Raiser Odesláno 13. červen 2011 Autor Odesláno 13. červen 2011 A viděl to někdo někde už udělaný,nebo to je jen zbožné přání,jelikož v softu tahle komunikace prostě nejni a bez dat z DIA to prostě uvařit nepůjde. Citovat
Raiser Odesláno 13. červen 2011 Autor Odesláno 13. červen 2011 Soft se musí v nějakém časovém úseku zeptat jednotky na hodnoty,které má zobrazit a ta mu musí odpovědět.Co se týče sloupců teplot tak je nastaveno po 10 sec a proto to leze pomalu divně.U kol jsou tři možnosti (já zatím objevil dvě STOP a OK.) Tam to funguje na principu (myslím) odesílání impulzu podle sejmutého odporu snímače,kde vyhodotí soft RT 4 pouze tři možnosti,které zvládne.Teoreticky se dá nastavit zobrazení teplot plynuleji po 1 sec,ale k tlaku kol by se musel uděla softík,který by podpořil komunikace stejně jako u DIA (je to reálné).Co se týče turba komunikace neexistuje v základu softu 8.1.Jestli to někdo viděl,že by to někdo mohl mít,bude jednodušší to stáhnout než programovat.Jak říká Straki pozadí a obrázky jsou brnkačka,ale tohle bez patřičného vybavení (DIA a RT 3,4 na zkoušky) je celkem fantazie. Citovat
Přema Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 A viděl to někdo někde už udělaný,nebo to je jen zbožné přání,jelikož v softu tahle komunikace prostě nejni a bez dat z DIA to prostě uvařit nepůjde. neviděl...ale držíme ti palce.....:D:D:D Citovat
Raiser Odesláno 13. červen 2011 Autor Odesláno 13. červen 2011 Přemo zkopíruj mi z DIA soubory config.sys a RTxSET.cmd a pošli mi je na e-mail sehny@seznam.cz a uvidíme. Citovat
Raiser Odesláno 13. červen 2011 Autor Odesláno 13. červen 2011 Bez toho se nehnu a asi budou ve skrytých souborech takže otevřít přez TCM a poslat. Citovat
Raiser Odesláno 13. červen 2011 Autor Odesláno 13. červen 2011 Aha,mno asi si budu muset udělat výlet do Krnova.Stejně bych potřeboval nového mazánka zkouknout jestli nemá bebí. Citovat
Raiser Odesláno 13. červen 2011 Autor Odesláno 13. červen 2011 Naplánuji si cestu.A místo služebního vozidla natankuji za firemní svoje :D:D:D Citovat
Přema Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Stejně si myslím že ty dané data v dia nejsou........bo s autem komunikuje pc přes intrerface...... není to jen USB / OBDII. Citovat
Péťa Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Ale interface si ty data nevymyslí. Musí je načíst z auta... Citovat
Přema Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Jen sem mu chtěl naznačit že to není obyč kabel...... Citovat
Raiser Odesláno 13. červen 2011 Autor Odesláno 13. červen 2011 Vím jak to vypadá.Pracoval jsem s VAGem,když jsem vlastnil Passata.Nezajímá mne kabel,ale soft,který je nainstalovaný v Tvém počítači,nebo booku.To je to na čem koukaš co to píše,nebo už je to jen LCD origo s bezdrátem ?To by byl průser.Každopádně jestli jsi to koupil origo tak k tomu muselo být CD.To mne zajímá. Citovat
straki007 Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Tak jak to tady ctu tak docela haluz. Snad neni problem si soft nekde sehnat a podivat se ve vlastnim PC nebo se pletu?............. Prominte no musel jsem...... Citovat
Přema Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Zas nedělej se mě vo*a...... vím co je počítač...... Citovat
Raiser Odesláno 13. červen 2011 Autor Odesláno 13. červen 2011 Vola z Tebe nedělám,taky vím jak vypadá DIA a soft už tahám z netu. Citovat
Přema Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Včera si mi volal že vše dělaš přes cd tak jen abys věděl že tam je i intrerface........tot vše Citovat
Raiser Odesláno 13. červen 2011 Autor Odesláno 13. červen 2011 Já nemám DIA a kupovat jí nehodlám,takže vše přez CD. Citovat
Raiser Odesláno 18. červen 2011 Autor Odesláno 18. červen 2011 Odstranění hlášky Emergency Call je velice jednoduché.Dojel jsem do Peugeot SOME v Jindřichově Hradci,kde technik byl za cca deset minut hotov a ještě mé blondýně zapnul denní svícení na kterém trvala.Prý nahrál soft PSAznova,aby to vědělo kam to má volat.Cena byla symbolická a to deset minut práce 200,-Kč s DPH což je směšné a je po nervech.Opravdu seriózní servis na úrovni s příjemným personálem.Palec nahoru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.