jaro169 Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 nazdar hosi,neviete mi niekto poradit?mam 307-cku a akonahle zatvorim soferove dvere auto sa zamkne a vytiahnu sa okna a je jedno ci je nastartovane alebo nie... prosim , Citovat
jaro169 Odesláno 6. červen 2011 Autor Odesláno 6. červen 2011 ok,a nie je to chyba elektriky???lebo to nerobilo stale len niekedy ale teraz uz to robi stale... Citovat
HonzaZ Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 No, asi by to chtělo nejdříve zkontrolovat kabeláž do dveří. Citovat
jaro169 Odesláno 6. červen 2011 Autor Odesláno 6. červen 2011 celne sklo som menil,a ma to nieco stym spolocne?kabelaz do dveri som pozeral a vyzera vsetko OK Citovat
Roman Bazi Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 Prosím Dnes jsem byl u mechanika na dia. Zapnul mi denní svícení, a hledali jsme pár věcí,(tempomat, alarm, atd.). Bohužel mi vypnul dojíždění oken, když podržím tlačítko zamknout. To mi dříve fungovalo. Chtěli jsme to aktivovat, ale mechanik už to po půlhodince hledání nenašel, a já už musel jet. Můžete mi někdo, prosím, napsat postup, jak to v té dia nastavit, ať to machanik zas nehledá hodinu. Mechanik je dobrý, jen 307 ještě tak dobře nezná. Citovat
Roman Bazi Odesláno 20. červen 2011 Odesláno 20. červen 2011 Prosím Dnes jsem byl u mechanika na dia. Zapnul mi denní svícení, a hledali jsme pár věcí,(tempomat, alarm, atd.). Bohužel mi vypnul dojíždění oken, když podržím tlačítko zamknout. To mi dříve fungovalo. Chtěli jsme to aktivovat, ale mechanik už to po půlhodince hledání nenašel, a já už musel jet. Můžete mi někdo, prosím, napsat postup, jak to v té dia nastavit, ať to machanik zas nehledá hodinu. Mechanik je dobrý, jen 307 ještě tak dobře nezná. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.