Judes Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 Dobrý nápad, pri tomto systéme máš deaktivované pôvodné denné svietenie alebo sa mýlim. Citovat
Přema Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 Ano , mám ho deaktivované.....a když senzor světel sepne xenony tak se tato funkce dálkových vypne a zase naopak...tak jak je dle vyhlášky přikázáno.... PS: Já mám JEN dobré nápady........:D:D:D [upravil dne 10-6-11 07:48 Přema] Citovat
godzilaTO Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 som si vsimol...presne ako premek podlaha a jeho receptar.---heheh:D:D:D Citovat
Vlado222 Odesláno 10. červen 2011 Autor Odesláno 10. červen 2011 No dnes som bol na dia kvoli abs a esc a tak som ho poprosil o denne svietenie mam to hotove ale povedal ze sa to ned:supera na kazdom Tak ja to mam vyriesene svetla zapnu az po nastartovani asi 1 sekundu som spokojny Citovat
Judes Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 Vlado222 tak sa to chová každému z nás, len ti to bude svietiť stále keď budeš mať naštartované a nebudeš potrebovať svietiť napr. v zime keď stojíš na parkovisku a potrebuješ prikúriť. Citovat
Judes Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 Ano , mám ho deaktivované.....a když senzor světel sepne xenony tak se tato funkce dálkových vypne a zase naopak...tak jak je dle vyhlášky přikázáno.... PS: Já mám JEN dobré nápady........:D:D:D [upravil dne 10-6-11 07:48 Přema] Ešte tázočka, dá sa to svietenie vypnúť keď nepotrebuješ svietiť (napr. pri tom kúrení na parkovisku) Citovat
Laďa Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 Já to na RT3 mám..........co mám k tomu říct????? Podle tohoto příspěvku má tu možnost. Citovat
Judes Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 Laďa myslel som to denné svietenie čo má Přema dorobené na diaľkových. Pozri príspevky vyššie. Citovat
godzilaTO Odesláno 11. červen 2011 Odesláno 11. červen 2011 Judesko pozri ten link co dal Prema poriadne..a pozri si aj video co je dole na tej stranke ktej teme....tam to vsetko je aj zdokumentovane aby si to videl ako to funguje.... Citovat
Přema Odesláno 11. červen 2011 Odesláno 11. červen 2011 Ano , mám ho deaktivované.....a když senzor světel sepne xenony tak se tato funkce dálkových vypne a zase naopak...tak jak je dle vyhlášky přikázáno.... PS: Já mám JEN dobré nápady........:D:D:D [upravil dne 10-6-11 07:48 Přema] Ešte tázočka, dá sa to svietenie vypnúť keď nepotrebuješ svietiť (napr. pri tom kúrení na parkovisku) Normálně ne..........při zapnutém klíčku po 5sec. se zapnout slabě dálky...... nebo když už fakt potřebuješ nesvítit, vytáhnout s řj pojistku..... Citovat
Judes Odesláno 11. červen 2011 Odesláno 11. červen 2011 Chápem, alebo prerušiť napájací obvod k RJ vypínačom. Sám ba som do tej montáže asi nešiel, elektrika v aute mi je trochu vzdialená. Citovat
Přema Odesláno 11. červen 2011 Odesláno 11. červen 2011 Ano i to je možnost........montáž je jednoduchá....... Citovat
Judes Odesláno 11. červen 2011 Odesláno 11. červen 2011 Na tej schéme zapojenia to nevyzerá tak komplikovane ale v reále, \"montáž je jednoduchá\" pre toho kto má bližšie ku auto elektrike, hlavne u týchto moderných s toľkou elektronikou. Uvidíme možno keď sa nejaké tie éčka uvoľnia, teraz riešim niečo iné. Citovat
jardas Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 a poradil by Přema kde to napojil, nejlépe na které dráty, ať to nemusíme hledat každý zvlášť? Jistě by to ocenilo více lidí... Citovat
Marcel00 Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Jsou to parametry nastavené ve výrobě 2 - přednastavený stav denních světel na vícefunkční obrazovce - aktivován, a konfigurace displeje: všechny položky zobrazení nabídky světel a osvětlení - aktivovány a hlavně důležité položka \"zobrazení voleb filtrovaného nastavení parametrů obrazovkou EMF - není aktivován\". Pokud je toto aktivováno nezobrazí se nabídka denního svícení i když je v možnostech displeje. HonzaZ - dakujem, tak tu som to fakt nehladal, dikes. cize to filtrovane nastaveni param. musi byt deaktivovane ano ? Citovat
HonzaZ Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Nemáš zač. Ano, jednou jsem ho povolil a zmizela mi nabídka denních světel na displeji. Citovat
HonzaZ Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 Dnes jsem aktivoval na 407mě z roku 2006 denní svícení a nastavoval volbu denních světel na malém mono displeji. Po deaktivaci filtrovanáho nastavení parametrů obrazovkou EMF na dia (jak píši výše) se začala zobrazovat nabídka denního svícení. Citovat
Marcel00 Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 ved preto sa to vola filtrovane nastavenie parametrov. ja filtre nemam rad :D:D po deaktivacii sa vdaka tomu zobrazi kopec veci Citovat
Judes Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 A čo tam pribudne okrem toho denného svietenia. Citovat
vovecka Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 Mám na RD4 trochu jiný problém - v menu na displeji můžu zapnout fci denního svícení a stejně tak i ten čas, kdy zůstanou světla zapnutá. Problém je v tom, že nic z toho mi nefunguje - tzn. světla se sami aktivují jen ve tmě a o svícení ve tmě po zamknutí auta si mohu nechat jen zdát tuší někdo, co tam je špatně? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.