Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi.Jelikož jsem šeroslepý tak jsem si koupil žárovky do 407 SW a to H1 100W s efektem bílého světla Xenon.Chci ze zeptat,jelikož jsem to tu nenašel,jakou paseku mi udělaj ve světlech.Mám na mysli ohřev paraboli,vypálení kontaktů,relé a předního čirého skla.Mám se čeho obávat,nebo je to v pohodě.Myslím si,že oproti klasice budou asi více hřát.Zatím jsem je tam nedal ... bojím,bojím...U manželky Mondea jsou tam už rok a nic s neděje,ale to nemá čočky jako 407.

Odesláno

Já bych je tam nedal ani omylem. Měl jsem problémy s kostrou na klasických H1. Na vyhořelých žárovkách byly stopy po jiskření. Teď mám sice na žárovkách pájené ukostřovací \"fousy\", ale ty 100W budou hodně hřát. Konektory na francouzských autech jsou podle mého názoru poddimenzované.

Odesláno
to nepoznas, dokud to nevyzkousis:P asi dost zalezi taky na tom, jestli jezdis po dalnici, nebo poskakujes po meste, kazdopadne ja bych dal radeji HID...

HID...no vyborne. Aby boli ostatni oslepeni.

Odesláno
to nepoznas, dokud to nevyzkousis:P asi dost zalezi taky na tom, jestli jezdis po dalnici, nebo poskakujes po meste, kazdopadne ja bych dal radeji HID...

HID...no vyborne. Aby boli ostatni oslepeni.

Tak tak treba brať ohľad aj na ďalších účastníkov cestnej premávky a mať na pamäti že na ceste nie si sám.

Odesláno

Osobne ich dôrazne neodporúčam. Dvojnásobný výkon znamená i dvojnásobný prúd a dvojnásobnú emisiu tepla.

Tiež mám chabé oči za šera a osvedčilo sa použitie kvalitných žiaroviek. V mojom prípade Osram NightBreak. Majú trochu menšiu životnosť no radšej kúpim žiarovky raz do roka a vidím ja i tý čo idú oproti.

[upravil dne 29/5/11 22:21 pastorek]

Odesláno

Osram NightBreak...odporúčam všetkým čo chcú lepšiu viditeľnosť a rozumnú cenu. V P407 mám síce origo xenony ale v služobnej octavke som vymenil klasické žiarovky za už spomínané Osram NightBreaker a veľká spokojnosť. Lepšia svietivosť, viditeľnosť ale aj životnosť a aj farba svetla je trocha belšia tak aj na výzor v pohode aj keď u tohoto auta mi to je jedno preto, že najkrajší je môj 407 :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...