deny.zb Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 Zdravím minulý týden jsem si stáhnul nové mapy 2010-2011 NW Europe které jsem měl i v té starší verzi cd do navigace.A když teď dám cd do navigace tak se vše načte ale bohužel mi to stále hází jen tu směrovou růžici a píše to nezmapovaná oblast.Nevíte někdo co s tím?Díky za rady :-) Citovat
kajvet Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 možná jsi opravdu někde mimo mapu (polní cesta, konec světa apod. :-)) anebo jsi si stáhnul fake mapy... vyzkoušej od někoho funkční CD s mapami, pokud by ani ony nešly, pak bude chyba v GPSce Citovat
deny.zb Odesláno 30. květen 2011 Autor Odesláno 30. květen 2011 Myslím že dálnice či centrum města nejsou zas takové polňačky :-D i když někdy mi to po zimě tak přijde.Včera jsem si stáhnul ještě od jinud jinou tak to můžu skusit ještě vypálit.a V té NW Europe by měla být čeština ne? Citovat
kajvet Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 hlavní tahy jsou ve všech mapách... NW je i mapa česka, slovenska, polska.. Citovat
deny.zb Odesláno 30. květen 2011 Autor Odesláno 30. květen 2011 Takže když se to tam nezobrazuje tak je problém někde v tom cd.Protože na GPS mi to ukazuje super signál a když tam dám to staré cd tak to taky funguje jen ho mám už dost poškrábané tak se to blbě načítá.A nejde to přepálit je to chráněné :-( Citovat
kajvet Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 vidím to jako špatné nebo neúplné nebo fake CD... Citovat
deny.zb Odesláno 30. květen 2011 Autor Odesláno 30. květen 2011 Ale kdyby to byl fake CD tak by se to ani nenačetlo ne?Tohle se načte ale není tam mapa. Citovat
MJSytic Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 ...A nejde to přepálit je to chráněné :-( Jak nejde přepálit? Když to jde přečíst, tak to jde přepálit ... Citovat
Pechy Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 Stáhni to znovu z Citroen fóra nebo pokud jsi z Prahy nebo někde poblíž, tak ti můžu funkční mapy přepálit Citovat
deny.zb Odesláno 31. květen 2011 Autor Odesláno 31. květen 2011 už je to vyřešené chtělo to jinak vypálit takže už to funguje.Díky za rady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.