573v0 Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 Zdravím, patrilo by sa mi vymeniť v aute pár vecí, na ktoré si sám netrúfam. Viete o nejakom dobrom servise v okolí Brna? Nejde mi len o cenu ale aj o prístup, mám potrebu presne vedieť čo mi s autom robili, prípadne byť pri samotnej výmene a to niektoré servisy dosť odmietajú Že nechajte to tu, príďte po to zajtra a hovno vám po tom, čo tu s tým za ten čas spravíme... Počul som, že brnenský autorizovaný servis nemá moc dobré meno. Tiež som počul o tomto servise http://www.citen.cz/content/uvod.asp , lenže neviem či sa venujú aj starším modelom. Ak teda máte akékoľvek skúsenosti so servisom starších Peugeotov niekde v Brne a okolí, budem vďačný za cenné poznatky :-) Taktiež by sa pomaly patrilo poriešiť zadnú nápravu- počul som o autoservise v Příbrami, ale je to pre mňa dosť ďaleko :-) Ak viete o niečom podobnom na východnej strane Čiech, poteší... Citovat
Šalda Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 Jezdím za kamarádem do Tišnova, jsem s ním spokojen, je to přesně tak jak to má být, a při opravě bývám u toho;) Citovat
573v0 Odesláno 4. červen 2011 Autor Odesláno 4. červen 2011 Paráda, to je blízko :-) Zvládol by teda aj 405ku? Potrebujem vymeniť rozvody, pozrieť na vôle ventilov a ak budem veľmi lenivý, tak aj vymeniť čapy prednej nápravy a riadenia... Citovat
Šalda Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 To není problém, zavolám mu a kdyžtak Ti dám na něj číslo;) Citovat
573v0 Odesláno 4. červen 2011 Autor Odesláno 4. červen 2011 No to by si ma potešil :-) Díky moc.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.