Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím!Nedávno som zbadal,že pri krútení volantu,pomaly ako by sa zadieral.Podla mňa niečo bude s riadením.Už sa tu písalo myslím o tom.Dá sa riadenie repasovať,alebo kúpiť radšej druhé?Pasuje tam z praváča?

Odesláno

chci se zeptat, ma na rizeni nejaky vliv podtlak? je tam neco ovladano podtlakem z podtlakove pumpy, co se tim ovlada turbo atd.?

Nebo co odchazi na tom posilovaci?

jo a jeste, da se nejak v domacich podminkach zmerit tlak servo cerpadla? A jaky tlak ma davat za jakych podminek?

Diiiky

[upravil dne 18/6/11 11:37 h4wk3y]

Odesláno

podtlak nee

servo je založeno na tlaku, cca 50 Atm, tlak se změřit dá,musíš mít spec. tlakoměr--šroubuje se na výstup z čerpadla, tlak je poměrně konstantní,se vzrůstajícími otáčkami motoru se mění okolo 10%, když čerpadlo nedává předepsaný tlak, volant půjde těžko...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ja sem od podzimu \'10 řešil stejný problém. Taky jsem měl pocit, že se mi zadírá řízení, mechanik mi řikal, že jsem přecitlivělej, jinej řikal, že to taky pozoruje, ale že neví..

No tak jsem vyměnil horní uložení tlumičů - ložiska uplně... no ložiska tam nebyly, jen takový příjemně zbarvený kroužky :D. Výměna včetně gum, nejen ložisek. A pak geometrie.

No ale ani po výměně to nijak nepomohlo, tak taky, že teda posilovač, ale co na něm? Když neteče, tak je to dobrý.

Už sem byl taky zoufalej a začal si na to zvykat, i když se s tim nedalo jezdit. Jak odešla zima, nahodil jsem letní gumy a tradáá problém zmizel :roker. Náprava je celkem jednoduchá a nemá se tam co posrat. Na tom posilovači taky ne. Jen to chce dobrý gumy a po 10letech vyměnit ložiska v uložení.

Jinak za nedlouho mě začala mlátit přední náprava vlevo u kola, vyměnili se tyčky stabilizátoru a bylo. Řízení ztvrdlo, zpřesnilo se a odstranila se gumovitost.

Celá sranda vyšla na:

2000,- uložení tlumičů (2ks)

1500,- tyčky stabilizátoru (2ks)

300,- geometrie

bez práce

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...