David Marek Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Zdravím všechny, mám problémy s Auto klimou na 406 r.v.2003. Při nastavení např. 21 °C klima chvilku chladí a zničeho nic sama začne foukat velmi teplý vzduch. Čidlo vnitřní teploty je podle všeho v pořádku. Podobně zmateně se chová i v zimě při topení. Chování je stejné v režimu Auto i manuál. Citovat
ozzy56 Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 na základě údajů z čidla klima míchá vzduch na předvolenou teplotu,proto si myslím,že čidlo dává nesprávné (kolísavé) hodnoty Citovat
MACI Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Jsem mel podobny problem na BMW, kde jsem mel spatny venkovni teplomer, ukazoval porad -40 stupnu, takze si klima myslela ze je venku zima a staci poustet vzduch z venku, ikdyz bylo venku +30 Ale v manualnim rezimu bylo vse OK, po vymene teplomeru problem vyresen. Citovat
Ferry Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 jj resil jsem neco podobneho na citroenu C5, zkratovane venkovni cidlo teploty v zrcatku spolujezdce, davalo stale teplotu pod mrazem Citovat
David Marek Odesláno 31. květen 2011 Autor Odesláno 31. květen 2011 čidlo venkovní teploty ukazuje správně, tak to bude asi to vnitřní čidlo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.