Stifler Odesláno 9. červenec 2011 Autor Odesláno 9. červenec 2011 Jedna momentka ze včerejška...já vim, je to špinavý jako prasátko, ale to se brzo změní. Citovat
MilanF1 Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 Si děláš srandu? Tohle je špinavé auto? Když já ho umylu, tak vypadá hůře Je fakt, leštěnku jsem letos ještě nepoužil. Citovat
Stifler Odesláno 17. červenec 2011 Autor Odesláno 17. červenec 2011 Jedna rychlá fotečka před mou prací... Včera proběhla výměna výfuku, už jsem se na to nemohl dívat a s těma dírama se mi už nechtělo jezdit...tak sem dám pár foteček z montáže: Výfuk před montáží Auto nad z velké většiny zasypanou jámou - lezlo se tam pod autem hodně blbě... Příprava nového výfuku Kolega z práce mi doma COčkem navařil novou koncovku Lev nesmí chybět Starý výfuk vs. nový: Detaily výfukových \"otvorů\"... ...a nový výfuk na autě Hned to vypadá mnohem líp než ta stará rezavá rozpadající se ohnutá koncovka. Citovat
MilanF1 Odesláno 17. červenec 2011 Odesláno 17. červenec 2011 wow, to byly pěkné díry, to muselo být znát i na zvuku. Nejdříve jsem si říkal, proč ho mění komplet ... pak jsem to pochopil Ale pěkná práce, to se musí nechat Citovat
Stifler Odesláno 17. červenec 2011 Autor Odesláno 17. červenec 2011 MilanF1: na zvuku to kupodivu znát vůbec nebylo. Já ho chtěl komplet kvůli tomu, že se to pak bude příště měnit zase společně. Sice jsem při koupi výfuku ještě nevěděl o té díře pod tlumičem, ale jen o té v ohybu roury, ale když jsem pak objevil díru i pod tím tlumičem, tak jsem byl rád, že mám nový výfuk komplet. Georgegg: je to \"nounejm\" značka zakoupená na Aukru.cz komplet za 2.500,- Kč + doprava z Polska, ale měla by to bejt kvalita, jak tam píše výrobce, tak se uvidí Tady je odkaz na Aukro na přesně ten výfuk, co jsem kupoval: http://aukro.cz/komplet-vyfuk-peugeot-406-2-0-hdi-sedan-1998-2004-i1710417113.html Citovat
vendelinek Odesláno 17. červenec 2011 Odesláno 17. červenec 2011 Teda Jindřichu,koncovka je parádní,auto nablejskaný jak psí kulky:D a coto,že stojíš v protisměru:D a za značkou:D Citovat
733thunder Odesláno 17. červenec 2011 Odesláno 17. červenec 2011 Nakolko je ta znacka hentak otocena,bude to asi jednosmerka Citovat
Stifler Odesláno 17. červenec 2011 Autor Odesláno 17. červenec 2011 Vendi: je tam jednosměrka a navíc je pod značkou dodatková tabulka \"mimo Policie ČR\", takže já tam parkovat můžu... Ikdyž v pracovní dny od 07:00 do 15:30 hodin je tohle místo, kde stojím, VIP parkovacím stáním mého vedoucího, v tu dobu bych si tam nedovolil zastavit... Ale jinak auto není nablejskaný, jen jsem ho narychlo večer umyl vodou, na leštění furt není čas. 733thunder: máš dobrý postřeh. Citovat
733thunder Odesláno 17. červenec 2011 Odesláno 17. červenec 2011 A zabudol som este napisat ze na stene je biela tabula s napisom POLICIE Citovat
paul jane Odesláno 17. červenec 2011 Odesláno 17. červenec 2011 mas to pekne prosim te co ta koncovak kde bych takovou sehnal dik Citovat
John Odesláno 17. červenec 2011 Odesláno 17. červenec 2011 Pěkně udělaný,mě asi čeká výfuk příští rok ani né tak že by byl shnilej ale chci celonerez od strědu až po zadní díl a así od Supersprintu. Citovat
Stifler Odesláno 17. červenec 2011 Autor Odesláno 17. červenec 2011 Paul jane: je to kupované odsud, nebylo to levné, ale řekl bych, že to je kvalita a poslouží to: http://www.automaxhk.cz/Koncovka-vyfuku-nerez-1859.html John: já bych taky bral klidně celonerez, ale to jsou úplně jiný finance, než do toho jsem schopnej dát, proto jsem to řešil takhle...v podstatě jsem měl náklady na všechno okolo výfuku pod 3.700,- Kč, což je příjemná částka za celý výfuk (střední, zadní díl a koncovka) a řekl bych, že tenhle výfuk vydrží dýl, než bude životnost auta... A děkuju za chválu. Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 pekne pekne a ja proc ti to auto netahne Kde mam maschinu? Citovat
paul jane Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 diky moc za link vejfuk me take ceka Citovat
Mik.e Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 s tou koncovkou jsi to trefil já na to šel jinak, na jižní spojce mě nabourali, vejfuk upad, takže bude novej a zadarmo :D Citovat
paul jane Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 jeste mam prosim te dotaz jak je tam to koncovka pridelana Citovat
Mik.e Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 Stifler to psal mezi fotkama: \"Kolega z práce mi doma COčkem navařil novou koncovku\" taky jsem to nejdřív neviděl Citovat
Stifler Odesláno 19. červenec 2011 Autor Odesláno 19. červenec 2011 Scratch: To auto netáhne ani s novým výfukem, to bude asi proto, že je to nafta....ty jsi zvyklý na silné benzíny, tak se nediv, že ti to pak připadá, že to vůbec nejede... Asi jsi zapomněl, že mam velkou garáž, auto se nad jámu vešlo v pohodě a tvoje maschina stála ještě o kousek dále - ani jsem s ní nemusel hýbat. Tady máš jedno před pár minutami čerstvě vyfocené důkazní foto: Paul jane: to ti nezávidim, strávil jsem s tim přes 3 hodiny a navztekal jsem se u toho taky dost, ale povedlo se a jsem rád, že to mam už za sebou...teď už ten výfuk životnost celého auta snad překoná. A jak píše Mik.e - výfuk je přivařenej...musel jsem ho trošku seříznout, aby koncovka směřovala přesně výřezem v nárazníku ven a nebyla nakřivo, ale řekl bych, že se mi to povedlo nečekaně dobře. Mik.e: To ti závidim, že si ten výfuk nebudeš muset platit a ještě ti to udělá firma, ale myslím si, že mě to zase tak moc taky nestálo a kvalita to bude. P.S.: Ano, píšu komentáře i mezi fotky, dělám to tak vždycky, ikdyž je mi jasný, že spousta z vás si toho jednoho malého řádku textu mezi velkými fotkami sotva všimne. Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 mas to moc hezky, ja bych to posunul vic ven, ale to je vec vkusu kazdeho soudruha Zase to mas hezky napasovany s tim naraznikem, takze asi nejlepsi umisteni je stavajici maschina je tam, v prvni chvil jsem se lekl, ze jsi mi zamenil koncovky ta guma uz je koukam pekne na hadry :/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.