Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

daj si jednoznacne znacku ATE!!! su kus drahsie ale vyborna kvalita...

minuly tyzden som menil predne kotuce a dosticky ATE 200Evri zadne stoja nejakych 130... takze total 330... pochybujem ze to co mozes mat ty su ATE....:myslim

Odesláno

Cena 220Eur za komplet brzdy ATE je nesmysl... takhle levně by jsi nesehnal ani materiál, natož práci ... Jen přední + zadní detičky stojí maloobchodně cca 4000kč .... :mrk

Wizik : Cena předních desek v kelly na SK je 100EURO pokud ti to za tu cenu udělali tak na tom v lepším případě nic nevydělali, ta cena se mi zdá podezřelá pokud to jsou opravdu desky ATE ... :papa

[upravil dne 6/6/11 20:31 godzila.01]

Odesláno
Ja som menil predné brzdové platničky, dal som ATE, aj s robotou 65€, takže tá cena 230€ je vcelku reálna za komplet.:papa

ale jeden kotuc stoji okolo 80E t.j. 2x80e + 65 = 225E a to su len predne.

on hovori aj o zadnych!!

Odesláno

Aj ja som bol prekvapený, lebo v shope stoja tie platničky 100€, ale on ich zohnal za 50€ + 15€ robota.

210€ je nákupná cena približne pre servis, ktorý často odoberá za komplet brzdy. Takže je to vcelku reálne (50% ceny v obchode).

[upravil dne 6/6/11 22:04 Wizik]

Odesláno
je to nakupna cena a praca zadaro komplet dosky plus kotuče 4x

pokud ti to nechávají za nákupní ceny tak potom ano, ale to nemůžou dělat každému to by toho moc nevydělali ... :D

standartní cena bude někde úplně jinde .... :super

Odesláno

Minule dávali reportáž, colníci zadržali falošné brzdové obloženia z Číny, nehovorili konkrétnu značku ale ukazovali záber na zhabaný tovar, bolo tam aj ATE. Takže pozor na podozrivo lacný materiál.

Odesláno
Minule dávali reportáž, colníci zadržali falošné brzdové obloženia z Číny, nehovorili konkrétnu značku ale ukazovali záber na zhabaný tovar, bolo tam aj ATE. Takže pozor na podozrivo lacný materiál.

dufam ze ako stat, cine stale posielame rozvoju pomoc?:) nemas link neaky k tomu?

Odesláno

A ze obsahovali lisovanu slamu ci travu, proste nejaky takyto bordel.....sila. No co uz, treba chranit prirodu a pouzivat biozlozky:aut

Odesláno

no neviem ci by som chcel by taky ekologicky a podporovat maticku zem biobrzdami :-) to by som bol po velmi malej chvili ine hnojivo :D

[upravil dne 7/6/11 08:05 pyrone]

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Čaute chalani, tak to tu trochu oprášim.

Dnes som si kúpil a vymanil predné brzdové doštičky, dal som tam také ako boli TRW (50€). tie pôvodné boli už moc zodraté niekde mali dobre že 1mm a keď som ich tak pozeral tak to čidlo čo by malo hlásiť opotrebenie doštičiek nič nehlásilo aj napriek tomu že bolo zodraté až ku tomu drôtiku v tom čidle.

Stretli ste sa stým už niekto, alebo to bude vypnuté cez diagnostiku ak je to vôbec možné.

Kábliky od doštičiek ku konektoru boli neporušené.

post-27076-14109620013462_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...