Guest StibTo Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Potřebuju radu ohledně výběru a nákupu (kde, za kolik) nejlépe nerez tahokovu - mám v úmyslu zkusit udělat ochrannou mřížku do vstupu sání v masce jelikož jsem ho rozšířil tak aby se tam nedostávalo zbytečně moc bordelu ... v tom že to musí být nerez mám jasno, otázka je jak velká oka (myslím že ideál je tak cca 3-4mm průměr) a hlavně kde to koupit Díky Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 v jakekmkoli tunning shopu, ale bacha, inzerovany nerez nemusi byt nerez, kazdopadne bych to stejne tlacil do barvy auta , do sani, mala oka, to je jasny Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 no ve vstupu sani ktere je schovane pod limcem kapoty to ani v barve auta byt nemusi a kdyby jo necham si namichat barvu podle kodu z vyroby do spreje a striknu to Takze ty oka 3-4mm jsou v poho ? .. a jak overit zda to je fakt nerez ?? Citovat
Zazimir Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Zda se jedná o nerez se nejlépe ověří pomocí magnetu . Citovat
dodo407sw Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Zda se jedná o nerez se nejlépe ověří pomocí magnetu . ak by si tomu nerozumel, tak nerez je nemagneticky ale tak isto aj hlinik takze to moze byt aj hlinik, co je castejsie ale hlinik je makksi takze snad mas v \"oku\" resp. \"ruke\" aky je tvrdy hlinik a aky nerez a ked to chces striekat tak zbytocne kupovat nerez... kup ocelove a je to... a predavaju aj nastriekane vo farbe uz aj... [upravil dne 2/6/11 13:27 dodo407sw] Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 hlinik ohnes jednoduse, nerez jde ztuha a taky se hur kraji pokud to nebude videt, tak tam dej normalni plastovou sitku oka do 2mm Citovat
koblih69 Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Jenom poznámku protože se s tím sekávám v práci - ta \"nerez\" co se na tyhle komerční účely prodává je více či méně taky magnetická. Má-li někdo doma nějaký méně kvalitní výrobek ( nádobí, dřez z Obi... ) tak si to může snadno ověřit. Sice \"netáhne\" tak jako čisté železo, ale magnet se na něm udrží. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.