hakavcak Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 začínám šílet před pár dny mi tekla nafta bylo to čerpadlo teď mi pro změnu teče olej sundal jsem dekl je to celé zasrané od oleje ale přesně to nemůžu najít, ale nahoře je motor čistej. není to dlouho co mi olej měnili tak jestli tam něco špatně nedotáhli nebo nebylo to tím že tam olej nalili až nad maximální rysku... Citovat
jofo Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 Skontroluj najskor ci je utiahnuty filter. Potom by som patral ci nevytlacilo niekde tesnenie, alebo semering ked tam bolo viacej oleja ako malo byt. Citovat
hakavcak Odesláno 5. červen 2011 Autor Odesláno 5. červen 2011 vypadá to ze zadu motoru je tam jako že něco jako šroub a do toho jde hadička a to bude azi ono.. jsem to vyfotil ale nevím jak sem přidat fotku Citovat
jofo Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Fotku pridas tak ze kliknes pod prispevkom na odpoved a tam je moznost pridat subor-priloha. [upravil dne 6/6/11 12:26 jofo] Citovat
hakavcak Odesláno 6. červen 2011 Autor Odesláno 6. červen 2011 Tak to bude asi ono potrubí mazání... Citovat
jofo Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 No podla fota to vypada mazanie turba. Treba to pozriet ci nie volne to srobenie. Citovat
hakavcak Odesláno 9. červen 2011 Autor Odesláno 9. červen 2011 No co? Nasli radcove moji? Nasli?no dnes je to v servisu a prý to bude ta hadička tak ji vymění tak doufám to bude hadička. rovnou jsem nechal vyměnit i nějakou kost když se vzalo za přední kolo a zahýbalo tak to tam bouchalo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.