Jacobsoon Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 zdravim, pěkně dlouho sem scháněl origo mlhovky na mou 306 (hranatý, xs nárazník, r.v. 95) a podařilo se.. jenže po zapojení mě trošku zklamalo žluté svícení. Vim že je to asi standart, ale nelíbí se mi když svítí zároveň s devil eyes jelikož ty mi svítí bíle vypadá to celkově nehezky., jdou tam vyměnit žárovky aby to nesvítilo tak žlutě? popř. jaký díky Citovat
podolak2 Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 žarovky sviti všecky do žluta ( a to jsem vyzkoušel dost i těch blue vision a podobny nazvy ) nejlepe je tam hodit HID sadu (xenon) a vybereš si jakou barvu chceš cena okolo 1200kč za sadu (novou) ...nebo bazarovou levněji:) Citovat
PAJA106 Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 Ono ta barva u mlhovek má své opodstatnění. Když si tam dáš HID, tak tam ty mlhovky nemusíš mít vůbec, pač stejně neuvidíš. Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 ja tam budu davat zarovku H3 LED tusim 23diod nebude to svitit tolik kolik bych chtel ale bude to bile svetlo a jelikoz mam bile krouzky AE tak to bude aspon stejny a da se to pouzit jako denni sviceni :-)) Citovat
Jacobsoon Odesláno 11. červen 2011 Autor Odesláno 11. červen 2011 ja tam budu davat zarovku H3 LED tusim 23diod nebude to svitit tolik kolik bych chtel ale bude to bile svetlo a jelikoz mam bile krouzky AE tak to bude aspon stejny a da se to pouzit jako denni sviceni :-))to mě zajímá!! jako mlhovky to nemusí svítit, jelikož s cábrem jezdim v mlze, za deště atd. výjimečně.. díky za radu, budeš to kupovat po netu? kdyžtak pošli odkaz..díky Citovat
Vítek1 Odesláno 11. červen 2011 Odesláno 11. červen 2011 diodova zarovka ti v parabole svitit nebude temer vubec, kvuli ohniskove vzdalenosti. Jako denni sviceni to pouzijes do te doby nez potkas prvniho policajta Citovat
oni Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 ja bych dal pryc ty disco lampy, dal tam original co sviti zlute a je klid.. :D Citovat
Jacobsoon Odesláno 12. červen 2011 Autor Odesláno 12. červen 2011 ja bych dal pryc ty disco lampy, dal tam original co sviti zlute a je klid.. :D neneee, ty tam zůstanou, sice jediná neoriginál věc ale zůstanou.. originál světla bych nechal kdyby to byly ty faceliftový Citovat
oni Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 no uplne tam vidim ty lampy ze staryho modelu, s tim zlutym plastem, ty by tam nemeli absolutne chybu. Citovat
Jacobsoon Odesláno 13. červen 2011 Autor Odesláno 13. červen 2011 ty já mam schovaný v garáži.. líbí se mi ty z novějšího modelu jak sou spojený v jeden kus i s blinkrou Citovat
oni Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 jj to je jedina vec ktera mi na starym modelu vadi. jinak bych se nerozhodoval. v jakym je mas stavu? nechces je prodat? rad te jich zbavim. Citovat
Jacobsoon Odesláno 13. červen 2011 Autor Odesláno 13. červen 2011 stav prave odpovida stary, je na nich videt 17 let.. uz mi o ne nekdo psal, neprodam je. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.