stverzd Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 Dobrý den,chtěl jsem se ještě zeptat jestli někdo nevíte od čeho je tento konektor??? Citovat
Ferry Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 od toho cidla tlaku servokapaliny, ktery je na trubce kousek pod tim konektorem Citovat
stverzd Odesláno 15. červen 2011 Autor Odesláno 15. červen 2011 A nevíte někdo zda vadí když je odpojený??? Citovat
oni Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 neboj se toho a zapoj ho a uvidis proc je odpojenej. nejspise je vadny cidlo,tak zacala svitit ontrolka a dotycnej to takto vyresil. Citovat
stverzd Odesláno 15. červen 2011 Autor Odesláno 15. červen 2011 jj,zkusim to. Me se zda ze blbly otacky volnobehu kdyz auto stalo a zatacelo se z jedne strany na druhou nebo neco podobneho mi rikal. Citovat
oni Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 ale tak to dela normalne, nebo melo by to dleat, aby to utahlo cerpadlo, tak to zvysi jednotky. takze na to je asi to cidlo. takze bych ho zapojil a nic bych neresil. Citovat
stverzd Odesláno 15. červen 2011 Autor Odesláno 15. červen 2011 jj,zapojim a uvidim. on rikal ze to prave o hodne zvysovalo otacky. jinak mam jeste jeden problem kterej mam rozepsanej v sekci kontrolka diagnostiky motoru tak prosim koukni jeste na to zda mi neco poradis. Citovat
stverzd Odesláno 15. červen 2011 Autor Odesláno 15. červen 2011 konektor zapojen a chova se to stejne. Tak casem uvidim. kdyztak opet odpojim. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.