Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

MatrixArwenina 406ka - Luciferka (bejvalka Stiflera)

Recommended Posts

Odesláno

krasa, krasa, krasa. to nema absolutne chybu. hned bych menil. nekdy se otocim, ja vim slibiju to uz dlouho,tak snad a udelame foto ne? dve luciferky vedle sebe? coz?:D

Odesláno

oni: Tak neslibuj a přijeď :D Fotky určitě uděláme, pokud přivezeš kvalitní foťák - já fotim všechno mobilem. A jestli chceš měnit, tak mi sežeň GTi-6ku ve zlatý metle a můžeme měnit. :D:super

Bigbadjohn: Bohužel v tom místě ty srnky choděj docela často. Nebyla to první sražená srnka, na kterou jsem tam služebně vyjížděl. :(

Alě děkuju vám za chválu. Snažim se, aby to auto nebyla pro mě jen nákupní taška a povoz do práce, ale abych to taky trochu zvelebil a zkrášlil. Nechci, abych autem jezdil a ani mu to nijak neoplatil na péči a pozornosti. Je to spolehlivý auto, tak si to zaslouží.

Jinak jsem ještě v popisu auta zapomněl zmínit, že už přes rok jezdíme se vzduchovým filtrem K&N v origo airboxu. ;)

[upravil dne 1/6/11 08:24 Stifler]

Odesláno
oni: .... A jestli chceš měnit, tak mi sežeň GTi-6ku ve zlatý metle a můžeme měnit. :D:super

Verim ze by ses spokojil i s jinyma barvama .. treba i stribrna - jeden takovej neprodejnej kousek :P:D

Odesláno
oni: .... A jestli chceš měnit, tak mi sežeň GTi-6ku ve zlatý metle a můžeme měnit. :D:super

Verim ze by ses spokojil i s jinyma barvama .. treba i stribrna - jeden takovej neprodejnej kousek :P:D

no já bych neměnil 406 za 306 ani kdyby byla zlatá :D :D :D

Odesláno

Nazdar dvojče :papa. Já mám černej interiér a antracitový lišty, ale zase mám o něco chudší výbavu, vzadu švihadla a mechanický sedačky.

Koukám že po koupi auta od jakýkoliv slečny je snad první úkol očesat různý ichtylský samolepky ;)

Určitě jsi to tu psal, ale asi neumím hledat: co to máš prosímtě za zástěrky - origo ?

Odesláno
Nazdar dvojče :papa. Já mám černej interiér a antracitový lišty, ale zase mám o něco chudší výbavu, vzadu švihadla a mechanický sedačky.

Koukám že po koupi auta od jakýkoliv slečny je snad první úkol očesat různý ichtylský samolepky ;)

Určitě jsi to tu psal, ale asi neumím hledat: co to máš prosímtě za zástěrky - origo ?

jj tyhle jsou origo mám je na autě taky ;)

Odesláno

Kluci, děkuju za chválu. :papa

Thaosk: ten virtual realizovat nebudu, na to jsem dost mizernej mechanik a ani na to nebudou peníze.

AKCZ: jiný barvy bych nechtěl, zlatá je prostě \"the best\". Vim, o čem mluvím. ;)

hugo.v.r.: Taky zdravím dvojče. :papa Černej interiér by se mi taky líbil, ale jedině v kůži. Nebo by se mi líbil světle hnědý, jako tady na klubu pár kousků taky má. Samolepky byly to první, co jsem na autě sundával :D Ale mám podezření, že je tam lepil již první majitel. O zástěrkách jsem asi ještě nikam nepsal, ale jak píše Stuchy, jsou to origo. Jen je musím taky ještě pořešit, páč vzadu vlevo to moc dobře nedrží a furt se mi tam chytá bláto a jiný bordel. Rezatej práh zatím snad nemám, koukal jsem na to, když jsem prošťouchával odvodňovací otvory a mám na jednom místě trochu koroze v místě, kde se mi sloupl gumoasfalt - to musím taky vyřešit, aby se to nerozlezlo. A ám vlevo vzadu malinko slouplýho laku na kraji blatníku dole, tak to taky budu řešit, aby to bylo v pořádku. Zbylo mi trochu bezoplacového odrezovače, tak se do toho nědy v dohlednu pustím a uvidí se, co to provede. Jen nevím, kde seženu gumoasfalt, abych to zase zadělal tak, jak to má být. :myslim

Odesláno

AKCZ: jiný barvy bych nechtěl, zlatá je prostě \"the best\". Vim, o čem mluvím. ;)

Tak Ti ji nedam no.. psal jsem neprodejna ale ne nedarovatelna :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...