Marcel00 Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 presne tak... obchadzat vozidlo zprava na dialnici je prisne zakazane a taktiez aj mimo mesta... i ked je pravdou ze zakon jednoznacne nedefinuje obiehanie vozidla bez toho aby nedoslo k vyboceniu z vlastneho jazdneho pruhu. sorry za [upravil dne 14/6/11 19:33 Marcel00] Citovat
MilanF1 Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 Video pěkné , nejlepší hláška: \"Já se bojím\" :aut Citovat
romik1 Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 presne tak... obchadzat vozidlo zprava na dialnici je prisne zakazane a taktiez aj mimo mesta... i ked je pravdou ze zakon jednoznacne nedefinuje obiehanie vozidla bez toho aby nedoslo k vyboceniu z vlastneho jazdneho pruhu. sorry za [upravil dne 14/6/11 19:33 Marcel00] pozeral som spravy na jojke a tam v rubrike ako to nespackat sa to iste niekto opytal a policajny prezident odpovedal ze ked ide vo svojom pruhu tak neporusuje zakon. zakon porusuje ten v strede ak ma volny pravy pruh! urcite je nelogicke ist predbiehat cez dva pruhy. riesili to vtedy ked spustili tu trojprudovku. vsetci si mysleli ze ten pravy pruh je pre autobusy a nakladne auta.tam to vysvetlil. Citovat
Y2K Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 presne tak, ten co ide v strede ten porusuje zakon ak ma volny pravy pruh to ze ja idem v pravom a obehnem ho je subezna jazda to sa moze, za tymto si stojim, nikto ma nepresvedci o opaku Citovat
gedu Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 presne tak, ten co ide v strede ten porusuje zakon ak ma volny pravy pruh to ze ja idem v pravom a obehnem ho je subezna jazda to sa moze, za tymto si stojim, nikto ma nepresvedci o opaku máš 100% pravdu a poviem ti že tade jazdím denne a takých blbcov v strednom pruhu sa nájde plno Citovat
pipistrel Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 to video nema chybu pe.tr by mohol natacat cestopisne filmy :D:D Citovat
Y2K Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 ..a takých blbcov v strednom pruhu sa nájde plno... jasnee najde tyzdenne tu cestu tadial absolvujem 4x a zo zaciatku sme to riesili s kazdym moznym a nakoniec sme dospeli k tomu zaveru co som uz napisal Citovat
gedu Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 bezdovodna jazda v lavom pruhu 60e to by bolo :super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super Citovat
pastorek Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 pekne ste mu zaneplešili vlákno... Citovat
pipistrel Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 akurat som to isiel pisat peter. zasa sa tu preberaju blbosti Citovat
foxo Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 Y2K: pojem subezna jazda mimo obce nieje, ako to tu pisal uz niekto. Na dialnici (a vsade mimo obce) smie vodic predbiehat vozilo iduce pred nim iba v lavo, v pravo iba ked pred nim odbocuje vlavo, a nieje pochyb otom, ze... blablabla. Takze ked nejaky chuj ide v trojprudovej ceste mimo obce v strednom pruhu, porusuje zakon, ale ty ho ajtak nemozes predbehnut v pravom! Take neco, ze toto je tvoj pruh PCP nepozna... A o subeznej jazde taktiez nemoze byt rec, prave preto, ze niesi v obci s 2 alebo viacerymi pruhmi, tak uz to pochop, a nepis, ze ta nikto o \"tvojej pravde\" nepresvedci... Citovat
Y2K Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 nepresvedci dokonca som to pocul aj ucit na hodinach v autoskole Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Y2K ma pravdu, ale nemozes na to pouzivat nazov \"subezna jazda\" - ten naozaj plati iba v meste ... Za predbiehanie na dialnici sa ale nepovazuje fakt, ked vodic zo svojho pruhu nevyboci ... Takze on vlastne ziadny predbiehaci manever nerobi, ked si ide rovno ... Citovat
romik1 Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Y2K ma pravdu, ale nemozes na to pouzivat nazov \"subezna jazda\" - ten naozaj plati iba v meste ... Za predbiehanie na dialnici sa ale nepovazuje fakt, ked vodic zo svojho pruhu nevyboci ... Takze on vlastne ziadny predbiehaci manever nerobi, ked si ide rovno ... aj ked sme to tu petrovi zasrali ale aj tak. neporusujes zákon. ty vlastne nepredbiehas ale ides správne vo svojom pruhu. výrok dopravného policajta:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.