Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem se v pořádku vrátil a když opomenu že se nám po cestě potkaly stěrače a od půlky Německa jsme jeli jen s jední (naštěstí u řidiče) tak vše proběhlo v nejlepším pořádku a rád mohu doporučit navˇštěvu a klidně autem, naprostá pohoda, tak slušné a ohleduplné a pohodové řidiče jsem jinde nezažil.

Hned bych se tam odstěhoval a to nejen k vůli dopravě.

Pokud by někdo potřeboval nějaké info tak houkněte.

Odesláno

Tak jsem to dnes spočítal a cesta tam a zpět Londýn Liberec respektive obráceně včetně trajektu a místního najetí cca 250 km to výjde na 10 tisíc. To výjde letecky pomalu stejně když se člověk přizpůsobí v době letu.

Odesláno

Jasně auto tam k dispozici bylo fajn i když po Londýně MHD bylo lepší. Když tam pojedu znova a jen sám nebo ve dvou tak letecky ve čtyřech už to auta je lepší.

Odesláno

Musím říct, že jsem to před deseti roky také zažil, ale teď směrem tam vůbec nic, jen kontrola dokladů na Francouzské straně a pak už nic a směrem zpět odstavovali do haly všechny vozy z víchodní Evropy, tedy poláky, nás a ukrajince a chtěli vidět kufr a ptali se na zbraně drogy a také benzín, což nechápu protože tam je dražší. Jedině snad z bezpečnostních důvodů aby člověk na lodi nezaložil požár, ael poprvé jsem zažil takovouhle kontrolu s úsměvem a omluvami a tak bylo vše v pohodě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...