Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A viděl to někdo někde už udělaný,nebo to je jen zbožné přání,jelikož v softu tahle komunikace prostě nejni a bez dat z DIA to prostě uvařit nepůjde.

Odesláno

Soft se musí v nějakém časovém úseku zeptat jednotky na hodnoty,které má zobrazit a ta mu musí odpovědět.Co se týče sloupců teplot tak je nastaveno po 10 sec a proto to leze pomalu divně.U kol jsou tři možnosti (já zatím objevil dvě STOP a OK.) Tam to funguje na principu (myslím) odesílání impulzu podle sejmutého odporu snímače,kde vyhodotí soft RT 4 pouze tři možnosti,které zvládne.Teoreticky se dá nastavit zobrazení teplot plynuleji po 1 sec,ale k tlaku kol by se musel uděla softík,který by podpořil komunikace stejně jako u DIA (je to reálné).Co se týče turba komunikace neexistuje v základu softu 8.1.Jestli to někdo viděl,že by to někdo mohl mít,bude jednodušší to stáhnout než programovat.Jak říká Straki pozadí a obrázky jsou brnkačka,ale tohle bez patřičného vybavení (DIA a RT 3,4 na zkoušky) je celkem fantazie.

Odesláno
A viděl to někdo někde už udělaný,nebo to je jen zbožné přání,jelikož v softu tahle komunikace prostě nejni a bez dat z DIA to prostě uvařit nepůjde.

neviděl...ale držíme ti palce.....:D:D:D:D

Odesláno

Vím jak to vypadá.Pracoval jsem s VAGem,když jsem vlastnil Passata.Nezajímá mne kabel,ale soft,který je nainstalovaný v Tvém počítači,nebo booku.To je to na čem koukaš co to píše,nebo už je to jen LCD origo s bezdrátem ?To by byl průser.Každopádně jestli jsi to koupil origo tak k tomu muselo být CD.To mne zajímá.

Odesláno

Odstranění hlášky Emergency Call je velice jednoduché.Dojel jsem do Peugeot SOME v Jindřichově Hradci,kde technik byl za cca deset minut hotov a ještě mé blondýně zapnul denní svícení na kterém trvala.Prý nahrál soft PSAznova,aby to vědělo kam to má volat.Cena byla symbolická a to deset minut práce 200,-Kč s DPH což je směšné a je po nervech.Opravdu seriózní servis na úrovni s příjemným personálem.Palec nahoru :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...