Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám menší problém s kufrovými dverami. Nejde mi otvoriť ručne, ale iba keď zamknem auto a znovu ho odomknem, tak vtedy sa mi odomkne aj kufor, ale ako náhle ho zabuchnem, už zas nejde nijak otvoriť, iba odomknutím a zamknutím komplet auta.

EDIT: dnes ráno idem do auta a auž to zas ide všetko tak ako má. :myslim

[upravil dne 30/6/11 08:20 marko306]

Odesláno

Včera som si kúpil originál plechy na auto, ale týpek čo mi ich nahadzoval, povedal že čo mám šróby na kolesách, tak tie nie sú dobré na plechy lebo sú z elektrónov. Ale majú kužel tak ako plechy a aj moje originál peugeoťácke elektróny. Bude to vadiť keď to budem na zimu prehadzovať alebo si mám kúpiť druhé šróby?

[upravil dne 3/7/11 10:29 marko306]

post-19160-14109618392858_thumb.jpg

Odesláno

Taky mam jen jedny stejný jako ty a měl jsem je tam origo s plechama. Nevim čemu by to mělo vadit když to má správnou dosedací plochu.........

jedinej zádrhel vidím v tom že jsi mu neudělal kšeft a nekoupil jsi sadu šroubů:P

Odesláno

Jde o to, aby šrouby v případě zašroubování o nic neškrtaly. Třeba na 406ce jsem měl z hliníků tak dlouhé šrouby, že při jejich utažení na plecháčích mi škrtaly o náboj kola, což není nic příjemného.

Odesláno

nie, o nič mi neškrtajú. S Dunajskej Stredy do Nitry som došiel úplne bez problémov. Radšej som sa to opýtal aby nebol problém.

[upravil dne 3/7/11 12:44 marko306]

Odesláno

Jestli je mám na autě od nákupu (jako že asi jo) tak jsou to LARGO podle serviceboxu. Mám taky 15¨.

Odesláno
No tie Largo R16 by som si vedel predstaviť na aute. Ja mám iba R15:(

No ja plánujem že ich kúpim od Peugeotu, niesu ani drahé, oproti iným značkám, vychádzalo to 125 euro za kus myslím :myslim

Odesláno

No to tie moje R15 mi postačia:D R16 mám plechy a v prvom rade musím dať auto do kopy (brzdy, náplne a tak) a až vydajú peniaze, tak potom budú čačky, mačky:aut

až ich zajednáš tak ti budem ticho závidieť

[upravil dne 11/7/11 21:36 marko306]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...