Maci1980 Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 Zdravím všechny.Mám takový problém,občas,zdá se mi,že po delší jízdě,když vypnu na chvíli motor(jdu nakoupit,nebo tak něco..),nejde mi auto normálně hned nastartovat:fnuk.Kontrolky se normálně rozsvítí,žhavení zhasne tak do vteřiny,otočím klíčkem,a nic.Jenom je slyšet cvaknutí od motoru.Takhle to pak zkouším párkrát,až nakonec nastartuju.Aspoň zatím.Nevíte,co by to mohlo být?Nějaký kontakt někde,nebo odchází startér...? Předem dík za rady. Citovat
miko-art Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 a počuješ podávacie palivové čerpadlo v nádrži? Tedo po otočení kľúčika do polohy \"Zapaľovanie\" musí chvíľku počuť spod zadnej sedačky to čerpadielko bzučať. Citovat
ozzy56 Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 když slyšíš cvaknutí, tak na 99% opotřebovaný spinač na starteru Citovat
Maci1980 Odesláno 13. červen 2011 Autor Odesláno 13. červen 2011 čerpadlo při startování slyším,takže asi nejspíš to opravdu bude ten startér,aspoň to tak vypadá... ozzy56,když by to byl ten spínač na startéru,to bych nemusel měnit celý startér,viď?nejsem velký odborník na opravy,jen se ptám,ať jsem trošku v obrazu,nebo to někam strčím do servisu,a oni mě pak udělají milión všelijakých oprav kolem toho za nelidský peníze...:-( Citovat
ozzy56 Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 nene celý starter, někdy jde ten spinač opravit (když je rozložitelný), nebo vyměnit vytáhl bych starter a nechal opravit v elektrodílně (at ho prohlédnou celkově,když už je venku) Citovat
HakTac Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Na 100 procent je to startér a opotřebované uhlíky. Škoda, že jsi z Tachova, udělal bych ti repas. Na 607 jde starter rozebrat dobře. Každopádně kdybys potřeboval rychle jezdut tak si můžeš udělat výlet do Kadaně, je tam vrakoviště Peugeotů a starterů mají dost. www.peugeoty.cz Citovat
Maci1980 Odesláno 17. červen 2011 Autor Odesláno 17. červen 2011 Hoši,tak jsem zatím se startérem vůbec nic nedělal,jezdil jsem autem celý týden do práce,a vždy startovalo bez problému na ťuk!Mám to do práce ale jenom 13 km,tak ten problém určitě nastává až po delší jízdě:-(HakTac,myslíš, že to teda vypadá na ty uhlíky?Každopádně se mi na to zítra má podívat elektrikář,no je divný,že z 90% nastartuju hned,a po delší jízdě to blbne:-( Citovat
jofo Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Na 125.6 percenta starter. Pri dlhsej jazde sa viacej zohreje trosku sa roztiahne a uz robi psie kusy. Ja by som to typoval na uhliky. Citovat
pastorek Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Ak štartér blbne iba za tepla tak väčšinou stačí vyčistiť. Citovat
ozzy56 Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 některá závada se ,,opraví\'\' sama, aby nás vzápětí vydrbala,když to nejmíň čekáme... Citovat
Maci1980 Odesláno 18. červen 2011 Autor Odesláno 18. červen 2011 to jo no Ozzy56,ani bych to nějak moc neřešil zatím,no za 2 týdny jedeme na dovolenou,tak právě nechci zažít tenhle případ,jak píšeš ty!jsou to potvůrky,ty naše autíčka:papa Citovat
Maci1980 Odesláno 20. červen 2011 Autor Odesláno 20. červen 2011 sehnal jsem nakonec jinej startér za pár korun,a už vše funguje,jak má!!! Citovat
Desmo.Mory Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 Zdar lidi tak mam ten sami problem na me 607 2.2 HDI , ze začatku to bylo jen obcas potom se to stupnovalo a ted uz to vubec nejde natocit jen to cvakne a hotovo, zitra ho zkusim vyndat a tak se chci zeptat jakej je tam pristup a kudy pujde lepe ven a kde presne je abych to tam nehledal a nerozebiral zbytečný věci. Pooř nějaký schéma jestli by někdo měl, díky moc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.