rkolac Odesláno 19. červen 2011 Odesláno 19. červen 2011 Čau,tak pro změnu řeším jinej problém a to že mi kape voda v kaslíku v kufru na straně spolujezdce,tam kde není příprava pro hever.Když normálně prší tak se nic neděje ale teď když jsou ty bouřky a vítr tak mi kape voda z toho plechu co je uvnitř nahoře,je na tom z venku přidělaná kolejnice po které jezdí dveře.netuším kudy to tam může zanášet,jelikož kolejnice je zdravá a skrs ty štefty to téct nemůže,tolik vody v kolejnici bejt nemůže a stejně je to zalité barvou,okno je taky uvnitř suché.Možná je to odzhora někde a teče to sloupkem dolů!!, poradí někdo nebo neřešil jste to někdo:myslim:myslim. díky [upravil dne 20/7/11 20:31 rkolac] Citovat
dusan2 Odesláno 19. červen 2011 Odesláno 19. červen 2011 :bojim Ja som dnes riesil vodu ktora stekala na nohy spolujazdca cez ventilator!!! Bola upchata odtokova hadica pod mriezkou na pelovy filter. Ale s tvojim problemom som sa nestretol. Citovat
rkolac Odesláno 20. červen 2011 Autor Odesláno 20. červen 2011 :bojim Ja som dnes riesil vodu ktora stekala na nohy spolujazdca cez ventilator!!! Bola upchata odtokova hadica pod mriezkou na pelovy filter. Ale s tvojim problemom som sa nestretol. je to fakt jen občas,nesnáším tyhle občasné závady:bacha Citovat
rkolac Odesláno 22. červen 2011 Autor Odesláno 22. červen 2011 ta teď po těch pár pěknejch bouřkách nic sucho,mám podezření na lahev s destilkou kterou zam mam,že se to tam nějak odpařuje,jinak si to nedovedu vysvětlit:myslim Citovat
rkolac Odesláno 20. červenec 2011 Autor Odesláno 20. červenec 2011 Tak dnes jak tady dlouho prší je tam voda znovu,jsou mokré spreje které tam mám,vůbec netuším kde nějaká díra může být,ještě mne napadá jak je vzadu pod střechou uchycena lišta co vede podél na střeše,tak vzadu v lemu 5 dveří je nějakej šteft kterej tu lištu drží,tak možná tam ale nevím zda je tam nějaká díra zkrz,kudy by to tam teklo,teď mi to nějak nevadí ale v zimě bych nerad jezdil pořád se zamlženým oknem.:blicismajlik neměl to někdo z vás rozebrané?? a neví zda je tam díra zkrz a může tam stékat voda dolů??? Dnes mám zase podezření na zadní vyklápěcí okno,v rohu dole je nějaké rohové těsnění a když ho odchlípnu tak je tam díra,možná to jde i tam tudy,s..e mi to jelikož mám uvnitř vše mokré,možná to zkusit zadělat nějakým tmelem ale je tam pod tím bordel a podle mne se tam nic nechytne:fnuk [upravil dne 21/7/11 09:31 rkolac] Citovat
rkolac Odesláno 18. září 2011 Autor Odesláno 18. září 2011 Problém přetrvává,dnes opět trochu vody,nevím jak to budu řešit přes zimu,pokud to tam bude pořád mokré.:blicismajlik:blicismajlik nikdo nic? Citovat
rkolac Odesláno 18. září 2011 Autor Odesláno 18. září 2011 rkolac:Ona byla bourana ta tvoje 806? jen trochu na předek ale nic velkého a vzadu nad kolem trochu odřenej jen lak.Prostě nic velkého:myslim Citovat
Cviklík Odesláno 18. září 2011 Odesláno 18. září 2011 Předek na tom je z Evasiona,co?Z jakého státu to bylo dovezené?Podle manuál klimy bych tipoval Belgie nebo Holandsko? Citovat
Lihous Odesláno 19. září 2011 Odesláno 19. září 2011 Čau,tak pro změnu řeším jinej problém a to že mi kape voda v kaslíku v kufru na straně spolujezdce,tam kde není příprava pro hever.Když normálně prší tak se nic neděje ale teď když jsou ty bouřky a vítr tak mi kape voda z toho plechu co je uvnitř nahoře,je na tom z venku přidělaná kolejnice po které jezdí dveře.netuším kudy to tam může zanášet,jelikož kolejnice je zdravá a skrs ty štefty to téct nemůže,tolik vody v kolejnici bejt nemůže a stejně je to zalité barvou,okno je taky uvnitř suché.Možná je to odzhora někde a teče to sloupkem dolů!!, poradí někdo nebo neřešil jste to někdo:myslim:myslim. díky [upravil dne 20/7/11 20:31 rkolac] Zdravim mame P406 kombika a resil jsem podobne nejdrive jsem si myslel spoj plechu pak hagus antena /voda stekala po vnitrnim D sloupku na koberec v kufru ale jen kdyz prselo vic/ a nakonec to byl bordel v pirele stacilo ji vytrhnout a bordel vyskrabat pirelu zmacknout a zase opatrne nandat zpatky - od te doby ani kapka. Citovat
