oni Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 krasa, krasa, krasa. to nema absolutne chybu. hned bych menil. nekdy se otocim, ja vim slibiju to uz dlouho,tak snad a udelame foto ne? dve luciferky vedle sebe? coz? Citovat
Bigbadjohn Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Moc hezký Stiflere, krásný auto a hezky jsi to napsal. Tu srnku bych ve Valteřicích v tom místě teda nečekal. Přeju ať Ti auto dlouho bez problémů slouží. Citovat
Stifler Odesláno 1. červen 2011 Autor Odesláno 1. červen 2011 oni: Tak neslibuj a přijeď Fotky určitě uděláme, pokud přivezeš kvalitní foťák - já fotim všechno mobilem. A jestli chceš měnit, tak mi sežeň GTi-6ku ve zlatý metle a můžeme měnit. Bigbadjohn: Bohužel v tom místě ty srnky choděj docela často. Nebyla to první sražená srnka, na kterou jsem tam služebně vyjížděl. Alě děkuju vám za chválu. Snažim se, aby to auto nebyla pro mě jen nákupní taška a povoz do práce, ale abych to taky trochu zvelebil a zkrášlil. Nechci, abych autem jezdil a ani mu to nijak neoplatil na péči a pozornosti. Je to spolehlivý auto, tak si to zaslouží. Jinak jsem ještě v popisu auta zapomněl zmínit, že už přes rok jezdíme se vzduchovým filtrem K&N v origo airboxu. [upravil dne 1/6/11 08:24 Stifler] Citovat
Thaosk Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 ten Virtual je pekny.... ked si to tak urobis bude to dobre Citovat
AKCZ Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 oni: .... A jestli chceš měnit, tak mi sežeň GTi-6ku ve zlatý metle a můžeme měnit. Verim ze by ses spokojil i s jinyma barvama .. treba i stribrna - jeden takovej neprodejnej kousek Citovat
Stuchy Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 oni: .... A jestli chceš měnit, tak mi sežeň GTi-6ku ve zlatý metle a můžeme měnit. Verim ze by ses spokojil i s jinyma barvama .. treba i stribrna - jeden takovej neprodejnej kousek no já bych neměnil 406 za 306 ani kdyby byla zlatá :D Citovat
hugo.v.r. Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Nazdar dvojče . Já mám černej interiér a antracitový lišty, ale zase mám o něco chudší výbavu, vzadu švihadla a mechanický sedačky. Koukám že po koupi auta od jakýkoliv slečny je snad první úkol očesat různý ichtylský samolepky Určitě jsi to tu psal, ale asi neumím hledat: co to máš prosímtě za zástěrky - origo ? Citovat
Stuchy Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Nazdar dvojče . Já mám černej interiér a antracitový lišty, ale zase mám o něco chudší výbavu, vzadu švihadla a mechanický sedačky. Koukám že po koupi auta od jakýkoliv slečny je snad první úkol očesat různý ichtylský samolepky Určitě jsi to tu psal, ale asi neumím hledat: co to máš prosímtě za zástěrky - origo ? jj tyhle jsou origo mám je na autě taky Citovat
hugo.v.r. Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Furt o nich přemýšlím...ale nejdřív ten rezatej práh, a pak se uvidí Citovat
Stifler Odesláno 1. červen 2011 Autor Odesláno 1. červen 2011 Kluci, děkuju za chválu. Thaosk: ten virtual realizovat nebudu, na to jsem dost mizernej mechanik a ani na to nebudou peníze. AKCZ: jiný barvy bych nechtěl, zlatá je prostě \"the best\". Vim, o čem mluvím. hugo.v.r.: Taky zdravím dvojče. Černej interiér by se mi taky líbil, ale jedině v kůži. Nebo by se mi líbil světle hnědý, jako tady na klubu pár kousků taky má. Samolepky byly to první, co jsem na autě sundával Ale mám podezření, že je tam lepil již první majitel. O zástěrkách jsem asi ještě nikam nepsal, ale jak píše Stuchy, jsou to origo. Jen je musím taky ještě pořešit, páč vzadu vlevo to moc dobře nedrží a furt se mi tam chytá bláto a jiný bordel. Rezatej práh zatím snad nemám, koukal jsem na to, když jsem prošťouchával odvodňovací otvory a mám na jednom místě trochu koroze v místě, kde se mi sloupl gumoasfalt - to musím taky vyřešit, aby se to nerozlezlo. A ám vlevo vzadu malinko slouplýho laku na kraji blatníku dole, tak to taky budu řešit, aby to bylo v pořádku. Zbylo mi trochu bezoplacového odrezovače, tak se do toho nědy v dohlednu pustím a uvidí se, co to provede. Jen nevím, kde seženu gumoasfalt, abych to zase zadělal tak, jak to má být. Citovat
Stuchy Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 gomoasfalt ti prodá každej lakýrník jinak doporučuji vystříkat spodek voskem smíchaným s převodovým olejem Citovat
AKCZ Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 AKCZ: jiný barvy bych nechtěl, zlatá je prostě \"the best\". Vim, o čem mluvím. Tak Ti ji nedam no.. psal jsem neprodejna ale ne nedarovatelna Citovat
Stifler Odesláno 3. červen 2011 Autor Odesláno 3. červen 2011 Děkuju za rady, určitě na to dojde. AKCZ: můžu svůj názor vzít zpět? Citovat
Stifler Odesláno 3. červen 2011 Autor Odesláno 3. červen 2011 Další upgrade výbavy mého mazlika. Najdi 1 rozdíl: Dříve: Nyní: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.