Jirka 807 Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 tak sem zase o něco chytřejší tak sem se dozvěděl že když stojim v koloně a je horko tak by se měl vypínat motor kvůly naftě že se nestačí chladit Citovat
Marcel00 Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 starter, baterka, elektronika vozidla dostava dobre na drzku. tieto auta niesu stavane na sustavne starty pocas jazdy mestom. nafta na spiatocke je chladena takze bez obav... Citovat
Jirka 807 Odesláno 27. květen 2011 Autor Odesláno 27. květen 2011 hele mam to od atomechanika je to jen doporučení nafta se v horku a koloně špatně chladí pod autem máš chladič nafty a při stání v koloně se nechladí řikal mi to mechanik co dělá čerpadla a na tohle je borec veš vstřiku dává naftu 1200 atmosfér a to se nafta zahřívá bez chlazení by za chvílku v nádrži vařila takhle mi to řekl. Citovat
Marcel00 Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 ved v pohode, nehadam sa... mimochodom tlak ne 1200 ale 1800atm. je v railu a nie v spiatocke... este som nepocul ze by sa niekomu nafta varila/prehrievala... samozrejme vsak nikto nikomu nebrani ten motor vypnut... pytal si sa na nazor tak si ho dostal :D:D :papa Citovat
tadom Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 Blbost, dáš záhul elektronice, nafta to zvládne v pohodě, to malé množství co se vrací do nádrže se bez problému ochladí v nádrži. Auta co maj start stop systém mají jiné startéry, jiné alternátory, výkonnější baterie (nebo dvě) a elektroniku, která hlídá napětí a v případě poklesu odpojí start stop systém. Kdyby byl problém s přehříváním nafty, tak to výrobci už dávno řeší, to si tě jen mechanik vychutnával a v duchu se tlemil, další co mi to sežral.... Citovat
marko306 Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 keď budeš toto robiť v kolóne(zhasínať a štartovať)tak si odlož peniaze na štartér a baterku. Okrem toho pri každom štarte sa ti spáli viac nafty ako by si sa iba drncal v kolóne. A len tak mimochodom, vymeň mechanika EDIT, Tadom bol rýchlejší [upravil dne 27/5/11 20:25 marko306] Citovat
straki007 Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 :myslim:myslim:myslim Hmmmm. No co na tohle dodat??? Ja snad nemam ani co napsat......... Absolutne nic proti Jirkovi807 ale ten mechanik muze byt borec asi v necem jinem.... Citovat
bajza206 SW Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 Neni nic lepšího než si v35stupnovim vedru vypnout motor a klimu:D:D:D:D:D to byl asi automekányk:aut Citovat
pista0119 Odesláno 28. květen 2011 Odesláno 28. květen 2011 Ještě mě napadlo co bylo za den když to ten \"mehanik\" říkal? Nebylo apríla?????:D:D:D Citovat
georgegg Odesláno 28. květen 2011 Odesláno 28. květen 2011 už vidím tu situaci na semaforech, blikne červená, všichni vypnou motory, zařaděj jedničku, ruku na kliček a čekaj na zelenou, ale než by se většina řidičů stihla vzpamatovat tak už by zase svítila červená:D:D:D Citovat
pastorek Odesláno 28. květen 2011 Odesláno 28. květen 2011 Našlo by sa niekoľko dôvodov na vypínanie motora v kolóne (nie na semafóre) ale chladenie nafty medzi ne určite nepatrí. Citovat
golias Odesláno 28. květen 2011 Odesláno 28. květen 2011 ten mechanik měl asi vycházky :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
ozzy56 Odesláno 28. květen 2011 Odesláno 28. květen 2011 hele mam to od atomechanika je to jen doporučení nafta se v horku a koloně špatně chladí pod autem máš chladič nafty a při stání v koloně se nechladí řikal mi to mechanik co dělá čerpadla a na tohle je borec veš vstřiku dává naftu 1200 atmosfér a to se nafta zahřívá bez chlazení by za chvílku v nádrži vařila takhle mi to řekl. jak píše většina je to blbost,ta auta jezdí i v tropech a tam by nafta musela vařit v jednom kuse... Citovat
Martinsk Odesláno 28. květen 2011 Odesláno 28. květen 2011 Počiatok varu nafty je pri asi 180°C. Stredná teplota varu je pri 270°C. Myslím, že to už by plastové nádrže nevydržali. Citovat
Jirka 807 Odesláno 29. květen 2011 Autor Odesláno 29. květen 2011 jo všem se omlouvám blbě sem to pochopil protože sem se ptal co je to za chladič pod autem tak to tak vzniklo . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.