EXI.60 Odesláno 20. červen 2011 Odesláno 20. červen 2011 Zdar,mám podobnou závadu,pak dej vědět jak si dopadl. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. červen 2011 Autor Odesláno 20. červen 2011 jj zitra jdu na Diag. jsem zvědavej, ztatim jsem zjistil že když nejde nastartovat tak stačí přidat plyn a chytne. Citovat
EXI.60 Odesláno 20. červen 2011 Odesláno 20. červen 2011 Mě chytne taky když přidám plyn,ale už bez plynu naskakuje a normálně akceleruje,ale jak uberu plyn zakolísají otáčky a hned zdechne.Je to jen za studena,mám krokáč novej,teplotní čidlo.Lambda v pořádku,map senzor taky v cajku,komplet klapka pročištěná.Zapalovací rampa a svíčky vyměněny.Byl jsem na emisích a taky v pořádku.Za tepla jde motor normálně,akorát při delším běhu na volnoběh někdy trochu zakolísá,ale hned se vzpamatuje.Jinak jede v pohodě.Pokud někdo tuší co s tím,tak písněte. [upravil dne 20.6.2011 20:30 EXI.60] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. červen 2011 Autor Odesláno 20. červen 2011 JNo to je přesně to samý. Nejspiš to bude to co psal Straki007, že ŘJ Sagem zapoměla nastavení krokáče. Citovat
EXI.60 Odesláno 20. červen 2011 Odesláno 20. červen 2011 Jinak když nastartuju za studena a mám otevřené dveře,tak je dost cítit spálený benzín.z výfuku bílý dým a sráží se i trochu vody na koncovce,což si myslím že je klasická kondenzace.Pač se voda z motoru neztrácí. Jinak jak píšeš o tý jednotce,nemohla taky odejít? [upravil dne 20.6.2011 21:00 EXI.60] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. červen 2011 Autor Odesláno 20. červen 2011 No to mě ani nestraš, já doufám že bude stačit to znova nastavit. Ono to nedělá pokaždý, prostě dneska třeba 4x za sebou po zastavení např u pumpy, nebo 15 min před obchodem, ale předtím 10x v pohodě a pak zase taky dobrý, uvidim zitra co vymysli na Diag. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. červen 2011 Autor Odesláno 21. červen 2011 No tak Diagnostika ukazala chybu krokáče, k nastavení čehokoliv není vhodná, je to jen nějaká univerzalní. Tak se smazali chyby. Já doma vyčistil krokáč, a nechal potom odpojenou baterku aby se jednotka restartovala. Byl jsem ještě v Auto Lion a jak muj servisak tak v Auto Lion mi řikají že bude vadnej krokáč. Zejtra dovezu jinej, takže pokud se zavada bude opakovat vyměnim ho a pak se uvidí. PP2000 tady v okolí nikdo nemá, takže pokud bude nakonec potřeba tak budu muset někam zajet [upravil dne 21/6/11 17:03 Radek Hurvajz] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. červen 2011 Autor Odesláno 29. červen 2011 Tak před cca týdnem vyčištěno sedlo krokáče a restart ŘJ přes noc. Od te doby to ještě neudělalo, tak to vypada že bude na chvili klid. Doufám Citovat
tomas.r75 Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 Mám asi úplně stejnou závadu. Kde se ten krokáč vlastně nachází?? [upravil dne 30/6/11 10:01 Ferry] Citovat
Ferry Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 to Tomas.r75 a u jakeho motoru mas na mysli ? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. červenec 2011 Autor Odesláno 4. červenec 2011 Tak dneska ráno opět po startu ihned chcípá, po nastartování pod plynem chcípání při přidání, po ohřátí ještě chvili kolisali otačky při sundani nohy z plynu, potom už zase normalní, další start v pohodě. Vidim to na ten krokáč nejspiš Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. červenec 2011 Autor Odesláno 8. červenec 2011 Takže, dnes vyměněn krokáč za nový kus, viz - Po montaži po prvním startu vysoké otáčky a postupně klesaly na cca 2500, po druhem startu již otačky normalní. Skakal jsem s tim dneska po měste a všechno se zdá být OK, ale uvidim časem jestli to bylo ono. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. červenec 2011 Autor Odesláno 20. červenec 2011 No zatim to vypadá že vyměna krokáče pomohla, od ty doby všechny starty OK Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.