alien Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Zdravím hoši a děvčata... Kamarád má menší technický problém, potřeboval by nechat dodělat klíče na 406tku, kterou koupil a dle jeho slov klíče hned ztratil Jeho idea je, zda by se nedaly nechat dodělat přímo v Peugeotu podle VIN kodu? Diky za odpovedi Citovat
Schreek Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Dají se objednat podle VIN! Ale pouze za předpokladu, že nebyli na autě měněny zámky.... Citovat
alien Odesláno 7. červen 2011 Autor Odesláno 7. červen 2011 Tak to je pro něj dobrá zpráva S rizikem výměny zámků se počítá Děkuji Citovat
Dave_k Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Ještě taky kolikátej rok výroby to je? Pokud to už mělo imobilizér v klíči tak to bude o dost dražší a ke klíčům ještě kartičku (papírovou) s kódem pro přihlášení do BSI. Pokud to je starej model s \"klávesnicí\" tak by měl být lacinější. Pak ještě jestli to mělo infra dálku nebo rádiovou. U infra to vyměnit komplet a to nemá cenu. Ať počítá s cenou min. kolem 3500,-. Citovat
TEUSE Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 Zdravím měl bych prozbu ohledně klíče na P406, a to jestli by někdo nebyl ochotnej mi přihlásit klíč k autu přes DIA? sem z České Třebové... samozřejmě bych si sehnal 4 místný kód, který je potřeba na přihlášení. Děkuji p.Čejka Citovat
shamann22 Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 no ja som sa pred 2 mesiacmi informoval v peugeote, tak podla VIN-ka by ma jeden kluc s imobilizerom a dialkovym ovladanim centralu vyslo na 120 Ecka Citovat
TEUSE Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 no já sem platil tak 1450 za klíč podle VINka, psali mi že by mi za kilo sehnali 4 místný kód a za 1200 udělali přihlášení, což se mi zdá moc... tak sháním někoho kdo by mi to načetl levnějc Citovat
Dave_k Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 Ten kód jedině u peugeotu. Ta kartička s kódem vyjde na cca 76,-kč. Přihlášení už udělá někdo s diag \"planet 2000\". Citovat
TEUSE Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 Tááák Jen někoho sehnat s tou DIA... Citovat
janty Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 zdravim ...mam problôemik s alarmom ,,,,a vnutorna kontrolka teda dioda alarmu mi vkuse iba sviti ,,,kto mi poradi ? som zufaly z toho Citovat
h4wk3y Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 zaprve nevim, proc to davas do topiku o klicich ve 406, ale jaky mas alarm? Citovat
janty Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 sory ,,,zatial jediny topik podobny tejto teme a okrem toho myslim si ze to ma nieco spolocne asi stym ,,,klucom ..inac mam Texalarm Citovat
h4wk3y Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 no, co ma ovladani alarmu spolecneho s klickem, to mi tedy vysvetli... Jinak si najdi k alarmu navod a tam se snad doctes, co znamena, ze stale sviti kontrolka ... Citovat
janty Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 ok diky ,,,,ma to asi tolko spolocne ze sa nim vypina alarma ,,,teda dialkove mam na mysli ,,,ale teda mozno sa mylim som laik v tejto veci preto sa pytam heh Citovat
zachvat Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Pokud nekdo chcete cod z karticky, poslete mi do SZ VIN a ja vam obratem poslu code ... Prihlaseni klicu by mel ov Peugeotu stat cca 240,- ...alespon u nas v J.H. Citovat
TEUSE Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Díky tady kolegovy za kód! No teď už jen někdo poblíž s DIA Planet 2000 a přihlásit? Nikdo nemá zájem si přivydělat? Btw je super, že u vás to maj tak levný, bohužel u nás tomu tak asi není :-( ani se mě to nechce kvůli závadám někam dávat tady u nás, když to sou takový vydřiduši, co se dozvídám... [upravil dne 6/12/11 16:27 od TEUSE] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.