Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim chcel by som sa spytat robili mi na mojej 407sw 2HDI rozvody vymena spodnych capov na prednej naprave vymena zadneho loziska a vymena abs cidla na zadnom kolese cena u domaceho majstra je evri je to cena akurat alebo???? vdaka za odpoved este si len idem pre auto tak chcem vediet ci mu mam tolko s usmevom dat alebo uz sa tam viac krat nevratit..nie je to ziadny origo servis ale iba chalan co si popri robote privyraba...dakujem

Odesláno
Zdravim chcel by som sa spytat robili mi na mojej 407sw 2HDI rozvody vymena spodnych capov na prednej naprave vymena zadneho loziska a vymena abs cidla na zadnom kolese cena u domaceho majstra je evri je to cena akurat alebo???? vdaka za odpoved este si len idem pre auto tak chcem vediet ci mu mam tolko s usmevom dat alebo uz sa tam viac krat nevratit..nie je to ziadny origo servis ale iba chalan co si popri robote privyraba...dakujem

cena je 160euro

Odesláno

Myslím že cena je ok......běžně se u nás bere bez dokladu u výměny rozvodů 2000,- Kč za práci ,cepy a ložisko + snímač.......možná i těch 4000,- Kč po přepočtu je i málo.......

Odesláno

Můžete mi pls upřesnit , co bylo děláno při rozvodech ?

Protože jestli jen řemen + kladky , tak je to dost. Ve značce je na to norma 4,3 hodiny x 500 kč co máme my a to my vychází na 2150 kč s papírem.

Jestli to bylo s vodní pumpou což je cca + 1 hodina navíc, tak budiž.

Jestli u toho dělal i vršek (jako, že měl) tak je to super cena.

Odesláno

Včera jsem měnil 2x zadní ložisko+ 1 kulový čep +snímač ABS v autorizovaném servisu Peugeot-práce-čep-1,1hod-539kč,geometrie 1hod-580kč,výměna ložisek1,3hod-702kč,výměna snímače ABS-1.7hod-833 kč + DIAGNOSTIKA 1hod-588 kč- celkem asi 140euro,takže za to co ti dělal -dobrá cena:papa

Odesláno

takze rozvody bez vodnej pumpy cize vodiaca sponavacia kladka a remen dalej spodne capy(labky) na prednej naprave zadne lozisko a zadny snimac abs cena prace 160 euro plus diely 464,+á v autokelly

Odesláno

hold iny servis ma nenapadol mne sa to zdalo tiez trosku dost preto som to sem hodil aby som mu vedel povedat ze mu tolko nedam..ale bolo viac reakcii ze je cena v pohode tak som si myslel ze som z lacneho kraja a vyplatil som to :)

Odesláno

utekaj od toho mechanika ked ti vymeni rozvody bez pumpy.to ma aky vyznam?

vymena capov aj loziska samozrejme nieco stoji ale bez vodnej pumpy je to omyl.

za diely si vyplacol peknu palku kamarat,vacsiu ako ja za 3,0 v6

Odesláno
utekaj od toho mechanika ked ti vymeni rozvody bez pumpy.to ma aky vyznam?

vymena capov aj loziska samozrejme nieco stoji ale bez vodnej pumpy je to omyl.

za diely si vyplacol peknu palku kamarat,vacsiu ako ja za 3,0 v6

vsak cez elit boli drahsie neviem kde nakupujes ty ale v autokelly boli najlacnejsie co som nasiel

Odesláno
Dned by mě teda nenapadlo že ještě někdo si nechá měnit rozvody bez vodní pumpy........tak to je potom moc.....

nie prvykrat mi menili na aute rozvody bez vodnej pumpy a zatial na ziadnom aute s pumpou nebol problem :-)

Odesláno
300€ som platil za vodnu pumpu, remene, kladky a pracu na1,6hdi cca 2r späť.

moja sada bez vodnej punpy stala 147, a nejake centy vodna pumpa by stala plus nejakych cca 50 evri takze robota ta teda stala nejakych 100 evro

Odesláno
takze rozvody bez vodnej pumpy cize vodiaca sponavacia kladka a remen dalej spodne capy(labky) na prednej naprave zadne lozisko a zadny snimac abs cena prace 160 euro plus diely 464,+á v autokelly

tak to je masaker :o

Odesláno

sportivo - druhy krat mi napis sz ked budes nieco potrebovat.

vodna pumpa vydrzi tiez len volaco a platit znovu za robotu pretoze si chcel usetrit 50 euri,mozno ani tolko nie je trochu blbe

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...