chuck11 Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 jaké jsou správné hodnoty odporu čidel.Předky mám:10,48 a 10,50 -zadky 11,50 a 11,60.Chtěl jsem je i vytáhnout a případně očistit vyšrouboval jsem ten inbus šroubek pak se ho snažím vytáhnout.ale drží jako prase-je to plastová krytka tak bych to nerad urval:myslim [upravil dne 5.6.2011 10:38 chuck11] Citovat
AnotherOne Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 Rádovo desiatky megaohm. Nie je to klasická cievka. Keď je vadný klesá jeho odpor ku kiloohmom. Nie je to plastová krytka, to je vch toho snímača. Celý je z plastu. Môžeš skúsiť strieknuť WD40, jemne poklepať, pootočiť. Citovat
chuck11 Odesláno 4. červen 2011 Autor Odesláno 4. červen 2011 To jsem zapomněl napsat jednotky v MOhmech,WD40 sem stříkal,ale drží to jak přibité,pootočit stím nejde to jsem skoušel Citovat
AnotherOne Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 To je klasický problém s ich vybratím, v krajnom prípade treba až odvŕtať. Samozrejme musíš vedieť, ktoré je zlé. Aký máš problém? Podľa tých hodnôt by mali byť ok. Treba ich zmerať v tom momente, keď hlásia chybu. Citovat
chuck11 Odesláno 4. červen 2011 Autor Odesláno 4. červen 2011 tak diagnostika hlásí snímač pravého předního kola,tak se napojila dia za jízdy se měřilo snímání pravého předního kola a kolo ukazuje normálně rychlost jakou jedu,tudíž snímač je OK a funguje normálně,ale chybu dia hlásí na tom PP kole.Takže bude asi někde nějaký přechodový odpor,nebo odešla snad část jednotky ABS:bojim Citovat
AnotherOne Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 Keby sa ti podarilo vybrať oba predné snímače mohol by si ich skúsiť prehodiť. Možno je problém s krúžkom na poloosi. Citovat
chuck11 Odesláno 4. červen 2011 Autor Odesláno 4. červen 2011 Na to se taky chystám jen došlo WDečko a snad ty čidla pak povolí a půjdou vytáhnout.S kroužkem na poloose nemáš nějakou fotku.nebo myslíš takové to ozubené kolečko které u 406 sem tam praská Citovat
AnotherOne Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 Hej, len neviem ako to je na 407me, či tiež môže prasknúť. Citovat
chuck11 Odesláno 4. červen 2011 Autor Odesláno 4. červen 2011 a to fachčí jak ,jak ho případně skontroluji Citovat
Marcel00 Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 chuck: maj trpezlivost, povoli to. obcas ho prestrekni. WD sa vpija i ked pomaly ale urcite to povoli. skoda by ho bolo znicit. [upravil dne 5/6/11 10:04 Marcel00] Citovat
Marcel00 Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 ... Možno je problém s krúžkom na poloosi. u 407 je magnet sucastou lozisku naboja. kruzok tam nieje. tak ako HonzaZ pise. Citovat
chuck11 Odesláno 5. červen 2011 Autor Odesláno 5. červen 2011 Tak konečně se ho podařilo vytáhnout,vše vypadalo v pořádku,pročistoval jsem to na tom náboji,špína šla dolů,ale stále tam zůstavali miniaturní částečky.Vzal jsem teleskopiský magnet všechny ty částečky(byly železné jak jsem zjistil) vysbíral,čido vrátil nazpět a chyba zmizela a je zase všechno v pořádku. Snad to někomu příště pomůže:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.