Jimmy106 Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Pumu mám uloženou na disku,dělal jsem šablony na vietnamská trička :D:D:D vole :D :( je to moje nej znacka v nicem jinym nechodim.. Citovat
Pechy Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Tak jsem to našel, ted už by mohla být velikost dostatečná :-) http://3.bp.blogspot.com/_MyQ3qrqADsw/TMIjYkE1SEI/AAAAAAAAAUg/XQB4M95Xpj4/s1600/club_peugeot_guadalajara.jpg To je super.Zítra to udělám.Jak to chceš velký? Chci to na 407 nahoru na zadní okno. Změřím a večer pošlu. Dík moc. Citovat
Raiser Odesláno 2. červen 2011 Autor Odesláno 2. červen 2011 Tak chlapi pro velký zájem o polepy budu muset objednat fólie,protože takových metrů materiálu prostě nejde zašantročit.Takže kdo chce tak jsem vytvořil nabídku: Komplet boky: Odolná venkovní fólie na barvě nezáleží,plus přenosová fólie na polep cca 1000 - 1200,- Kč Vyseparování a nalepení přenosové fólie,řezání atd jen nalepit zadara. Polep zadního okna:Odolná fólie,plus přenosová fólie cca 200-300,-Kč . Vyseparování a polepení přenosovou fólií zdarma. Malé samolepky na blatníky,zadní dveře,loga atd: Vyřežu z odřezků,přenosová fólie plus vyseparování flaška Hradeckého rumu :D Velké polepy na cele auto tzn. boky,okna,střecha atd po domluvě. Pošlu Vám to připravené jen nalepit na jarovou vodu (jar musíte mít vlastní). Jsem schopen vyřezat i firemní loga dle návrhu. Citovat
Raiser Odesláno 2. červen 2011 Autor Odesláno 2. červen 2011 Pumu mám uloženou na disku,dělal jsem šablony na vietnamská trička :D:D:D vole :D :( je to moje nej znacka v nicem jinym nechodim.. Naposledy jsem dělal šablonku loga Puma paničce na taštičku pro pidi Jorkšírka.Mazec i pes se musí nosit ve značkovým ne...:D:D Citovat
207James Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Jaké jemné detaily je schopný ten tvůj ploter vyřezat? Kdybych chtěl docela podrobné logo, kde je tloušťka čáry mezi řezy cca 1mm tak je to možné, nebo to prořízne mezi sebe? Citovat
Jimmy106 Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 aha... tak ze se tolik metru jen tak \"neztrati\" to je jasny no.. jinak zatim by mi stacilo to logo Pumicky zase tolik penez nemam, abych si nechal polepit cely auto najednou a myslim ze 15x15cm bude tak akorat, kdz to chci dat na zadni dvere, ne? akorat mi porad, kde mam koupit ten Hradeckej rum, kdyz jsem z Prahy Citovat
Raiser Odesláno 2. červen 2011 Autor Odesláno 2. červen 2011 Jaké jemné detaily je schopný ten tvůj ploter vyřezat? Kdybych chtěl docela podrobné logo, kde je tloušťka čáry mezi řezy cca 1mm tak je to možné, nebo to prořízne mezi sebe? Velice jemné.Nožík v ploteru má hrot cca 5 mikronu takže vlasový řez.Písmenka do velikosti cca 2 mm.Mezi čáramy řezu 1 mm je v pohodě. Hradecký rum s plachetnicí mají např. Tesco,Albert,Globus.... Citovat
207James Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Jaké jemné detaily je schopný ten tvůj ploter vyřezat? Kdybych chtěl docela podrobné logo, kde je tloušťka čáry mezi řezy cca 1mm tak je to možné, nebo to prořízne mezi sebe? Velice jemné.Nožík v ploteru má hrot cca 5 mikronu takže vlasový řez.Písmenka do velikosti cca 2 mm.Mezi čáramy řezu 1 mm je v pohodě. Hradecký rum s plachetnicí mají např. Tesco,Albert,Globus.... Já jsem taky IT, ale spolupracuju s firmou, která takový úzký nůž nemá. Chtěl bych 2 loga cca 10x10cm, na jakoukoli černou folii, bez seprace a bez přenosky, pošlu ti ty loga v cdr na mail. Jenom ti asi nepošlu Rum s lodičkou, tak se domluvíme jinak:D. Citovat
Raiser Odesláno 4. červen 2011 Autor Odesláno 4. červen 2011 Puma na autí pro Jimmi106. [Edited on 4/6/11 09:36 Raiser] Citovat
Raiser Odesláno 4. červen 2011 Autor Odesláno 4. červen 2011 Někdo chtěl upravit a překreslit logo dle návrhu.Tak tady je už hotová nálepka. [Edited on 4/6/11 09:37 Raiser] Citovat
Jimmy106 Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 no parada vypda to dobre uz se nemuzu dockat Citovat
Pechy Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 Někdo chtěl upravit a překreslit logo dle návrhu.Tak tady je už hotová nálepka. [Edited on 4/6/11 09:37 Raiser] To jsem byl já! Paráda. Pošlu SZ. Citovat
Guest jaris13 Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 Možnost získání levných polepu už je asi pasé že? Není nekdo v současnosti kdo umí podobné veci? Citovat
ChouLu Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 Písni mi do SZ oč by se mělo jednat.. mám nějaké hezké ceny u jedné slečny u nás v reklamce Citovat
davidekcz Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 ChouLu : lva na bok, jako je na první stránce předsedovo auto? z obou stran...samo že s číslící 407, cena? do sz, nebo zítra v HB Citovat
davidekcz Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 ChouLu : lva na bok, jako je na první stránce předsedovo auto? z obou stran...samo že s číslící 407, cena? do sz, nebo zítra v HB Citovat
ChouLu Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 Vím. email přišel, ale juknu na to až ráno.. mám toho dneska moc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.