Lenale Odesláno 18. únor 2005 Odesláno 18. únor 2005 zdarec mam mensi problemek s P 406, vcera rano jsem jel do prace autem. V pohode jsem ho nastartoval a odjel. Cesta bylo OK a auto nevydavalo zadne divne zvuky, proste jelo jako vzdy. v poledne jsem chtel jet na obed, ale auto jsem nenastartoval - zadna vystrazna kontrolka nesvitila, baterna je tam nova cca 1 mesic - s motorem tocila jako diva ale nenaskocil. Tak jsem zavolal znamemu ze mi to nejde natocit a ze je to auto naklonene na levou stranu. Kdyz prijel tak konstatoval praskle pero na levem kole (kdyz to odtahovka privezla na dilnu tak prisli na to ze jak to pero prdlo, tak to urvalo i tycku stabilizatoru ....... ale mam strach jestli se nepodelala elektronika, kdyz to nejde nastartovat ..... nebo je peugeot tak chytrej, ze mi nedovolil nastartovat .... nemate nekdo nejakou zkusenost .... diky Citovat
JunEAu Odesláno 18. únor 2005 Odesláno 18. únor 2005 ceece mam podobnej, ikdyz urcite uplne jinej problem... Cas od casu nejde bnastartovat, jen to dokolecka toci motorem a ten nenaskoci... vyndam klicek uplne ze skrinky, zandam, otocim a hop a jedu... Muj problem je v imobiliseru. Mam jej ulozen v klicku a holt se nekdy stane, ze nedojde k odblokovani imobilizeru, chybou nekde mezi klickem a spinaci skrinkou. Mas taky imobiliser v klicku ? Citovat
Lenale Odesláno 18. únor 2005 Autor Odesláno 18. únor 2005 ja mam kodove startovani ... pres ten PIN PAD Citovat
Ferry Odesláno 18. únor 2005 Odesláno 18. únor 2005 Napsán autorem Lenale ja mam kodove startovani ... pres ten PIN PAD Mozna jak prasklo to pero,tak tim narazem se rozpojil ten bezpecnostni vypinac pro cerpadlo paliva - je to takova cerna kostka 5x5cm s gumovym vrskem, je umistena vedle nadrzky brzdove kapaliny tesne vedle uchyceni tlumice, takze vlastne skoro hned vedle toho pera co ti prasklo - pokud bude pod tim gumovym vrskem vyskocena takova kulicka, zatlac ji dovnitr a melo by byt vse v poradku [Editován dne 18/2/05 Ferry] Citovat
Lenale Odesláno 18. únor 2005 Autor Odesláno 18. únor 2005 no vidis Ferry na to jsem zapomel za tam ta mrcha je ..... mam ted auto na dilne, ale zkusim to ..... dobrej napad ..... dikes Citovat
Ferry Odesláno 18. únor 2005 Odesláno 18. únor 2005 preju at je to jen tahle prkotina a neni to nic vazneho uplne staci ta praskla pruzina s tyckou stabilizatoru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.