rollroll Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Ahoj, Už se to zde řešilo, ale v mé hlavě nevyřešilo. Prosím o radu kam nastříkat spray na dezinfekci klima u Peugeot 407SW. Kdyby bylo foto pro blbce, tak bych byl rád. Nevím kde je výparník, ani nevím jak vypadá. A ani přívod vzduchu jsem nenašel. Myslel jsem, že to našplíchám do prostoru kabinového filtru ale jsem na pochybách. Díky za radu:mad: Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Ahoj dělal jsem to tak že jsem vytáhl kab.filtr (je u pedálu) nastříkal jsem tam spray cca půlku zavřel víčko a nechal jsem běžet klimu na nejmenší teplotu cca 10min a pak znova opakoval. A úspěch byl znát. (Hlavně ty cigarety...) Citovat
Spaceeeek Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Ahoj nedávno jsem si jí nechal vyčistit a ten čistič mi taky nastříkal pod kabinovej filtr, jen musíš mít při tom zapnutou klimu. Pak mi nechal vystříkat v autě nějakej sprej s dezinfekcí. Citovat
Bacil83 Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 No ja som stym pracoval a robili sme to tak ze sme obsach ttoho spreja naniesli na vyparnik nechali asi 10 min posobit a potom sme pustili ventlator na plny vykon tiez cca 10 min. Dobre je to robit aspon 1x do roka Citovat
Tomas1987 Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 Mam v aute taky cudny zapach hlavne ked pridem do auta rano, alebo po dlhsom case. Sedadla mam vytepovane, palubovku osetrenu, no stale cudny zapach. Tipujem to na klimu, ze nejako sa to zasralo. Myslite, ze by mi to pomohlo ju precistit? Dakujem Citovat
Brizan Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 určitě to pomůže a hlavně vyměnit i kabinový filtr, tedy pokud si ho už neměnil. Co vím tak klima většinou smrdí po zatuchlině. Citovat
merlin99 Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 Odpoved na tvoju otazku z vyssieho prispevku: \"Dobre je to robit aspon 1x do roka\" Citovat
DERT123 Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 Mam v aute taky cudny zapach hlavne ked pridem do auta rano, alebo po dlhsom case. Sedadla mam vytepovane, palubovku osetrenu, no stale cudny zapach. Tipujem to na klimu, ze nejako sa to zasralo. Myslite, ze by mi to pomohlo ju precistit? Dakujem skus klimu najskor vycistit a potom ionyzator mozno to pomoze Citovat
Bacil83 Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 Moze to byt od klimy ,alebo pozri koberceky ci nie su derave moze sa pod nich dostat voda a po case to zacne hnit (smrdiet). Ako Brizan napisal vymenit kabinovy filter a dezinfikovat vyparnik klimy urcite to pomoze Citovat
Marcel00 Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 veru... ako radi Bacil83, pozri koberce, pripadne \"čuchaj\" koberce či ti nesmrdia tie... v minulosti sa dobre nevysusili, teraz boli dazde, mozno ti niekde zateka cez vzduchotechniku, pripadne chybne tesnenie dveri. odmontuj prahove listy, strc ruku pod kazdy koberec az po laket, u vodica a predneho spolujazdca az dopredu k pedalom a ocuchaj ruku... ja som napriklad spray na cistenie klimy nepouzil nikdy, ale je pravdou ze ju (klimu) pouzivam stale (cisti sa sama kondenzom), resp. ani sa o to nestaram, len nastavujem pozadovanu teplotu... a nic mi nesmrdi... nech islo o akekolvek auto... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.