetně trajektu a místního najetí cca 250 km to výjde na 10 tisíc. To výjde letecky pomalu stejně když se člověk přizpůsobí v době letu. Citovat
alternativ Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 No letecky to vyjde na 100% levneji, kdyz letis treba Brno - Luton, Stansted (nevim jestli to tam leta i z Prahy). Ale zase si mel svoje pohodli a nezavislost na case Citovat
MotoMoto Odesláno 25. červenec 2011 Autor Odesláno 25. červenec 2011 Jasně auto tam k dispozici bylo fajn i když po Londýně MHD bylo lepší. Když tam pojedu znova a jen sám nebo ve dvou tak letecky ve čtyřech už to auta je lepší. Citovat
matii Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 Byly nějaké prohlídky za kanálem nebo pohovor? Byl jsem tam na pár dní v roce 1996 a tehdy nás vyslýchali jak zločince. Citovat
MotoMoto Odesláno 27. červenec 2011 Autor Odesláno 27. červenec 2011 Musím říct, že jsem to před deseti roky také zažil, ale teď směrem tam vůbec nic, jen kontrola dokladů na Francouzské straně a pak už nic a směrem zpět odstavovali do haly všechny vozy z víchodní Evropy, tedy poláky, nás a ukrajince a chtěli vidět kufr a ptali se na zbraně drogy a také benzín, což nechápu protože tam je dražší. Jedině snad z bezpečnostních důvodů aby člověk na lodi nezaložil požár, ael poprvé jsem zažil takovouhle kontrolu s úsměvem a omluvami a tak bylo vše v pohodě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.