Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak chlapi pro velký zájem o polepy budu muset objednat fólie,protože takových metrů materiálu prostě nejde zašantročit.Takže kdo chce tak jsem vytvořil nabídku:

Komplet boky: Odolná venkovní fólie na barvě nezáleží,plus přenosová fólie na polep cca 1000 - 1200,- Kč

Vyseparování a nalepení přenosové fólie,řezání atd jen nalepit zadara.

Polep zadního okna:Odolná fólie,plus přenosová fólie cca 200-300,-Kč . Vyseparování a polepení přenosovou fólií zdarma.

Malé samolepky na blatníky,zadní dveře,loga atd: Vyřežu z odřezků,přenosová fólie plus vyseparování flaška Hradeckého rumu :D:D

Velké polepy na cele auto tzn. boky,okna,střecha atd po domluvě.

Pošlu Vám to připravené jen nalepit na jarovou vodu (jar musíte mít vlastní).

Jsem schopen vyřezat i firemní loga dle návrhu.

Odesláno
Pumu mám uloženou na disku,dělal jsem šablony na vietnamská trička :D:D:D:D

vole :D :D :D:( :( je to moje nej znacka :D v nicem jinym nechodim.. :D

Naposledy jsem dělal šablonku loga Puma paničce na taštičku pro pidi Jorkšírka.Mazec i pes se musí nosit ve značkovým ne...:D:D:D

Odesláno

Jaké jemné detaily je schopný ten tvůj ploter vyřezat? Kdybych chtěl docela podrobné logo, kde je tloušťka čáry mezi řezy cca 1mm tak je to možné, nebo to prořízne mezi sebe?

Odesláno

aha... tak ze se tolik metru jen tak \"neztrati\" to je jasny no.. :D jinak zatim by mi stacilo to logo Pumicky :) zase tolik penez nemam, abych si nechal polepit cely auto najednou :D a myslim ze 15x15cm bude tak akorat, kdz to chci dat na zadni dvere, ne? :) akorat mi porad, kde mam koupit ten Hradeckej rum, kdyz jsem z Prahy :D

Odesláno
Jaké jemné detaily je schopný ten tvůj ploter vyřezat? Kdybych chtěl docela podrobné logo, kde je tloušťka čáry mezi řezy cca 1mm tak je to možné, nebo to prořízne mezi sebe?

Velice jemné.Nožík v ploteru má hrot cca 5 mikronu takže vlasový řez.Písmenka do velikosti cca 2 mm.Mezi čáramy řezu 1 mm je v pohodě.

Hradecký rum s plachetnicí mají např. Tesco,Albert,Globus....

Odesláno

Velice jemné.Nožík v ploteru má hrot cca 5 mikronu takže vlasový řez.Písmenka do velikosti cca 2 mm.Mezi čáramy řezu 1 mm je v pohodě.

Hradecký rum s plachetnicí mají např. Tesco,Albert,Globus....

Já jsem taky IT, ale spolupracuju s firmou, která takový úzký nůž nemá. Chtěl bych 2 loga cca 10x10cm, na jakoukoli černou folii, bez seprace a bez přenosky, pošlu ti ty loga v cdr na mail. Jenom ti asi nepošlu Rum s lodičkou, tak se domluvíme jinak:D.

Odesláno
Někdo chtěl upravit a překreslit logo dle návrhu.Tak tady je už hotová nálepka.

[Edited on 4/6/11 09:37 Raiser]

To jsem byl já! Paráda. Pošlu SZ.

• O 2 roky později...
Odesláno

Možnost získání levných polepu už je asi pasé že?:) Není nekdo v současnosti kdo umí podobné veci?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...