Ondrík Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Zdravím,prosím o radu.Po výmene tesnenia pod hlavou a rozvodového remeňa sa nahodilo naspeť aj naftové čerpadlo.Lenže pri štartovaní z neho kvapká,pridal som v prílohe foto je to na ňom označené zelenou šípkou.použil som foto z inej témi,dúfam že to autorovi nebude vadiť.Takže z tej časti čerpadla odkial vedú trubky priamo do vstrekov.Na spojoch kde sa napájajú trubky na čerpadlo to netečie.Ono to tečie volakde zo zadnej strany.Motor velmi zle chytá a nedrží volnobeh.Neviete kde môže byť chyba?vďaka za všetky rady. Citovat
oddie Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Hlavní gufero čerpadla, vymontovat čerpadlo a odnést do příslušného diesel servisu. Citovat
Ondrík Odesláno 26. květen 2011 Autor Odesláno 26. květen 2011 a nevieš ako sa to mohlo stať? žeby pri demontáži? no vlastne je to už jedno. môžeš mi prosímťa ešte napísať kolko si mám približne na tú opravu pripraviť bubákov? naozaj len približne ak by si vedel. Citovat
oddie Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Záleží na tom, na koho natrefíš, u nás si za totéž jeden servis řekl 1800 a druhý 7000... Citovat
Ondrík Odesláno 26. květen 2011 Autor Odesláno 26. květen 2011 no to si ma nepotešil ... zajtra tam kamarát vyskúša dať čerpadlo z fiatu,no ak nebude pasovať tak opravu vidím až na budúci mesiac.Zatial sa budem voziť na starej 309tke Citovat
antik Odesláno 28. září 2011 Odesláno 28. září 2011 já to mam vyřešené jinak, naftové elektrické čerpadlo mam pohozené kdesi v nádrži a to napojené na klíček, a to původní tam sice je, ale není funkční. Zajímavé řešení, jezdí to, a tušim že nikdy nebudu mít zavzdušněnou palivovou soustavu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.