rkolac Odesláno 19. září 2011 Autor Odesláno 19. září 2011 Čau,tak pro změnu řeším jinej problém a to že mi kape voda v kaslíku v kufru na straně spolujezdce,tam kde není příprava pro hever.Když normálně prší tak se nic neděje ale teď když jsou ty bouřky a vítr tak mi kape voda z toho plechu co je uvnitř nahoře,je na tom z venku přidělaná kolejnice po které jezdí dveře.netuším kudy to tam může zanášet,jelikož kolejnice je zdravá a skrs ty štefty to téct nemůže,tolik vody v kolejnici bejt nemůže a stejně je to zalité barvou,okno je taky uvnitř suché.Možná je to odzhora někde a teče to sloupkem dolů!!, poradí někdo nebo neřešil jste to někdo:myslim:myslim. díky [upravil dne 20/7/11 20:31 rkolac] Zdravim mame P406 kombika a resil jsem podobne nejdrive jsem si myslel spoj plechu pak hagus antena /voda stekala po vnitrnim D sloupku na koberec v kufru ale jen kdyz prselo vic/ a nakonec to byl bordel v pirele stacilo ji vytrhnout a bordel vyskrabat pirelu zmacknout a zase opatrne nandat zpatky - od te doby ani kapka. Díky,možná pomůže ale nevím co je pirela:mad: Citovat
trah Odesláno 19. září 2011 Odesláno 19. září 2011 Pireli-tesneni s kovovou vyztuzi,napr.kolem dveri:mrk.Jedine vzit hadici a proudem vody zjistit kde zatyka,jeden je venku s hadici a druhy v aute sleduje vodicku,jinac to nenajdes:bojim Citovat
rkolac Odesláno 20. září 2011 Autor Odesláno 20. září 2011 Pireli-tesneni s kovovou vyztuzi,napr.kolem dveri:mrk.Jedine vzit hadici a proudem vody zjistit kde zatyka,jeden je venku s hadici a druhy v aute sleduje vodicku,jinac to nenajdes:bojim no jenže tam není vůbec nic vidět,není místo aby bylo přimo vidět odkud to jde:blicismajlik Citovat
Lihous Odesláno 20. září 2011 Odesláno 20. září 2011 To zlute oznacene je moznost kde by to mohlo vzlinat a pro vodu staci vlasova trhlinka a tece to uplne jinde nez si myslime [upravil dne 21/9/11 09:45 od Lihous] Citovat
Lihous Odesláno 21. září 2011 Odesláno 21. září 2011 I tady je videt ze po cca 20tis/km je uz zase usazeny pekny \"bordel\" [upravil dne 21/9/11 09:45 od Lihous] Citovat
Lihous Odesláno 21. září 2011 Odesláno 21. září 2011 Vydloubat ten jemny prach si spis blaticko prez ktere me to teklo do kufru [upravil dne 21/9/11 09:44 od Lihous] Citovat
Lihous Odesláno 21. září 2011 Odesláno 21. září 2011 Snad to je dostatecne jasne nafocene [upravil dne 21/9/11 09:43 od Lihous] Citovat
Lihous Odesláno 21. září 2011 Odesláno 21. září 2011 A takto to me vzlinalo a kapalo prez sloupek,repro bylo suche a strop teke ..... Citovat
rkolac Odesláno 22. září 2011 Autor Odesláno 22. září 2011 Díky za foto:super,tohle byla moje první věc co jsem čekal že to tam tudy teče,jelikož ten prostup co drží u mne tu lištu co je na střeše je docela takovej pochybnej,je tam klasickej plastovej šteft a nemyslím že by to tam zrovna dobře těsnilo a bordelu je kolem taky dost,už na jaře jsem to chtěl vyndat a vyčistit a zalepit ale nějak jsem to časem zavrhl,jelikož tam najednou neteklo.Podle poslední fotky je to přesně to místo kde mne to stéká do toho kaslíku,přesně jsem měl tušení že to teče po kastli sloupkem dolů,jelikož kolem oken je sucho.Podle mne je to jasné,zkusím to nafotit jak to tam vypadá a dám to sem,jen mám obavu že až to budu muset vyndat že ten šteft půjde do kopru a to bude v řiťi:bacha Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.