Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

MatrixArwenina 406ka - Luciferka (bejvalka Stiflera)

Recommended Posts

Odesláno

Si děláš srandu? Tohle je špinavé auto? :D Když já ho umylu, tak vypadá hůře :D Je fakt, leštěnku jsem letos ještě nepoužil.

Odesláno

Jedna rychlá fotečka před mou prací... :)

imag0065ds.jpg

Včera proběhla výměna výfuku, už jsem se na to nemohl dívat a s těma dírama se mi už nechtělo jezdit...tak sem dám pár foteček z montáže:

Výfuk před montáží

imag0068g.jpg

imag0069o.jpg

Auto nad z velké většiny zasypanou jámou - lezlo se tam pod autem hodně blbě... :roll

imag0079pt.jpg

Příprava nového výfuku

imag0080pb.jpg

imag0081v.jpg

Kolega z práce mi doma COčkem navařil novou koncovku

imag0082md.jpg

imag0083m.jpg

imag0085wi.jpg

Lev nesmí chybět :super

imag0086x.jpg

Starý výfuk vs. nový:

imag0088ul.jpg

Detaily výfukových \"otvorů\"... :D

imag0089es.jpg

imag0090p.jpg

imag0091vs.jpg

imag0092f.jpg

...a nový výfuk na autě :potlesk

imag0093u.jpg

imag0094d.jpg

Hned to vypadá mnohem líp než ta stará rezavá rozpadající se ohnutá koncovka. :super

imag0095e.jpg

imag0096mu.jpg

imag0097ao.jpg

Odesláno

wow, to byly pěkné díry, to muselo být znát i na zvuku.

Nejdříve jsem si říkal, proč ho mění komplet ... pak jsem to pochopil :D

Ale pěkná práce, to se musí nechat :papa

Odesláno

MilanF1: na zvuku to kupodivu znát vůbec nebylo. :D Já ho chtěl komplet kvůli tomu, že se to pak bude příště měnit zase společně. Sice jsem při koupi výfuku ještě nevěděl o té díře pod tlumičem, ale jen o té v ohybu roury, ale když jsem pak objevil díru i pod tím tlumičem, tak jsem byl rád, že mám nový výfuk komplet. :super

Georgegg: je to \"nounejm\" značka zakoupená na Aukru.cz komplet za 2.500,- Kč + doprava z Polska, ale měla by to bejt kvalita, jak tam píše výrobce, tak se uvidí ;)

Tady je odkaz na Aukro na přesně ten výfuk, co jsem kupoval: http://aukro.cz/komplet-vyfuk-peugeot-406-2-0-hdi-sedan-1998-2004-i1710417113.html

Odesláno

Vendi: je tam jednosměrka a navíc je pod značkou dodatková tabulka \"mimo Policie ČR\", takže já tam parkovat můžu... :D:aut Ikdyž v pracovní dny od 07:00 do 15:30 hodin je tohle místo, kde stojím, VIP parkovacím stáním mého vedoucího, v tu dobu bych si tam nedovolil zastavit... :D Ale jinak auto není nablejskaný, jen jsem ho narychlo večer umyl vodou, na leštění furt není čas. :roll

733thunder: máš dobrý postřeh. :potlesk

Odesláno

Pěkně udělaný,mě asi čeká výfuk příští rok ani né tak že by byl shnilej ale chci celonerez od strědu až po zadní díl a así od Supersprintu.

Odesláno

Paul jane: je to kupované odsud, nebylo to levné, ale řekl bych, že to je kvalita a poslouží to:

http://www.automaxhk.cz/Koncovka-vyfuku-nerez-1859.html

John: já bych taky bral klidně celonerez, ale to jsou úplně jiný finance, než do toho jsem schopnej dát, proto jsem to řešil takhle...v podstatě jsem měl náklady na všechno okolo výfuku pod 3.700,- Kč, což je příjemná částka za celý výfuk (střední, zadní díl a koncovka) a řekl bych, že tenhle výfuk vydrží dýl, než bude životnost auta...

A děkuju za chválu. :papa

Odesláno

Scratch: To auto netáhne ani s novým výfukem, to bude asi proto, že je to nafta....ty jsi zvyklý na silné benzíny, tak se nediv, že ti to pak připadá, že to vůbec nejede... :D

Asi jsi zapomněl, že mam velkou garáž, auto se nad jámu vešlo v pohodě a tvoje maschina stála ještě o kousek dále - ani jsem s ní nemusel hýbat. ;)

Tady máš jedno před pár minutami čerstvě vyfocené důkazní foto:

imag0102ck.jpg

Paul jane: to ti nezávidim, strávil jsem s tim přes 3 hodiny a navztekal jsem se u toho taky dost, ale povedlo se a jsem rád, že to mam už za sebou...teď už ten výfuk životnost celého auta snad překoná. A jak píše Mik.e - výfuk je přivařenej...musel jsem ho trošku seříznout, aby koncovka směřovala přesně výřezem v nárazníku ven a nebyla nakřivo, ale řekl bych, že se mi to povedlo nečekaně dobře. :D

Mik.e: To ti závidim, že si ten výfuk nebudeš muset platit a ještě ti to udělá firma, ale myslím si, že mě to zase tak moc taky nestálo a kvalita to bude. :)

P.S.: Ano, píšu komentáře i mezi fotky, dělám to tak vždycky, ikdyž je mi jasný, že spousta z vás si toho jednoho malého řádku textu mezi velkými fotkami sotva všimne. :D

Odesláno

mas to moc hezky, ja bych to posunul vic ven, ale to je vec vkusu kazdeho soudruha

Zase to mas hezky napasovany s tim naraznikem, takze asi nejlepsi umisteni je stavajici :)

maschina je tam, v prvni chvil jsem se lekl, ze jsi mi zamenil koncovky :D

ta guma uz je koukam pekne na hadry :/

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...