Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec, nemáte někdo zkušenost s osvětlením na spodní straně dveří, tak aby bylo vidět kam člověk ve tmě stoupne? Občas by se mi to před barákem docela hodilo. ;)

Odesláno

Zavolje na číslo 604910962 a odvolej se na Ondřejíka Pavel Farda Tunning SHOP mám to od něj červené,oranžové a bíle jsou o dost levnější modré a zelené jsou drahší mě to stalo 4320kč jsou toho 3m celkem.

• O 4 roky později...
Odesláno
Původně zaslal: Pietro

Zdarec, nemáte někdo zkušenost s osvětlením na spodní straně dveří, tak aby bylo vidět kam člověk ve tmě stoupne? Občas by se mi to před barákem docela hodilo. ;)

Taky se to snažím nějak vyřešit, ale zatím jsem nenašel vhodné světlo, které bych dal na dno kapsy na dveřích. Asi budu muset použít jednotlivé bílé diody

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Pietro

a už to mám na mojej 306-ke :super

sorry za kvalitu fotto Nokia 6151 1,3 mpix foťá a nočný režim

no a tie puklice tiež niesu ktoviečo ale čo by som chcel za 10,9 sk v Tescu :D:D

[upravil dne 17/12/07 miukoslav306]

post-0-14109597385453_thumb.jpg

Odesláno

No tak takhle jsem to nemyslel udělat - jen něco jako stropní svítidlo, aby to osvětlilo prostor, kam vystupuji a při zavření dveří zhaslo. Nejsem zastáncem osvětleného auta jako vánoční stromeček. Údajně se to na požádání montovalo, ale musí být jiné madlo. Domníval jsem se, že někdo z Vás to má.

Odesláno

Sarkomi : pokud to osvětluje prostor mezi dveřmi a prahem, tak to bude ono, já to neviděl, jen jsem to někde četl. Musím se někde podívat po bílých bočních směrovkách a ty tam dát. Díky.

Odesláno
Původně zaslal: jirkafous

No tak takhle jsem to nemyslel udělat - jen něco jako stropní svítidlo, aby to osvětlilo prostor, kam vystupuji a při zavření dveří zhaslo. Nejsem zastáncem osvětleného auta jako vánoční stromeček. Údajně se to na požádání montovalo, ale musí být jiné madlo. Domníval jsem se, že někdo z Vás to má.

to akože možno malo byť ako tutning a ak si chcel ozaj len osvetlenie bielym svetlom tak to v sekcií tuning nemalo čo robyť

:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...