Lihous Odesláno 22. září 2011 Odesláno 22. září 2011 Díky za foto:super,tohle byla moje první věc co jsem čekal že to tam tudy teče,jelikož ten prostup co drží u mne tu lištu co je na střeše je docela takovej pochybnej,je tam klasickej plastovej šteft a nemyslím že by to tam zrovna dobře těsnilo a bordelu je kolem taky dost,už na jaře jsem to chtěl vyndat a vyčistit a zalepit ale nějak jsem to časem zavrhl,jelikož tam najednou neteklo.Podle poslední fotky je to přesně to místo kde mne to stéká do toho kaslíku,přesně jsem měl tušení že to teče po kastli sloupkem dolů,jelikož kolem oken je sucho.Podle mne je to jasné,zkusím to nafotit jak to tam vypadá a dám to sem,jen mám obavu že až to budu muset vyndat že ten šteft půjde do kopru a to bude v řiťi:bacha Pokud zjistite ze to tece je mozne dobre odpozorovat kudy to tece demontazi oblozeni sloupku jsou tam videt \"stopy\" od vody a hodne to pomuze.Ale jak jsem uz psal jinde hledat zatekani je na dlouho ..... Citovat
rkolac Odesláno 5. duben 2012 Autor Odesláno 5. duben 2012 Tak se po dlouhé době vracím k tématu voda,po dnešním celodením dešti mám mokrej pás na poslednim sloupku,nad kaslíkem do kterého jde voda,je to na sto procent ten šteft jak jsem psal nahoře,co drží střešní lištu,vyndaval jste ho už někdo???dá se pak ještě použít mebo dude lepší na to jít zevnitř přez obložení.:nevim Citovat
Czedisonek Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 napřed bych zkusil oddělat zevnitř tapec kolem toho posledního pásu a koukat zevnitř kudy to kape. Ten šteft bych z toho moc nepodezříval, já ho mám celej zadělanej od b.r.elu a nic mi nikam neteče. Citovat
rkolac Odesláno 6. duben 2012 Autor Odesláno 6. duben 2012 napřed bych zkusil oddělat zevnitř tapec kolem toho posledního pásu a koukat zevnitř kudy to kape. Ten šteft bych z toho moc nepodezříval, já ho mám celej zadělanej od b.r.elu a nic mi nikam neteče. asi určitě to nejdřív skouknu zevnitř ale odle mne je to ono,není tam nic jiného tak vysoko aby to teklo na pás:myslim Citovat
Czedisonek Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 tak jak, už jsi s tím pohnul směrem k naději ? Citovat
rkolac Odesláno 15. duben 2012 Autor Odesláno 15. duben 2012 No vzhedem k počasí to zatím nechávam jak to je,třeba v týdnu pr:fnukšelo celou noc a ani kapka:bacha:bacha Citovat
Czedisonek Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 takže problém vyřešen škoda jen ztráty kolegy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.