Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

si myslim, ze asi v kvalite.

Co jsem tak zaslechl, tak repliky uz nejsou to, co byvaly drive - tedy, uz se nevyrovnaji originalum.

Jinak ja jsem mel na jedne strane svetlo s takovou kulatou zarovkou, bylo na ni napsano R2 a docela se podobala zarovce z octavie 1962

Ted mam tedy (po bouracce) na jedne strane Valeo a na druhe nejakou repliku, ale to neresim, pac mam obe zarovky H4 :)

Jiank jsem si udelal radost a koupil nove H4 +30% a sviti to zase trochu jinak....

A jestli byli Valeo montovany jako origo ? Ja bych rekl, ze ano...

Odesláno

taky jsem to zkoušel řešit, protože v levém světle mám parabolu přes celé světlo a v pravém je parabola jenom vzadu a zbytek je šedyý plast.

koupil jsem jiné pravé světlo na vrakáči a byl tam jiný systém upevnění žárovky a jiná patice na konektor...

takže v tom by mohl rozdíl být, a to takový že bez bastlení to není záměnné

Odesláno

Mě šlo spíš o to jestli to má stejný držáky a jestli není jiný to sklo.Všiml jsem si na 205kách víc druhů skel,nevim jestli to má nějakej vliv na svícení bo tak něco.Nerad bych tam dal nějakýho jinýho výrobce a pak mi to svítilo jako světlo fichtlovy.Chtěl jsem je koupit u Štangla od nějaký firmy ACI bo tak něco,ale nevim jestli je to dobrý.Možná bych si měl trošku připlatit a koupit origo.Dal bych tam i z vrakáče ale zatim jsem narazil na samý vybledlý mrchy,tak nevim.Ještě budu hledat a koukat

Guest NiceOne
Odesláno

u ACI (www.aci.cz) prodavaji jak neoriginalni tak Valeo svetla. Rozdil je hlavne v cene:) Ja tam kupoval svetla a ty neoriginalni opravdu nemaji celou parabolu chromovanou, ale pouze zadni cast, ale jinak sviti stejne dobre. Uchyceni svetla je stejne, jine je upevneni zarovky, ale patici na zarovku dostanes se svetlem tak ti to muze byt jedno.

Nekolikrat jsem kupoval veci u ACI (svetlo, naraznik, blinkr, zrcatko,...) a vzdycky sem dostal 10% slevu oproti jejich ceniku na www. Nevim proc..kupoval sem to pres dealera u nas ve meste:]

Odesláno
Napsán autorem NiceOne

u ACI (www.aci.cz) prodavaji jak neoriginalni tak Valeo svetla. Rozdil je hlavne v cene:) Ja tam kupoval svetla a ty neoriginalni opravdu nemaji celou parabolu chromovanou, ale pouze zadni cast, ale jinak sviti stejne dobre. Uchyceni svetla je stejne, jine je upevneni zarovky, ale patici na zarovku dostanes se svetlem tak ti to muze byt jedno.

Nekolikrat jsem kupoval veci u ACI (svetlo, naraznik, blinkr, zrcatko,...) a vzdycky sem dostal 10% slevu oproti jejich ceniku na www. Nevim proc..kupoval sem to pres dealera u nas ve meste:]

diky moc,to je přesně to co jsem chtěl slyšet(bo číst) ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...