olda Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Ahojte,pořídil jsem do 306 redukci k ovládání pod volantem,bohužel byla v Xantii,ale teoreticky by to mělo jít i do 306.Jelikož je tu dost el.talentů,tak by mohl někdo poradit,jak to zapojit do 306ky.Interface mám Alpine r16-KCE-870B,od páčky mi vede 5 kabelů.Zkoušel jsem to propojit podle barev,ale to nevyšlo,podle mě se na to musí trochu jinak,ale nevím jak.Tady konektor páčky: Citovat
olda Odesláno 6. červen 2011 Autor Odesláno 6. červen 2011 A tady ta krabička od Alpine,mimochodem,rádio je Alpine CDE-9882 Ri Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 nevím zda Ti to pomůže ale tohle je schéma redukce kterou jsem mezi origo P306 packou a Alpine radiem mel ja http://pavel.lajsner.sweb.cz/swc/SWC2-X3-zapojen%C3%AD-rev.2.2.PNG Myslim ze tam byly 4 kabliky 1 na hlasitost, druhy na volbu stanic/presun mezi skladbami, treti snad na jakesi podsvetleni coz ale u 306 neni a 4. uz nevim na co ... Chtelo by to nekoho fundovanejsiho ja vim Citovat
olda Odesláno 6. červen 2011 Autor Odesláno 6. červen 2011 Tohle mi právě moc nepomůže,potřebuju vědět,jak to zapojit do tý krabičky,z ní už vede jen jack konektor do rádia. Citovat
olda Odesláno 6. červen 2011 Autor Odesláno 6. červen 2011 Moc jsem toho radši nezkoušel,nerad bych zase něco odpálil,ale asi to půjdu prubnout.Ani slavný google mi nepomohl:myslim Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 hmmm a v tom manualu k te redukci nic vysvetleno nemas ? Citovat
olda Odesláno 6. červen 2011 Autor Odesláno 6. červen 2011 Bohužel manuál nemám,není to nové,koupil jsem to na aukci Citovat
koblih69 Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Do rádia tedy vede standardní 3,5 Jack stereo? Pokud ano tak zační tím, že vezměš pár odporů, nebo nějakej potenciometr a propoj při různých hodnotách odporu jeden a druhej živej proti zemi. Začni třeba 2k2 Pak sem napiš aspoň 2-3 funkce, které se ti podařilo rozchodit a s jakou hodnotou odporu. Upozorňuju, že odpory zkoušíš přímo na vstupu rádia, tedy nez nějaké krabičky mezi páčkou a rádiem. Citovat
Jindra xrdt Odesláno 13. srpen 2011 Odesláno 13. srpen 2011 jestli je to jeste aktualni, tak mi napis sz a dame to dokupy... Citovat
olda Odesláno 14. srpen 2011 Autor Odesláno 14. srpen 2011 Aktuální to pořád je,ale nějak se k tomu přes léto nedostanu,zase začnu laborovat v období dešťů Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.