Sportivo2 Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 caute prave som si chcel obejdnat diely z autokelly a prisiel som na to ze ak nie som firma tak sa to neda.. takto zrejme prichadzaju o dost zakaznikov :-( Citovat
merlin99 Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 zaujimave, mozno treba len nastudovat presne podmienky, zaciatok tam pisu nasledovne: \"Základné informácie: Ste veľkoobchodný zákazník? - Predkladáte kópiu výpisu z obchodného registra alebo kópiu živnostenského listu s predmetom vašej činnsoti, napr. oprava motorových vozidiel, predaj autosúčiastok, atď. Nakupujete za veľkoobchodné ceny. Ste maloobchodný zákazník? - Nakupujete za maloobchodné ceny. V prípade opakovaných nákupov získavate Zákaznícku kartu na zľavu až 10% z nákupu.\" co som inak zabudol napisat, ako riadny clen pegueot-clubu je zlava ak sa nemylim... [upravil dne 12/6/11 17:42 merlin99] Citovat
Sportivo2 Odesláno 12. červen 2011 Autor Odesláno 12. červen 2011 zaujimave, mozno treba len nastudovat presne podmienky, zaciatok tam pisu nasledovne: \"Základné informácie: Ste veľkoobchodný zákazník? - Predkladáte kópiu výpisu z obchodného registra alebo kópiu živnostenského listu s predmetom vašej činnsoti, napr. oprava motorových vozidiel, predaj autosúčiastok, atď. Nakupujete za veľkoobchodné ceny. Ste maloobchodný zákazník? - Nakupujete za maloobchodné ceny. V prípade opakovaných nákupov získavate Zákaznícku kartu na zľavu až 10% z nákupu.\" nahadzal som si veci do kosika a ked chcem diely objednat tak pise ze sa musim registrovat dam ze registrovat a to je len pre firmy.. i ked je tam ze registracia byt nemusi aj tak sa dalej nepohnem proste neda sa mi to objednat bez registracie :-( Citovat
merlin99 Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 netusim, mozno by bolo fajn im tam zajtra zavolat a isto ti poradia:-) okrem toho ta info zlave pre riadnych clenov..., chvilku trvalo kym som to nasiel... Citovat
Sportivo2 Odesláno 12. červen 2011 Autor Odesláno 12. červen 2011 netusim, mozno by bolo fajn im tam zajtra zavolat a isto ti poradia:-) okrem toho ta info zlave pre riadnych clenov..., chvilku trvalo kym som to nasiel... no zrejme tam budem musiet zavolat kedze su o dost lacnejsi ako elit :-) Citovat
Agrafik Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 Na Českou pojišťovnu dávají 10% slevu. Chtějí kartičku. Citovat
Judes Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 nahadzal som si veci do kosika a ked chcem diely objednat tak pise ze sa musim registrovat dam ze registrovat a to je len pre firmy.. i ked je tam ze registracia byt nemusi aj tak sa dalej nepohnem proste neda sa mi to objednat bez registracie :-( Ako maloobchodní zákazník si môžeš prezrieť katalóg výrobkov a výrobky zakúpiť na pobočke. http://obchod.autokelly.sk/Catalog.aspx Citovat
Sportivo2 Odesláno 13. červen 2011 Autor Odesláno 13. červen 2011 nahadzal som si veci do kosika a ked chcem diely objednat tak pise ze sa musim registrovat dam ze registrovat a to je len pre firmy.. i ked je tam ze registracia byt nemusi aj tak sa dalej nepohnem proste neda sa mi to objednat bez registracie :-( Ako maloobchodní zákazník si môžeš prezrieť katalóg výrobkov a výrobky zakúpiť na pobočke. http://obchod.autokelly.sk/Catalog.aspx dakujem nejak som si to nevsimol zajtra tam volam :-))))))))))) Citovat
Sportivo2 Odesláno 14. červen 2011 Autor Odesláno 14. červen 2011 takze telefonicky objednane diely a vyzdvihnute osobne na pobocke :-))) Citovat
Gibon83 Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 ako v com su lacnejsi no takmer nikdy nie su drahsi! maximalne o centy. Ani sa nedivim, ked napr. bratislavsky elit bezne zasobuje chlapik v zlto-ciernom aute s napisom autokelly Citovat
Vlado222 Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 Ja mam vyhodu maju predajnu v druhej ulici od mna a dnes som bol kupovat cidlo stalo39e aj par centov a povedal vy ste tu uz boli minule pozriem zlavu a dal ho za 30e:super Citovat
Judes Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 Ako riadny člen s členskou kartou by si mal zľavu stále. Citovat
Vlado222 Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Judes chodim tam kupovat vsetko mam aj passat a na ten tam chodim tiez kupovat ale nikdy sa mi nestalo ze by mi ponukli kartu clena Citovat
Přema Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Tím myslí členkou kartu člena tohoto clubu , na kterou je v Kelly ještě sleva Citovat
Judes Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Myslel som členskú kartu Peugeot klubu (viď obr. v mojom popise). Citovat
Flying_dragon Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Ale nektere dily jsou v Autokelly mnohem drazsi, nez maji sami v Peugeotu. Treba viz. setrvacnik Citovat
Marcel00 Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 porovnavas rovnaku znacku ? napriklad LUK v AK a LUK v Peugeote ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.