Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte vie mi niekto poradiť mam peugeot 407 SW pri vyssom vykone auta napr. pri predbiehani vyskoci kontrolka motora a potom max. 2OOO otacok a dalej nepusti a po vypnuti a znova nastartovani motora auto taha ako keby sa nic nestalo az kym sa zase nevytoci na vyssii vykon uz som menil vahu vzduchu aj regulator na palivovom cerpadle a stale to robi to iste

Odesláno

a co palivovy filter? menil si ?

a nasledne skontrolovat snimac tlaku paliva...

viac hadam napovie diagnostika... ak prejde auto do takehoto rezimu, v pamati zavad urcite nejaky zaznam bude...

vitaj...

p.s.:do popisu si konkretnejsie uved aky mas motor, bude sa lahsie radit...

Odesláno

Motor 2.0 HDi 100kW na diagnostike som bol a vyhodilo mi tieto chyby, v servise mi poradili,ze to moze robit regulator na palivovom cerpadle, tu su tie chyby:

- monitorovanie vysokeho tlaku motorovej nafty.regulator prietoku na doraz

-trvale

-palivova rozdelovacia lista/systemovy tlak- priliz nizka hodnota

- trvale

-obvod snimaca tlaku palivovej rozdelovacej listy-koherencia(sufazovost)

-trvale

-signal snimaca prietoku

-signal teploty nasavaneho vzduchu

-plniaci tlak turbokompresora-namerany tlak je prilis nizky

-trvale

-signal teploty v smere prudenia, katalyzator. koherencia ked je motor studeny

-prerusovany

-elektromagneticky ventil tlaku turbodmychadla,poloha prilis vzdialena ohaldom na referencnu hodnotu

-prerusovany

Odesláno

nazdar...mne toto robilo v decembri, vymenili mi paliv. filter a bolo dobre....až doteraz....posledné dva týždne mi to urobilo 3x takže pochybujem, že opäť filter....daj potom vedieť prosím Ťa,ako si dopadol. Mne sa už nechce s tou haraburdou ani do servisu

Odesláno

zdar lidi ! ja sem mel problem z vykonem taktez slaby tlak v 1 turbu neslo to do otacek a chyba byla jednoducha asi 3cm hadicka k podtlakovemu ventilu turba byla praskla. vymenil sem to a je to:) samozrejme sme na to prisli z podtlakovym merakem v servisu :papa

Odesláno

palivovy filter a aj ostatne filtre mam menene a vtom to neni a neverim ze to bude v nejakej hadici lebo po opatovnom nastartovani mi taha auto dalej az kym sa nedostane do vyssich otacok

Odesláno

to fifi:

chod na diagnostiku do Peugeota co je na Solinkach, nech ti presne povedia co tomu je a ake diely potrebujes. tie si potom zozen a daj to robit niekde inde lebo v Peugeot je dost drahy. ja som takto menil na predchadzajucom aute (307 2.0HDi100kw) snimac na turbe. Peugeote odhadovana cena 70e + robota a v Nissane cca 30e + robota.

Odesláno

No veď práve v servise na Solinkách mi moc nepomohli a už mi je blbé tam chodiť, lebo ma asi majú za hypochondraa mne okrem tých tlakov tiež mierne ale nepravidelne hvízda turbo, a tiež nejako nepravidelne zaberá niekedy ťahá ako šľak a niekedy slabo, a práve vtedy mi keď akoby nevládalo mi hodí motor do núdzaku a rozsvieti kontolku. na druhý deň ale až po druhom naštartovaní mi zhasne a zas je všetko OK

Odesláno
palivovy filter a aj ostatne filtre mam menene a vtom to neni a neverim ze to bude v nejakej hadici lebo po opatovnom nastartovani mi taha auto dalej az kym sa nedostane do vyssich otacok

Zbehni za tým mojím kmotrom čo som ti naň dal kontakt, dnes som s ním bol, hovoril som mu o čo sa jedná takže stačí za ním ísť a pozrie sa ti nato.

PS: Volá sa Peťo.

• O 10 měsíců později...
Odesláno
No veď práve v servise na Solinkách mi moc nepomohli a už mi je blbé tam chodiť, lebo ma asi majú za hypochondraa mne okrem tých tlakov tiež mierne ale nepravidelne hvízda turbo, a tiež nejako nepravidelne zaberá niekedy ťahá ako šľak a niekedy slabo, a práve vtedy mi keď akoby nevládalo mi hodí motor do núdzaku a rozsvieti kontolku. na druhý deň ale až po druhom naštartovaní mi zhasne a zas je všetko OK

fifi mam tento isty proble, dneska servis peugeot nasli zavadu elektromagneticky ventil na turbe vraj to sposobuje stratu vykonu... :D

no som velmi zvedavy co chlapci vymyslia... uz sa tesim ako sa budem s nimi hadat ked po zaplateni 50 eur za ventil a + 30 robota sadnem do auta a auto stale nepojde tak ako ma. Uz vidim ako sa budu vykrucat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...