Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím hoši a děvčata...

Kamarád má menší technický problém, potřeboval by nechat dodělat klíče na 406tku, kterou koupil a dle jeho slov klíče hned ztratil :(

Jeho idea je, zda by se nedaly nechat dodělat přímo v Peugeotu podle VIN kodu?

Diky za odpovedi :)

Odesláno

Ještě taky kolikátej rok výroby to je? Pokud to už mělo imobilizér v klíči tak to bude o dost dražší a ke klíčům ještě kartičku (papírovou) s kódem pro přihlášení do BSI. Pokud to je starej model s \"klávesnicí\" tak by měl být lacinější.

Pak ještě jestli to mělo infra dálku nebo rádiovou. U infra to vyměnit komplet a to nemá cenu.

Ať počítá s cenou min. kolem 3500,-.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Zdravím měl bych prozbu ohledně klíče na P406, a to jestli by někdo nebyl ochotnej mi přihlásit klíč k autu přes DIA? sem z České Třebové... samozřejmě bych si sehnal 4 místný kód, který je potřeba na přihlášení. Děkuji p.Čejka

Odesláno

no já sem platil tak 1450 za klíč podle VINka, psali mi že by mi za kilo sehnali 4 místný kód a za 1200 udělali přihlášení, což se mi zdá moc... :( tak sháním někoho kdo by mi to načetl levnějc ;)

Odesláno

no, co ma ovladani alarmu spolecneho s klickem, to mi tedy vysvetli...

Jinak si najdi k alarmu navod a tam se snad doctes, co znamena, ze stale sviti kontrolka :D...

Odesláno

ok diky ,,,,ma to asi tolko spolocne ze sa nim vypina alarma ,,,teda dialkove mam na mysli ,,,ale teda mozno sa mylim som laik v tejto veci preto sa pytam heh

Odesláno

Pokud nekdo chcete cod z karticky, poslete mi do SZ VIN a ja vam obratem poslu code ...

Prihlaseni klicu by mel ov Peugeotu stat cca 240,- ...alespon u nas v J.H.

Odesláno

Díky tady kolegovy za kód! ;)

No teď už jen někdo poblíž s DIA Planet 2000 a přihlásit? Nikdo nemá zájem si přivydělat? :)

Btw je super, že u vás to maj tak levný, bohužel u nás tomu tak asi není :-( ani se mě to nechce kvůli závadám někam dávat tady u nás, když to sou takový vydřiduši, co se dozvídám... :grr

[upravil dne 6/12/11 16:27 od TEUSE]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...