Wenouš Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 Ahoj všem. Potřebuji poradit. Odešla mi řj centrálu na naší 306ce,mám možnost sehnat jinou ale nejsem si jistý že mi to po výměně bude fungovat. Podle jakých čísel nebo kódů to zjistím? Bylo mi totiž řečeno že by se měly shodovat nějaká čísla na štítku jednotky.Díky za každou radu Citovat
straki007 Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 P306 1.4 Combi=Bělouš Podle toho ti tady nikdo neporadi.... Dej sem vin nebo upresni rok nebo jestli mas klavesnici nebo dalkove ovladani na infra nebo VF........... V krabicce muzes mit toiz immo. Citovat
Wenouš Odesláno 12. červen 2011 Autor Odesláno 12. červen 2011 Rok 1999,centrál na dálku v klíčku.Je to jednotka se dvěma konektory.Vin dodám později Citovat
Dopiťák Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 u téhle jednotky musíš vyměnit ŘJ+ŘJ immo+čip nebo pokud máš tu kartičku co se dává k novému autu tak se dá immo jednotka spárovat.. Citovat
straki007 Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 Zatim bych netvrdil protoze nevime jestli ma klavesnici nebo infra port pro ovladac.... Citovat
Wenouš Odesláno 12. červen 2011 Autor Odesláno 12. červen 2011 Klávesnici nemám,immo a ovladání centrálu v klíčku. VIN:VF37EKFXT32877605 Citovat
straki007 Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 Tak krabicku centralu neprehodis. Mas v ni immo.Musel by jsi sehnat sadu.tzn.vrsek klice + krabicku.Pripadne spinacku zamky kdyz budes chtit nahradni klic. Spis napis co ti to presne dela.Mozna to pujde opravit. Citovat
Wenouš Odesláno 12. červen 2011 Autor Odesláno 12. červen 2011 Co to dělá?Právě že už nic Začal blbnout centrál,tak jsem se stavil u elektrikáře aby na to mrknul. Kontroloval zámky a já nevim co ještě,tam chyba nebyla.Proměřil proudy co jdou z a do jednotky a chyba byla tam. Jednotku vyndal zkoušel centrál jen proudem bez jednotky a fungovalo to. Když dal jednotku zpět tak se z ní zakouřilo a je to víš kde Citovat
Wenouš Odesláno 12. červen 2011 Autor Odesláno 12. červen 2011 To uni nás už taky napadlo,to necháme jako poslední řešení. V týhle jednotce je i komfortní elektrika a mám dojem že od tý doby co je jednotka ve skříni a ne v autě tak že mi nejde klima. Ale jestli to spolu souvisí si nejsem jistej Citovat
Guest bostich Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 přidám se s problémem: taky mi začal zlobit centrál. ř.j.centrálu pří zamykání (jak dálkou tak klíčem tak při zamčení zevnitř auta) cvaká a zablikaji světla , ale auto se nezamkne/neodemkne. Kabely ve dveřích jsem zkontroloval, zdají se byt ok.občas prý odejde něco v zámku.Neví k tomu někdo nějaký bližší info? Díky za každou radu. Citovat
Dopiťák Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 To uni nás už taky napadlo,to necháme jako poslední řešení. V týhle jednotce je i komfortní elektrika a mám dojem že od tý doby co je jednotka ve skříni a ne v autě tak že mi nejde klima. Ale jestli to spolu souvisí si nejsem jistej koukni jakou máš ŘJ motoru a na číslo jednotky..mám tu jednu sadu .. a jinak máš pravdu tak krabička je předvoj BSI jednotek a má na starosti více věcí jako osvětlení prostoru cestujících klima(ale jen něco málo) immo centrál Citovat
miroja Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Tak krabicku centralu neprehodis. Mas v ni immo.Musel by jsi sehnat sadu.tzn.vrsek klice + krabicku.Pripadne spinacku zamky kdyz budes chtit nahradni klic. Spis napis co ti to presne dela.Mozna to pujde opravit. Uvazujem urobit cosi podobne, ako tu bolo popisane. Uz som sa pred par dnami pytal tu, ale zatial bez odpovede: Mam trochu ine auto. Myslis, ze aj v mojom pripade nebude stacit vymenit centralu DO + vnutro kluca? Predpokladal som, ze IMO mam v ECU. Central mi funguje, len dialkove nie. Skusal som synchronizovat, ale bud som sa nedostal k spravnemu postupu (uz saom viackrat prosil aj o pomoc na fore ), alebo mam cosi vadne ... Univerzal sa mi tam zatial davat nechce ... Citovat
straki007 Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Tak skoc do Peugeotu origo a at ti nactou jeste jednou vsechny klice s kartckou ood imm(tzn ten 4 mistni kod) a at nasynchronizujou oni. Citovat
miroja Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Hm... zatial karticku nemam, nemal ju uz ani predchadzajuci majitel, ale uvazujem si ten kod zistit. A vymenit centralu z ineho auta (mam to rozbehnute z jednej buranej 306 - tiez nafty) by teda pomohlo,alebo nie? EDIT: Klimu mam manulanu, motor B-cko. [Edited on 13/6/11 08:32 miroja] Citovat
Wenouš Odesláno 13. červen 2011 Autor Odesláno 13. červen 2011 tommas11: na jednotky mrknu,ale jestli se nepletu tak ty jsi měl na 1.6ku a já potřebuju na 1.4ku. aby nebyl problém Citovat
Dopiťák Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Wenouš jde o číslo jednotky..pokud tam máš jednotku MP 7.2 tak tu mám... miroja: na sinchronizování centrálu nepotřebuješ security card ..stačí načíst klíčky přes dia a bude to frčet teda pokud máš dobrej klíč Citovat
straki007 Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 No co ja se tady nedozvim....... Co tak parovat modul immo s pocitacem motoru?? A samozrejme kod potrebuje porad pokud nema klavesnici..... [upravil dne 13/6/11 12:04 straki007] Citovat
straki007 Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Hm... zatial karticku nemam, nemal ju uz ani predchadzajuci majitel, ale uvazujem si ten kod zistit. A vymenit centralu z ineho auta (mam to rozbehnute z jednej buranej 306 - tiez nafty) by teda pomohlo,alebo nie? EDIT: Klimu mam manulanu, motor B-cko. [Edited on 13/6/11 08:32 miroja] Posli mi do SZ cislo VIN. Citovat
Dopiťák Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 straki samozdřejmě že ŘJ immo se musí spárovat s ŘJ motoru pokud změní jen jednotku immo nebo jednotku motoru..ale já mám celej set .. a na spárování centrálu (pouze centrálu ) mysleno načtení klíče jen pro dálku karta není potřeba ..na immo je samozdřejmě kartička potřeba.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.