Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hele mam to od atomechanika je to jen doporučení nafta se v horku a koloně špatně chladí pod autem máš chladič nafty a při stání v koloně se nechladí řikal mi to mechanik co dělá čerpadla a na tohle je borec veš vstřiku dává naftu 1200 atmosfér a to se nafta zahřívá bez chlazení by za chvílku v nádrži vařila takhle mi to řekl.

Odesláno

ved v pohode, nehadam sa...

mimochodom tlak ne 1200 ale 1800atm. je v railu a nie v spiatocke...

este som nepocul ze by sa niekomu nafta varila/prehrievala...

samozrejme vsak nikto nikomu nebrani ten motor vypnut...

pytal si sa na nazor tak si ho dostal :D:D:D :papa:papa

Odesláno

Blbost, dáš záhul elektronice, nafta to zvládne v pohodě, to malé množství co se vrací do nádrže se bez problému ochladí v nádrži.

Auta co maj start stop systém mají jiné startéry, jiné alternátory, výkonnější baterie (nebo dvě) a elektroniku, která hlídá napětí a v případě poklesu odpojí start stop systém. Kdyby byl problém s přehříváním nafty, tak to výrobci už dávno řeší, to si tě jen mechanik vychutnával a v duchu se tlemil, další co mi to sežral....

Odesláno

keď budeš toto robiť v kolóne(zhasínať a štartovať)tak si odlož peniaze na štartér a baterku. Okrem toho pri každom štarte sa ti spáli viac nafty ako by si sa iba drncal v kolóne.

A len tak mimochodom, vymeň mechanika :roll

EDIT, Tadom bol rýchlejší

[upravil dne 27/5/11 20:25 marko306]

Odesláno

:myslim:myslim:myslim:myslim

Hmmmm.

No co na tohle dodat???

Ja snad nemam ani co napsat.........

Absolutne nic proti Jirkovi807 ale ten mechanik muze byt borec asi v necem jinem....:roker

Odesláno

už vidím tu situaci na semaforech, blikne červená, všichni vypnou motory, zařaděj jedničku, ruku na kliček a čekaj na zelenou, ale než by se většina řidičů stihla vzpamatovat tak už by zase svítila červená:D:D:D:D

Odesláno
hele mam to od atomechanika je to jen doporučení nafta se v horku a koloně špatně chladí pod autem máš chladič nafty a při stání v koloně se nechladí řikal mi to mechanik co dělá čerpadla a na tohle je borec veš vstřiku dává naftu 1200 atmosfér a to se nafta zahřívá bez chlazení by za chvílku v nádrži vařila takhle mi to řekl.

jak píše většina je to blbost,ta auta jezdí i v tropech a tam by nafta musela vařit v jednom kuse...:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...