Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím minulý týden jsem si stáhnul nové mapy 2010-2011 NW Europe které jsem měl i v té starší verzi cd do navigace.A když teď dám cd do navigace tak se vše načte ale bohužel mi to stále hází jen tu směrovou růžici a píše to nezmapovaná oblast.Nevíte někdo co s tím?Díky za rady :-)

Odesláno

možná jsi opravdu někde mimo mapu (polní cesta, konec světa apod. :-)) anebo jsi si stáhnul fake mapy... vyzkoušej od někoho funkční CD s mapami, pokud by ani ony nešly, pak bude chyba v GPSce

Odesláno

Myslím že dálnice či centrum města nejsou zas takové polňačky :-D i když někdy mi to po zimě tak přijde.Včera jsem si stáhnul ještě od jinud jinou tak to můžu skusit ještě vypálit.a V té NW Europe by měla být čeština ne?

Odesláno

Takže když se to tam nezobrazuje tak je problém někde v tom cd.Protože na GPS mi to ukazuje super signál a když tam dám to staré cd tak to taky funguje jen ho mám už dost poškrábané tak se to blbě načítá.A nejde to přepálit je to chráněné :-(

Odesláno
...A nejde to přepálit je to chráněné :-(

Jak nejde přepálit?:o Když to jde přečíst, tak to jde přepálit ...;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...