Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak to se omlouvám, já myslel že to je ukazatel hlavního akumulátoru a stále mi ukazuje 100 % . Omlouvám se za matení.

Ale 5 hodnin mi vydržela lednice 50W běžet v kufru auta, zatím co jsme chodili po Brightonu a pak jsem normálně přišel a nastartoval a jel. Nic víc jsem nezjišťoval. A za rok a půl co to auto mm jsem ani jednou nemusel dobíjet a to i v zimně když byly ty holomrazy pod 20 pod nulou. Asi je znát, že to je vše OK.

Odesláno

Tak mně to taky nic nehlásilo. Měl jsem nefunkční přední obrysovku, obě horní zadní koncové (C8 má čtyři zadní koncové), osvětlení ve dveřích a to všechno najednou (když jsem to koupil tak to bylo v takovým stavu) a nehlásilo to nic. Pak mi odešla pravá přední tlumená, za dva dny na to levá přední tlumená a taky to nic nehlásilo :( Zato ten palubák hlásí spoustu jiných hovadin na které jsem ještě nepřišel :myslim

Odesláno
Tak mně to taky nic nehlásilo. Měl jsem nefunkční přední obrysovku, obě horní zadní koncové (C8 má čtyři zadní koncové), osvětlení ve dveřích a to všechno najednou (když jsem to koupil tak to bylo v takovým stavu) a nehlásilo to nic. Pak mi odešla pravá přední tlumená, za dva dny na to levá přední tlumená a taky to nic nehlásilo :( Zato ten palubák hlásí spoustu jiných hovadin na které jsem ještě nepřišel :myslim

Jo, např. klíč v zapalování:D

Odesláno

Tak na to jsem samozřejmě přišel. Ale jedna věc co jí fakt nemůžu přijít na koub je toto. Mám aktivované zamykání za jízdy. Někdy když zastavím a otevřu dveře, tak mi z ačnou blikat hodně rychle všechny blikače. Zabliká to asi 5x, na displeji to nic nehlásí a všechno funguje. Pak taky mi to občas hlásí po nastartování Braking fault a taky nevím co to je. Teda přeložit to umím, ale ani na diagnostice na nic nepřišli a auto zatím brzdí jak má. Možná by to mohl být problém s podtlakem, protože mi hodně rychle uteče.

Odesláno
Tak na to jsem samozřejmě přišel. Ale jedna věc co jí fakt nemůžu přijít na koub je toto. Mám aktivované zamykání za jízdy. Někdy když zastavím a otevřu dveře, tak mi z ačnou blikat hodně rychle všechny blikače. Zabliká to asi 5x, na displeji to nic nehlásí a všechno funguje. Pak taky mi to občas hlásí po nastartování Braking fault a taky nevím co to je. Teda přeložit to umím, ale ani na diagnostice na nic nepřišli a auto zatím brzdí jak má. Možná by to mohl být problém s podtlakem, protože mi hodně rychle uteče.

Jo, mně tak se někdy rozblikaj blikače po zastavení. Ale jenom někdy a je jedno které dveře otevřeš první. Takže taky nevím co to znamená.:bojim

Odesláno

To by jsme na to mohli založit zvlášť vlákno - Anomálie 807 :D

Mě třeba občas po otevření bočních dveří zůstane zaseklej ten gong a zní stálým tónem dokud nezavřu a znova neotevřu.

Nebo se někdy neodklopí zrcátka 100x jo 1x ne:D

Odesláno

To blikání by měla být hláška že akumulátor už má toho celkem dost, mám pocit. A po otevření dveří by to asi sedělo, protože tam je ta spotřeba dost děsná.

Odesláno
To by jsme na to mohli založit zvlášť vlákno - Anomálie 807 :D

Mě třeba občas po otevření bočních dveří zůstane zaseklej ten gong a zní stálým tónem dokud nezavřu a znova neotevřu.

Nebo se někdy neodklopí zrcátka 100x jo 1x ne:D

Tak to se mi nikdy nestalo. Ju, ještě občas mi dva krát zapípa před nastartováním, bez hlášky.:myslim

Odesláno

Mne sa už druhý krát vybila baterka r.v. 8/2007, naposledy včera poobede a nič mi neblikalo, až keď mi nepretočilo motor, tak až potom mi smerovky začali blikať. Pred tým som akurát otvoril dva krát el. dvere. Má to už baterka za sebou alebo mi niečo vybíja baterku? Dnes som si požičal druhú baterku, tak uvidím. Stalo sa to už takto niekomu?

Odesláno

Mě to občas bez hlášky jednou pípne před nastartováním:myslim

Braking fault něco ohledně turba už se to někde řešilo

a to blikání nestává se ti to že ty dveře otevřeš dřív než úplně zastavíš

Odesláno

Motomoto: Když je slabá baterka tak to bliká při startování všemi blikači. Už se mi to stalo. To blikání po otevření dveří myslím po otevření řidičových nebo u spolujezdce, tam žádná spotřeba rpoudu není kromě toho, že to musí taky odemknout, protože mám aktivovaný zamykání při jízdě.

Jarmyl: Ty zrcátka se neodklopí, když to auto zamknu, pak odemknu a něco v něm dělám. Pak se aktivuje ten šetřící mód a potom po zapnutí klíčku se neodklopí zrcátka. Aspoň u mě jsem to tak vysledoval.

Bajza: Ne ne, nejdřív zastavím a pak otevírám. Jsem poučen, že tyhle nový auta co jsou chytřejší než kdejaký řidič si nenechají líbit žádné nepředloženosti. Kolega jel s Lagunou a tesně před zastavením před garáží vypnul motor. Pak se to prý rozblikalo jak vánoční stromeček (svítily prý skoro všechny kontrolky).

Myslím, že kdbybychom založili navrhované vlákno \"Anomálie 807, C8, Ulysse a Phedra\" tak to bude jedno z nejdelších vláken :D

[upravil dne 25/7/11 od Bigbadjohn]

Odesláno

Ty máš ty starší funkce, že? Mě se odklopí při odemčení. V Eco modu jsem to měl několikrát a po zamčení se vždycky sklopí.

Akorát občas nevyklopí (naposled se to stalo manželce, vyklopila je ručně:roll - už jsem jí ukázal tlačítko- a při zamykání se nesklopily. Když přijela domů , tak šlo vše jak má) :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...