Kuple Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Jak máte vyřešený úložný systém v kufru? Máte tam nějaké sítě, nebo tašky, nebo bedny? Vzhledem k velikosti kufru zatím moc nevím, jak uložit běžné věcí v 807 v kufru, aby to tam nelítalo jako nudle v bandasce Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 mam dve tašky na suchy zip ,tosame brasna s vercajkem a povinnou sadou , takze to nejezdi a plus dve origo zarazky aby to nelitalo teda cokoliv co tam dam aby nelitalo Citovat
Kuple Odesláno 7. červen 2011 Autor Odesláno 7. červen 2011 A ty origo zarážky potřebuji nějaký zádržný systém v podlaze? Jde o to, že ani na sítě tam nejsou oka..... Citovat
Kuple Odesláno 7. červen 2011 Autor Odesláno 7. červen 2011 Aha, tak to se po tom někde mrknu. Citovat
Kuple Odesláno 7. červen 2011 Autor Odesláno 7. červen 2011 To vypadá super! Pod tímhle číslem se to dá objednat v Peugeotu? Citovat
Bigbadjohn Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Mám to podobně, mám jednu brašnu z Lidlu na sucháče (dva dole, jeden z boku) a v ní mám veškerou povinnou i nepovinnou výbavu (lékárničku, náhradní žárovky a pojistky, trojúhelník, teleskopický klíč na kola, kufr s nářadím a rukavice). Nemám ve třetí řadě sedačky a tak jsem k těm držákům pásů co jsou dole u podlahy přidělal na jedny straně zdrhovacíma páskama deštníky pro celou rodinu a na druhý straně jsem tam taky zdrhovacíma páskama přidělal hasičák. Ten hasičák tam drží fest, ty deštníky jdou jednoduše vyndat. Zítra za světla to nafotím. Taky mám na dně kufru takovou nesmekavou gumu (taky z Lidlu, stála stovku) a když tam dám bedýnku na nákup tak mi tam nelítá a i plná nákupu tam drží jako přišitá. Ještě se chystám přepažit kufr napříč nějakou zarážkou, aby nemohly věci lítat až na konec kufru a nemusel jsem se tam potom pro ně plazit. [upravil dne 7/6/11 22:49 Bigbadjohn] Citovat
MotoMoto Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Já to vyřešil sítí, kterou jsem vzadu chytil za nějaké světlé úchytné body nevím na co asi 35 cm nad podlahou jakoby dvojitě a napříč celým kufrem natáhnul v té síti gumicuk a chytil ho v těch podlahových okách. Asi blbě popisováno, ale vznikla na konci kufru u dveří napříč síˇˇtová kapsa kam dávám drobné věci třeba nákup a tak. Jinak lékárnu mám ve schránce před řidičem pod volantem. Vestu a žárovky v šuplíku pod spolujezdcem a trojúhelník se mi večel to zadního sloupku na pravé straně, je tam odcvakávací kryt. Jak jsem tu už jednou říkal mrzí mě že tam není třeba dvojitá podlaha a nebo schránky v bočnicích a podobně. Ale tou sítí se to dobře podařilo vyřešit aby to nelítalo sem tam. Jinak se prodávají i skládací tašky na sucháč, ale ty se mi za třetí řadu nevejdou. Citovat
MotoMoto Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Ta síˇˇt je také dobrá že když otevřu kufr a stojím v kopečku (mám dvůr do kopce) že se mi veci dané za ní nevykutálejí ven. Zítra to vyfotím. Citovat
Kuple Odesláno 7. červen 2011 Autor Odesláno 7. červen 2011 Pokud budou fotky, bude to super. Hasičák jsem přidělal vlevo hned za 5 dveře i s držákem, jednu tašku s těma sucháčema mám už koupenou, v tý je povinná výbava ale spíš řeším, jak to udělat, když tam dám třeba tašku s nákupem, tak aby to nelítalo.... Citovat
MotoMoto Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Tak tady pár záběrů, omlouvám se za kvalitu, ale docházela mi baterka a tak jsem to prostě cvaknul tak jak to přišlo. Citovat
JIRA76 Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Jůůů,to je mazácký! Tahle síťka mi zůstala z mondea! Tuhle jsem ve městě čekal kam dojede meloun !Jsi Citovat
Bigbadjohn Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Slíbené fotky kufru Kufr se stálými věcmi: Kufr s bedýnkou na nákup (na ty podložce nejezdí ani prázdná ani plná s nákupem): Detail nesmekavé podložky (z Lidlu asi za stovku): Brašna z Lidlu (asi za 150) s povinnou výbavu a dalšími \"potřebnostmi\": Obsah brašny: Uchycení deštníků: Takto se to stahuje: [upravil dne 8/6/11 22:45 Bigbadjohn] Citovat
Marcel00 Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 MotoMoto... uz len travu zasiat a do tyzdna ti vyklici... chudak kufor... mohol by si ho v sobotu povysavat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.