Marcel00 Odesláno 12. listopad 2011 Autor Odesláno 12. listopad 2011 len este doplnim... kedze pri stlaceni toho tlacitka dojde k odomknutiu vozidla, po chvili sa vsak vozidlo opatovne zamkne kedze neboli otvorene ziadne dvere. pre niekoho mozno problem, ale ja ked parkujem v robote tak pockam pri okne kym sa vozidlo samo opatovne zamkne cca 20sek., alebo ho mozete zamknut klasicky ako ked zamykate vozidlo hned a nemusite stat 20 sek. pri okne... ale ja sa na svojho fesaka rad divam takze si tu chvilocku pri okne postojim . opatovnym stlacenim tlacidla ktore som si dal na spustenie webasta dojde k jeho vypnutiu. zhrnutie: takze beriem to tak ze mam aj spätnu odozvu ze som to webasto zapol kedze zablikaju smerovky a vyklopia sa zrkadla. po uplynuti casu cca 20sek. sa vozidlo opatovne zamkne pokial na vozidle nedojde k fyzickemu otvoreniu dveri alebo kufra. Citovat
Přema Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 Pěkné pěkné.....já mám samodomo dálkový start.......webasto je parádička....moje drahá polovička ho má ve 206....ale můj dálkový start má jednu výhodu proti vašim webastům......v létě si tím i vychladím auto :aut:aut:aut:D Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 Přemo a když je venku -20 tak start je dobrý? Nedovedu si přectavit když bych neviděl žhavení, mazání a td.. Necháváš dlouho nastartované? Citovat
Přema Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 Chvíli počkám po zapnutí klíčku přes dálkáč a až potom startuji dálkáčem........nikdy nebyl problém...... Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 super...máte to vychytané... Citovat
Judes Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 perfektná prácička, aká výhoda ak sa rozumieš do takýchto vecí . Citovat
godzilaTO Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 ide tam presny tip toho nezavisleho???alebo tam moze byt aj nejake ine???hmmmm Citovat
Marcel00 Odesláno 17. listopad 2011 Autor Odesláno 17. listopad 2011 aj ine,,, ak vyriesis sposob uchytenia na vozidlo tak uplne v pohode tam das cokovlek, Citovat
Přema Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 Nikde tu ale Marceli nevidím jediné slůvko o jednom členovi který ti ze vším pomohl a poradil kde co a jak..... asi by ses měl nad tím zamyslet a dát to na pravou míru...a tímto mu tady poděkovat...... docela mě to sere .... Nebo to mám zveřejnit já??? Citovat
Qcko Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 To ma Přema pravdu, ak niekto radi (a u elektriky je to sakra vyhoda), tak je slusne sa podakovat Inak vychytavka je to uzasna, ja o Webaste silno uvazujem odkedy mam diesel, je to neocenitelna paradicka, len nepoznam ziadnu firmu v okoli ktora to certifikovane montuje, sam do toho isto nepojdem a vymena spojky mi zas uspory na taketo veci zmensila :D Citovat
Marcel00 Odesláno 25. listopad 2011 Autor Odesláno 25. listopad 2011 ach jo... timto sa moc omluvam HonzaZ, s ktorym som danu vec konzultoval a prosil o pripadne sprehladnenie schemy, ktory pin je kam vyvedeny, nakolko som si nebol na 100% isty. Poskytol som mu svoju teoriu ci je vhodna on mi veci potvrdil/poradil, niektore boli vecou skusania, v praxi u mna doma aby som si ujasnil a nieco neodpalil. Kazdopadne mu tymto dakujem, nakolko mi poskytol velmi dobru oporu, za ochotu ihned reagovat na moje dotazy. HonzaZ este raz velmi pekne dakujem a omluvam sa. Ja som mu to slubil, a vidite som to nedotiahol do zaveru... Ostatnim sa tiez omluvam, ale vlakno som aktualizoval cca tyzden~dva po velmi tazkom obdobi v mojej rodine mojich najblizsich, ten kto vie co sa dialo a stalo, to urcite pochopi a nalezite prejavili (az na par vynimiek) spolupatricnost. (nepovazujte to prosim ako vyhorku) Citovat
Qcko Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 V pohode, aj tak sme vedeli ze to bol on Citovat
Marcel00 Odesláno 25. listopad 2011 Autor Odesláno 25. listopad 2011 nie nie, v pohode, hanbim sa za to a za verejne napomenutie sa nehnevam ani neurazam, je to ok a uplne v poriadku na mieste. aj SZ som Honzovi poslal... tak verim ze ked pride z prace a sadne za pc tak sa potesi Citovat
HonzaZ Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 V pohodě. Ani jsem netušil, když jsem četl Přemovu výtku, že se jedná o mne. Když můžu, rád pomůžu. Citovat
Přema Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 Já se taky nebráním říct že zkušenosti získané mám od pp205 a Strakiho...... nikdo učený z nebe nespadl.....;) Citovat
HonzaZ Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 Jj, to máš pravdu a tak je to správné. Akorát mi moje rady Marcelovi zase nepřipadaly až tak světoborné a tak jsem na to už zapomněl. [upravil dne 25/11/11 18:43 od HonzaZ] Citovat
mmartinkovic Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 A nebolo jednoduchsie potiahnut ten kablik na start Webasta na kablik odomykania zadneho okna a dat to aktivovat na DO ??? !!! Praca dobra , ale zbytocna. Ked pridem k autu a odomknem ho, uz to pustim a dam si kavu kym sa zohreje. Uz to vidim ako z bytovky z napr. 5 poschodia prides k autu zapnes kurenie a cakas kym sa zamkne a ides spat dnu. To skor nejaky obvod s 2 ci 3 rele na spinanie , napr. ventilator cez leto , alebo stresne okno, alebo pod. Ale vela uspechov s takymito pracami. :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.