Simako Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 čauky lidi, po projetí myčky se u řidiče ale i u spolujezdce na podlaze objeví voda. zkoušel jsem sundat stěrače a chtěl jsem se podívat pod plast jestli tam neni něco ucpaný, ale nepodařilo se mi je sundat. Matku odšroubuju ale raminko je tam tak silně naražený že nejde ani vypáčit.... nějaké nápady či rady? Citovat
AnotherOne Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Je tam kónus a tisíchran, takže netočiť, ale vykývať von. Dá sa pomôcť blickami, uvoľni matku (nedávaj celkom dole) a chyť zospodu ramienka a za vrch matky. Prípadne sa dá kúpiť minisťahovák na stierače. [upravil dne 31.5.2011 14:05 AnotherOne] Citovat
HonzaZ Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Ahoj Vláďo, stěrače viviklat. Jinak neteče ti náhodou dveřmi mezi plechem a výplněmi? Můžeš mít poškozenou nebo odlepenou izolační vložku dveří pod tapecírunkem. Pod plastem u stěračů asi nepoteče, pokud vím, tak tam žádná průchodka není. Citovat
Simako Odesláno 1. červen 2011 Autor Odesláno 1. červen 2011 zkoušel jsem prostříkat WDčkem, vyviklat, drží a drží... asi budu muset sehnat ten stahovaček... jinak pod tim plastem je hromada listí tak jsem si myslel jestli se neucpal odtok a neteče to přes ventilátor docela divně chvíli pískal ale filtr byl suchej.... nebo přes střechu sloupkem? zatim vevnitř nikde ani kapka a na podlaze koupaliště. když prší tak nic jen po myčce. asi to budu muset namáčet hadicí a hledat.... Citovat
Simako Odesláno 13. červen 2011 Autor Odesláno 13. červen 2011 Tak opraveno. Sehnal jsem dvouramenej stahovacek trocha nervu a byly venku. Sundal jsem ten plast a obe kapsy byly az po motorky steracu plne schnileho listi a ucpaly odtoky. bordel byl i v privodu vzduchu do kabiny. Tak jsem zajel na benzinku a vysavacem vse vycuc tesneni na plastu jsem podlepil cernym silikonem a vse OK Citovat
ozzy56 Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 je to bolest všech pažoutů--ucpané odtoky pod čelním sklem... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.