Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jaké jsou správné hodnoty odporu čidel.Předky mám:10,48 a 10,50 -zadky 11,50 a 11,60.Chtěl jsem je i vytáhnout a případně očistit vyšrouboval jsem ten inbus šroubek pak se ho snažím vytáhnout.ale drží jako prase-je to plastová krytka tak bych to nerad urval:myslim

[upravil dne 5.6.2011 10:38 chuck11]

Odesláno

Rádovo desiatky megaohm. Nie je to klasická cievka. Keď je vadný klesá jeho odpor ku kiloohmom. Nie je to plastová krytka, to je vch toho snímača. Celý je z plastu. Môžeš skúsiť strieknuť WD40, jemne poklepať, pootočiť.

Odesláno

To je klasický problém s ich vybratím, v krajnom prípade treba až odvŕtať. Samozrejme musíš vedieť, ktoré je zlé. Aký máš problém? Podľa tých hodnôt by mali byť ok. Treba ich zmerať v tom momente, keď hlásia chybu.

Odesláno

tak diagnostika hlásí snímač pravého předního kola,tak se napojila dia za jízdy se měřilo snímání pravého předního kola a kolo ukazuje normálně rychlost jakou jedu,tudíž snímač je OK a funguje normálně,ale chybu dia hlásí na tom PP kole.Takže bude asi někde nějaký přechodový odpor,nebo odešla snad část jednotky ABS:bojim

Odesláno

Na to se taky chystám jen došlo WDečko a snad ty čidla pak povolí a půjdou vytáhnout.S kroužkem na poloose nemáš nějakou fotku.nebo myslíš takové to ozubené kolečko které u 406 sem tam praská

Odesláno

Tak konečně se ho podařilo vytáhnout,vše vypadalo v pořádku,pročistoval jsem to na tom náboji,špína šla dolů,ale stále tam zůstavali miniaturní částečky.Vzal jsem teleskopiský magnet všechny ty částečky(byly železné jak jsem zjistil) vysbíral,čido vrátil nazpět a chyba zmizela a je zase všechno v pořádku.

Snad to někomu příště pomůže:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...