Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Nove radio... ale ake??????????

Recommended Posts

Odesláno

pomozte mi pri vybere radia do mojho auticka... nevem sa rozhodnut a nehccem zase kupit blbost... mam k dispozicii asi 130€ .... poradte odporucte :D necham si poradit... :super

[upravil dne 30/5/11 22:01 Thaosk]

Odesláno

no zalezi na mnoha vecech a co od toho cekas... ja ted koukam po Clarionu FZ409E ciste jen USB zadne CD. 4x50w, 6 RCA preamp vystupu, horni dolni propust, zvlast hlasitost pro subwoofer. Navic neni treba kupovat redukce k pacce pod volant (teda doufam) bluetooth ready, ipod support. Cena 75 GBP - 100GBP.

Ve 106 mam Tokai, usb bez CD, 4x40W cena 35e k tomu repraky z carrefouru a free air sub v plate.

I za malo penez jde udelat muziku.

Odesláno

Ja mel Alpine a zase pujdu asi do Alpine ... :) ... konkretne s timto rozpoctem bych Ti doporucil typ ALPINE CDE-111R/M (cca 125EUR) nebo ALPINE CDE-112Ri (cca 150EUR) :papa

Odesláno

Ja mam alpine 112Ri a rozodne odporucam alpine :) mal som CDE-100vku, zhruba to iste, ale zvukovo sa to neda porovnat + navyse mas 4 farby podsvietenia, bt ready atd atd, urcite nieco od alpine-u ... ja som ho zohnal tusim za 140

Odesláno
Ja mam alpine 112Ri a rozodne odporucam alpine :) mal som CDE-100vku, zhruba to iste, ale zvukovo sa to neda porovnat + navyse mas 4 farby podsvietenia, bt ready atd atd, urcite nieco od alpine-u ... ja som ho zohnal tusim za 140

a co priprava na DO origo packou na volantu je tam ? :) silne o tomhle typu uvazuju :)

Odesláno

pioneer zvyknu byt lepsie v hlbsich tonoch ale toho by som sa nejak nedrzal ... Cistota zvuku urcite alpine to ti povie kazdy

A priprava na DO tym som sa vobec nezaoberal, treba skusit pohladat ale mam taky pocit ze zrejme ano ...

Odesláno

flame to byt nemusi staci kdyz nam sdelis duvody proc se tak domnivas treba budou dosti presvedcive :) me se Pioneer nelibi designem o funkcich ci featurach nepochybuji

Odesláno

Alpine je známa svojim rádio \"neprijímačom\". U tejto značky sa zrejme kladie dôraz len na kvalitnú reprodukciu hudby a aj to najmä z audio CD, nie mp3...

Ja som zvolil po urputných týždňoch čítania testov a porovnávačiek Alpine vs. Pioneer a som nadmieru spokojný...

A aby ste nepovedali tak som si pár Alpine HU aj ošahal a nejak mi nesedelo ovládanie a \"kvalita\" tých plastových čudlíkov...

Jo... a Pioneer napríklad : pomer ceny-kvalita, 3RCA, 5 pásmový EQ, pripojitelnosť aká len chceš (SD,USB,AUX)...D4Q tuner, kvalita overená rokmi... atď...

Odesláno
Alpine je známa svojim rádio \"neprijímačom\". U tejto značky sa zrejme kladie dôraz len na kvalitnú reprodukciu hudby a aj to najmä z audio CD, nie mp3...

Ja som zvolil po urputných týždňoch čítania testov a porovnávačiek Alpine vs. Pioneer a som nadmieru spokojný...

A aby ste nepovedali tak som si pár Alpine HU aj ošahal a nejak mi nesedelo ovládanie a \"kvalita\" tých plastových čudlíkov...

Jo... a Pioneer napríklad : pomer ceny-kvalita, 3RCA, 5 pásmový EQ, pripojitelnosť aká len chceš (SD,USB,AUX)...D4Q tuner, kvalita overená rokmi... atď...

Aha aha .... tak negativni zkusenost Ti vymlouvat nebudu - ja mel to CDE111R nebo tak je ten kod a relativni spokojenost - chybel mi jen viceradkovy displej ale to maji az drazsi modely no a jinak jsem zadne problemy nepozoroval :) Skoda ze mi to pak ukradli ...

Odesláno

ja mam taky Pioneer, konkretne DEH-2200UB a jsem spokojen, jedine co mi lehce vadi, je, ze se to stredove kolecko tychle osoupe a radio vypada, jak kdyby bylo pouzivane rok, ale mam ho 3 mesice.... jinak si myslim, ze neudelas chybu, pokud koupis treba jiz zminovany Alpine, blaupunkt mi taky prijde jako slusny.... :)

Odesláno
kadzy ma svoj nazor... ja som rozmyslal nad Pioneer DEH-6300SD co si o tom myslite???

že KENWOOD :papa

:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...