Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim, pěkně dlouho sem scháněl origo mlhovky na mou 306 (hranatý, xs nárazník, r.v. 95) a podařilo se.. jenže po zapojení mě trošku zklamalo žluté svícení.

Vim že je to asi standart, ale nelíbí se mi když svítí zároveň s devil eyes jelikož ty mi svítí bíle vypadá to celkově nehezky.,

jdou tam vyměnit žárovky aby to nesvítilo tak žlutě? popř. jaký :myslim díky

post-25648-14109617704025_thumb.jpg

Odesláno

žarovky sviti všecky do žluta ( a to jsem vyzkoušel dost i těch blue vision a podobny nazvy ) nejlepe je tam hodit HID sadu (xenon) a vybereš si jakou barvu chceš;) cena okolo 1200kč za sadu (novou) ...nebo bazarovou levněji:)

Odesláno
ja tam budu davat zarovku H3 LED tusim 23diod nebude to svitit tolik kolik bych chtel ale bude to bile svetlo a jelikoz mam bile krouzky AE tak to bude aspon stejny a da se to pouzit jako denni sviceni :-))
to mě zajímá!! jako mlhovky to nemusí svítit, jelikož s cábrem jezdim v mlze, za deště atd. výjimečně.. díky za radu, budeš to kupovat po netu? kdyžtak pošli odkaz..díky
Odesláno
ja bych dal pryc ty disco lampy, dal tam original co sviti zlute a je klid.. :D:D
neneee, ty tam zůstanou, sice jediná neoriginál věc ale zůstanou.. originál světla bych nechal kdyby to byly ty faceliftový
Odesláno

jj to je jedina vec ktera mi na starym modelu vadi. jinak bych se nerozhodoval. v jakym je mas stavu? nechces je prodat? :D rad te jich zbavim.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...