Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mě chytne taky když přidám plyn,ale už bez plynu naskakuje a normálně akceleruje,ale jak uberu plyn zakolísají otáčky a hned zdechne.Je to jen za studena,mám krokáč novej,teplotní čidlo.Lambda v pořádku,map senzor taky v cajku,komplet klapka pročištěná.Zapalovací rampa a svíčky vyměněny.Byl jsem na emisích a taky v pořádku.Za tepla jde motor normálně,akorát při delším běhu na volnoběh někdy trochu zakolísá,ale hned se vzpamatuje.Jinak jede v pohodě.Pokud někdo tuší co s tím,tak písněte.

[upravil dne 20.6.2011 20:30 EXI.60]

Odesláno

Jinak když nastartuju za studena a mám otevřené dveře,tak je dost cítit spálený benzín.z výfuku bílý dým a sráží se i trochu vody na koncovce,což si myslím že je klasická kondenzace.Pač se voda z motoru neztrácí.

Jinak jak píšeš o tý jednotce,nemohla taky odejít?

[upravil dne 20.6.2011 21:00 EXI.60]

Odesláno

No to mě ani nestraš, já doufám že bude stačit to znova nastavit. Ono to nedělá pokaždý, prostě dneska třeba 4x za sebou po zastavení např u pumpy, nebo 15 min před obchodem, ale předtím 10x v pohodě a pak zase taky dobrý, uvidim zitra co vymysli na Diag.

Odesláno

No tak Diagnostika ukazala chybu krokáče, k nastavení čehokoliv není vhodná, je to jen nějaká univerzalní. Tak se smazali chyby. Já doma vyčistil krokáč, a nechal potom odpojenou baterku aby se jednotka restartovala. Byl jsem ještě v Auto Lion a jak muj servisak tak v Auto Lion mi řikají že bude vadnej krokáč. Zejtra dovezu jinej, takže pokud se zavada bude opakovat vyměnim ho a pak se uvidí. PP2000 tady v okolí nikdo nemá, takže pokud bude nakonec potřeba tak budu muset někam zajet

[upravil dne 21/6/11 17:03 Radek Hurvajz]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak dneska ráno opět po startu ihned chcípá, po nastartování pod plynem chcípání při přidání, po ohřátí ještě chvili kolisali otačky při sundani nohy z plynu, potom už zase normalní, další start v pohodě. Vidim to na ten krokáč nejspiš:(

Odesláno

Takže, dnes vyměněn krokáč za nový kus, viz -

Po montaži po prvním startu vysoké otáčky a postupně klesaly na cca 2500, po druhem startu již otačky normalní. Skakal jsem s tim dneska po měste a všechno se zdá být OK, ale uvidim časem jestli to bylo ono.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...