Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zaujimave, mozno treba len nastudovat presne podmienky, zaciatok tam pisu nasledovne:

\"Základné informácie:

Ste veľkoobchodný zákazník? - Predkladáte kópiu výpisu z obchodného registra alebo kópiu živnostenského listu s predmetom vašej činnsoti, napr. oprava motorových vozidiel, predaj autosúčiastok, atď. Nakupujete za veľkoobchodné ceny.

Ste maloobchodný zákazník? - Nakupujete za maloobchodné ceny. V prípade opakovaných nákupov získavate Zákaznícku kartu na zľavu až 10% z nákupu.\"

co som inak zabudol napisat, ako riadny clen pegueot-clubu je zlava ak sa nemylim...

[upravil dne 12/6/11 17:42 merlin99]

Odesláno
zaujimave, mozno treba len nastudovat presne podmienky, zaciatok tam pisu nasledovne:

\"Základné informácie:

Ste veľkoobchodný zákazník? - Predkladáte kópiu výpisu z obchodného registra alebo kópiu živnostenského listu s predmetom vašej činnsoti, napr. oprava motorových vozidiel, predaj autosúčiastok, atď. Nakupujete za veľkoobchodné ceny.

Ste maloobchodný zákazník? - Nakupujete za maloobchodné ceny. V prípade opakovaných nákupov získavate Zákaznícku kartu na zľavu až 10% z nákupu.\"

nahadzal som si veci do kosika a ked chcem diely objednat tak pise ze sa musim registrovat dam ze registrovat a to je len pre firmy.. i ked je tam ze registracia byt nemusi aj tak sa dalej nepohnem proste neda sa mi to objednat bez registracie :-(

Odesláno
netusim, mozno by bolo fajn im tam zajtra zavolat a isto ti poradia:-)

okrem toho ta info zlave pre riadnych clenov..., chvilku trvalo kym som to nasiel...

no zrejme tam budem musiet zavolat kedze su o dost lacnejsi ako elit :-)

Odesláno
nahadzal som si veci do kosika a ked chcem diely objednat tak pise ze sa musim registrovat dam ze registrovat a to je len pre firmy.. i ked je tam ze registracia byt nemusi aj tak sa dalej nepohnem proste neda sa mi to objednat bez registracie :-(

Ako maloobchodní zákazník si môžeš prezrieť katalóg výrobkov a výrobky zakúpiť na pobočke.

http://obchod.autokelly.sk/Catalog.aspx

Odesláno

Ako maloobchodní zákazník si môžeš prezrieť katalóg výrobkov a výrobky zakúpiť na pobočke.

http://obchod.autokelly.sk/Catalog.aspx

dakujem nejak som si to nevsimol zajtra tam volam :-)))))))))))

Odesláno

ako v com su lacnejsi no takmer nikdy nie su drahsi! maximalne o centy. Ani sa nedivim, ked napr. bratislavsky elit bezne zasobuje chlapik v zlto-ciernom aute s napisom autokelly :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...