Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja zajtra posielam do Kladna DIESEL-TP... a to som zo Slovenska. Zalezi mi na kvalitnej praci.

Tento servis je odporucany clovekom ktoremu verim, takze ani sekundu nevaham. Maju

tam stolicu na ktore tie vstreky aj nakalibruju a nastavia. podla potreby zrepasuju.

akurat neviem ako mam ten bordel vycistit co po vstrekoch v hlave motora zostal...

P1050980.jpgP1050984.jpg

[upravil dne 7/10/11 13:45 od Marcel00]

Odesláno

Davosk ešte si nevidel poriadne zakarbonované trysky, keď vyberám trysky na rušni tam je toho bordelu neúrekom.

Marcel čo sa ti dá povitieraj handrou na skrutkovači a najlepšie by bolo vyfúkať stlačeným vzduchom.

[upravil dne 6/6/11 22:15 Judes]

Odesláno

tam chodim ako na klavir a vzdy je tam len cidlo vlhkosti v kabine, ci nieco podobne, a rele zhavenia ale startuje aj pri minus 25 uplne bez problemov, zimu ma rad, len leto nieje nic pre neho, v lete sa stane, ze mi vyleti teplota az tak ze zacne svietit display na cerveno ze mam zastavit, vyradim prejdem cca 500m bez rychlosti, zazracne kontrolka spadne do normalu a ide sa dalej a nespravi to zas par tyzdnov, a v chybach nic nieje... nema rad leto:D

Odesláno

Tu vlákno zaoberajúce sa práve prehrievaním motora.

PS: Do popisu uveď motorizáciu a rok výroby, pre lepšiu orientáciu do budúcna. :papa

[upravil dne 6/6/11 22:52 Judes]

Odesláno

dik, aj ked som sem nepisal, je to moj svet uz 1,5 roku, vela krat tu mate rozumnejsie riesenia ako mechanici, ktory len nadavaju na fora a tvrdia ze si to mam ist nechat opravit na forum....

Odesláno

mozno by bolo lepsie mechanikovi povedat ze nech sa ide na forum vzdelavat...

uz aj take bolo ze som postup z jedneho francuzkeho fora vytlacil a ukazal mechanikovi ako to ma urobit na dia...

Odesláno

A vieš že majú aj pravdu. Tu na fóre sú aj členovia čo nevylepšujú a neodstraňujú problémi len na svojich autách ale chodia opravovať v ČR a aj na SK príklad Straki007.

[upravil dne 6/6/11 23:19 Judes]

Odesláno
...... len leto nieje nic pre neho, v lete sa stane, ze mi vyleti teplota az tak ze zacne svietit display na cerveno ze mam zastavit, vyradim prejdem cca 500m bez rychlosti, zazracne kontrolka spadne do normalu a ide sa dalej a nespravi to zas par tyzdnov, a v chybach nic nieje... nema rad leto:D

...presne moj problem....nevyrieseny!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...