Bimbo Odesláno 19. únor 2005 Odesláno 19. únor 2005 1.Nevíte někdo jaký je rozdíl mezi světlama Valeo,Hella a jinym výrobcem(kromě ceny)? 2.byli Valeo montovány jako origo?? dikes:papa Citovat
vix Odesláno 19. únor 2005 Odesláno 19. únor 2005 si myslim, ze asi v kvalite. Co jsem tak zaslechl, tak repliky uz nejsou to, co byvaly drive - tedy, uz se nevyrovnaji originalum. Jinak ja jsem mel na jedne strane svetlo s takovou kulatou zarovkou, bylo na ni napsano R2 a docela se podobala zarovce z octavie 1962 Ted mam tedy (po bouracce) na jedne strane Valeo a na druhe nejakou repliku, ale to neresim, pac mam obe zarovky H4 Jiank jsem si udelal radost a koupil nove H4 +30% a sviti to zase trochu jinak.... A jestli byli Valeo montovany jako origo ? Ja bych rekl, ze ano... Citovat
zoby Odesláno 21. únor 2005 Odesláno 21. únor 2005 taky jsem to zkoušel řešit, protože v levém světle mám parabolu přes celé světlo a v pravém je parabola jenom vzadu a zbytek je šedyý plast. koupil jsem jiné pravé světlo na vrakáči a byl tam jiný systém upevnění žárovky a jiná patice na konektor... takže v tom by mohl rozdíl být, a to takový že bez bastlení to není záměnné Citovat
Bimbo Odesláno 21. únor 2005 Autor Odesláno 21. únor 2005 Mě šlo spíš o to jestli to má stejný držáky a jestli není jiný to sklo.Všiml jsem si na 205kách víc druhů skel,nevim jestli to má nějakej vliv na svícení bo tak něco.Nerad bych tam dal nějakýho jinýho výrobce a pak mi to svítilo jako světlo fichtlovy.Chtěl jsem je koupit u Štangla od nějaký firmy ACI bo tak něco,ale nevim jestli je to dobrý.Možná bych si měl trošku připlatit a koupit origo.Dal bych tam i z vrakáče ale zatim jsem narazil na samý vybledlý mrchy,tak nevim.Ještě budu hledat a koukat Citovat
Guest NiceOne Odesláno 22. únor 2005 Odesláno 22. únor 2005 u ACI (www.aci.cz) prodavaji jak neoriginalni tak Valeo svetla. Rozdil je hlavne v cene:) Ja tam kupoval svetla a ty neoriginalni opravdu nemaji celou parabolu chromovanou, ale pouze zadni cast, ale jinak sviti stejne dobre. Uchyceni svetla je stejne, jine je upevneni zarovky, ale patici na zarovku dostanes se svetlem tak ti to muze byt jedno. Nekolikrat jsem kupoval veci u ACI (svetlo, naraznik, blinkr, zrcatko,...) a vzdycky sem dostal 10% slevu oproti jejich ceniku na www. Nevim proc..kupoval sem to pres dealera u nas ve meste:] Citovat
Bimbo Odesláno 22. únor 2005 Autor Odesláno 22. únor 2005 Napsán autorem NiceOne u ACI (www.aci.cz) prodavaji jak neoriginalni tak Valeo svetla. Rozdil je hlavne v cene:) Ja tam kupoval svetla a ty neoriginalni opravdu nemaji celou parabolu chromovanou, ale pouze zadni cast, ale jinak sviti stejne dobre. Uchyceni svetla je stejne, jine je upevneni zarovky, ale patici na zarovku dostanes se svetlem tak ti to muze byt jedno. Nekolikrat jsem kupoval veci u ACI (svetlo, naraznik, blinkr, zrcatko,...) a vzdycky sem dostal 10% slevu oproti jejich ceniku na www. Nevim proc..kupoval sem to pres dealera u nas ve meste:] diky moc,to je přesně to co jsem chtěl slyšet(bo číst) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.