Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nevim jaka koženka ale ja lepil dveře 3krat ale osud stejny po par dnech na sluničku se to odlepi v ohybech skoušel jsem chemopren universal ,extrem ,alkapren a nic nakonec jsem nahodil origo černy tapecy ale asi hodne zaleži na kožence

Odesláno

Chemopren je na to velmi dobry, mam to chemoprenom uz 3 roky a zatial parada...

Co sa tyka kozenky, dolezite je si ju dobre pripravit a lepenie nechat ako posledny krok, pricom treba riadne dodrziavat postup na chemoprene + po lepeni nechat v klude lezat aspon 1 den ... chemopren netreba zatazovat, dolezity je ten prvotny tlak :)

Odesláno

zaleži jaky tvar když to bude rovny nebo mirny zahyb vydrží to me se to na tapecych odlepilo a to jsme dodržoval postup a mel jsme to dopředu připraveny na menších vecech to drží

Odesláno

jsem čalouník a nejlepší lepidlo na koženky je Robinoll prodává se na kila a kilo lepidla stojí kolem 120kč ale radši si obědnej víc než mín tak 2kila na ty tapce nezdá se to ale žere to hodne ale drží budeš spokojen:roker

Odesláno

Robinoll je ideální a má dobrou cenu, jinak používám klasicky chemoprém. Na 4 kompet dveře pro 406 stačilo 1 kg. A drží už mn 2 roky bez chyby. Lepené to bylo na původní látku, ale je potřeba počítat, že ta samozřejmě víc saje. Pokud to ale uděláš musíš zkotrolovat, že původní látka pevně drží. Mě se v ohybech odlepovala, takže jsme napřed přilepil tu a pak terve tu svrchní.

Odesláno

Já budu dělat komplet dveře,megane má látku na komplet dveřích,jen dole je plastová schránka.Ale stejně jí asi budu muset strhnout,protože to má jako-by v opěrce ruky kaslík na dvířka,tak aby se to nedřelo....nebo se na to hezky vys... a nechám to očalounit a prošít u čalouníka i se sedákama a palubkou:myslim Uvidim podle peňazí :D:D

Odesláno

Není moc čeho se bát hlavně to nepřehánět s vrstvou lepidla aby se nenarušila ta koženka ( nebo u látky aby se to neprosálo skrz ) a vždycky nechat pěkně zavadnout a pak teprve lepit. Obvykle je lepší začínat od středu protože okraje se snáze \"vytahují\" do tvaru. Ale to záleží na konkrétním tvaru... Dělají se taky lepidla ve spreji, pokud hrozí prosáknutí tak jsou praktičtější, ale jsou docela drahá.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...