Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,prosím o radu.Po výmene tesnenia pod hlavou a rozvodového remeňa sa nahodilo naspeť aj naftové čerpadlo.Lenže pri štartovaní z neho kvapká,pridal som v prílohe foto je to na ňom označené zelenou šípkou.použil som foto z inej témi,dúfam že to autorovi nebude vadiť.Takže z tej časti čerpadla odkial vedú trubky priamo do vstrekov.Na spojoch kde sa napájajú trubky na čerpadlo to netečie.Ono to tečie volakde zo zadnej strany.Motor velmi zle chytá a nedrží volnobeh.Neviete kde môže byť chyba?vďaka za všetky rady.

post-29924-14109617554906_thumb.jpg

Odesláno

a nevieš ako sa to mohlo stať? žeby pri demontáži? no vlastne je to už jedno. môžeš mi prosímťa ešte napísať kolko si mám približne na tú opravu pripraviť bubákov? naozaj len približne ak by si vedel.

Odesláno

no to si ma nepotešil :D ... zajtra tam kamarát vyskúša dať čerpadlo z fiatu,no ak nebude pasovať tak opravu vidím až na budúci mesiac.Zatial sa budem voziť na starej 309tke :roker

• O 4 měsíce později...
Odesláno

já to mam vyřešené jinak, naftové elektrické čerpadlo mam pohozené kdesi v nádrži a to napojené na klíček, a to původní tam sice je, ale není funkční.

Zajímavé řešení, jezdí to, a tušim že nikdy nebudu mít zavzdušněnou palivovou soustavu :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...