podgy4 Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Zdravím Vás, prosím o radu.Jaké ložiska bych měl dát?Před půl rokem jsem kupoval SKF do obou kol a už zase začíná u řidiče hučet. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 co na to napsat...,stává se,že nevydrží ani osvědčená značka:(, dále je důležitá montáž (nalisování), předepsaný moment dotažení atd., možná vadný kus:myslim jinak kup třeba Timken,SNR, Ruville [upravil dne 8/6/11 06:42 ozzy56] Citovat
koblih69 Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Protože jsem se donedávna ložisky zabýval tak bych jednoznačně volil SKF. Ovšem problém je, že to co se prodává v ČR velmi často není origo SKF což laik těžko pozná. Z dalších bych doporučil FAG, resp. INA. NIméně jak už napsal Ozzy velmi důležitá je správná montáž a taky věci jako správné ET kola nebo stav nápravy... Citovat
godzila.01 Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Ložiska SKF jak jsem už psal vícekrát jsou dost často vadná a treklamují se .... Za posledních pět let co prodávám SNR jsem na ně nikdy neměl uznanou reklamaci kvůli vadě výrobku, těch reklamací je minimum a všechny končí neuznány kvůli chybě montáže .... Citovat
hugo.v.r. Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 ...což je možná od výrobce taky způsob jak ovlivnit počet reklamací Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.