snake800 DR Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 ahojte vie mi niekto poradiť mam peugeot 407 SW pri vyssom vykone auta napr. pri predbiehani vyskoci kontrolka motora a potom max. 2OOO otacok a dalej nepusti a po vypnuti a znova nastartovani motora auto taha ako keby sa nic nestalo az kym sa zase nevytoci na vyssii vykon uz som menil vahu vzduchu aj regulator na palivovom cerpadle a stale to robi to iste Citovat
andy 3823 Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 Ahoj ..no to môže byť všeličo. Treba ísť na diagnostiku a pozrieť chyby. A najlepšie ak ti to napichne za jazdy keď nastane tento problém. Citovat
Marcel00 Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 a co palivovy filter? menil si ? a nasledne skontrolovat snimac tlaku paliva... viac hadam napovie diagnostika... ak prejde auto do takehoto rezimu, v pamati zavad urcite nejaky zaznam bude... vitaj... p.s.:do popisu si konkretnejsie uved aky mas motor, bude sa lahsie radit... Citovat
snake800 DR Odesláno 24. květen 2011 Autor Odesláno 24. květen 2011 Motor 2.0 HDi 100kW na diagnostike som bol a vyhodilo mi tieto chyby, v servise mi poradili,ze to moze robit regulator na palivovom cerpadle, tu su tie chyby: - monitorovanie vysokeho tlaku motorovej nafty.regulator prietoku na doraz -trvale -palivova rozdelovacia lista/systemovy tlak- priliz nizka hodnota - trvale -obvod snimaca tlaku palivovej rozdelovacej listy-koherencia(sufazovost) -trvale -signal snimaca prietoku -signal teploty nasavaneho vzduchu -plniaci tlak turbokompresora-namerany tlak je prilis nizky -trvale -signal teploty v smere prudenia, katalyzator. koherencia ked je motor studeny -prerusovany -elektromagneticky ventil tlaku turbodmychadla,poloha prilis vzdialena ohaldom na referencnu hodnotu -prerusovany Citovat
Marcel00 Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 stale si neodpisal ci si palivovy filter vymenil... a podla moznosti aj vzduchovy... Citovat
Judes Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 snake800 DR poslal som ti SZ s kontaktom na mechanika a vitaj v klube. Citovat
snake800 DR Odesláno 25. květen 2011 Autor Odesláno 25. květen 2011 ano teraz som menil olej a aj vsetky filtre a je to rok v.2005 a 80 000km Citovat
King81 Odesláno 25. květen 2011 Odesláno 25. květen 2011 ano teraz som menil olej a aj vsetky filtre a je to rok v.2005 a 80 000km 80000km? Si si isty? Citovat
snake800 DR Odesláno 25. květen 2011 Autor Odesláno 25. květen 2011 no isty velmi nie som ale tachometer mi ukazuje tolko Citovat
andy 3823 Odesláno 25. květen 2011 Odesláno 25. květen 2011 ..tachometer sa dá ľahko \"pretočiť\". Chalani by ti mohli pozreť históriu vozidla podľa VIN a uvidíš či je to poctivé.... Hoď VIN do tohoto vlákna: a vitaj v clube Citovat
fifi Odesláno 25. květen 2011 Odesláno 25. květen 2011 nazdar...mne toto robilo v decembri, vymenili mi paliv. filter a bolo dobre....až doteraz....posledné dva týždne mi to urobilo 3x takže pochybujem, že opäť filter....daj potom vedieť prosím Ťa,ako si dopadol. Mne sa už nechce s tou haraburdou ani do servisu Citovat
Guest FIZOLA Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 zdar lidi ! ja sem mel problem z vykonem taktez slaby tlak v 1 turbu neslo to do otacek a chyba byla jednoducha asi 3cm hadicka k podtlakovemu ventilu turba byla praskla. vymenil sem to a je to:) samozrejme sme na to prisli z podtlakovym merakem v servisu Citovat
fifi Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 a ktorá podtlaková hadička, kde ju nájdem, aje tam dobrý prístup, prosím poraď Citovat
snake800 DR Odesláno 5. červen 2011 Autor Odesláno 5. červen 2011 palivovy filter a aj ostatne filtre mam menene a vtom to neni a neverim ze to bude v nejakej hadici lebo po opatovnom nastartovani mi taha auto dalej az kym sa nedostane do vyssich otacok Citovat
andy 3823 Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 ..a skúšal si servisnú históriu v tom vlákne ako som ti písal? Citovat
pyrone Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 to fifi: chod na diagnostiku do Peugeota co je na Solinkach, nech ti presne povedia co tomu je a ake diely potrebujes. tie si potom zozen a daj to robit niekde inde lebo v Peugeot je dost drahy. ja som takto menil na predchadzajucom aute (307 2.0HDi100kw) snimac na turbe. Peugeote odhadovana cena 70e + robota a v Nissane cca 30e + robota. Citovat
fifi Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 No veď práve v servise na Solinkách mi moc nepomohli a už mi je blbé tam chodiť, lebo ma asi majú za hypochondraa mne okrem tých tlakov tiež mierne ale nepravidelne hvízda turbo, a tiež nejako nepravidelne zaberá niekedy ťahá ako šľak a niekedy slabo, a práve vtedy mi keď akoby nevládalo mi hodí motor do núdzaku a rozsvieti kontolku. na druhý deň ale až po druhom naštartovaní mi zhasne a zas je všetko OK Citovat
Judes Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 palivovy filter a aj ostatne filtre mam menene a vtom to neni a neverim ze to bude v nejakej hadici lebo po opatovnom nastartovani mi taha auto dalej az kym sa nedostane do vyssich otacok Zbehni za tým mojím kmotrom čo som ti naň dal kontakt, dnes som s ním bol, hovoril som mu o čo sa jedná takže stačí za ním ísť a pozrie sa ti nato. PS: Volá sa Peťo. Citovat
Frantic Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 No veď práve v servise na Solinkách mi moc nepomohli a už mi je blbé tam chodiť, lebo ma asi majú za hypochondraa mne okrem tých tlakov tiež mierne ale nepravidelne hvízda turbo, a tiež nejako nepravidelne zaberá niekedy ťahá ako šľak a niekedy slabo, a práve vtedy mi keď akoby nevládalo mi hodí motor do núdzaku a rozsvieti kontolku. na druhý deň ale až po druhom naštartovaní mi zhasne a zas je všetko OK fifi mam tento isty proble, dneska servis peugeot nasli zavadu elektromagneticky ventil na turbe vraj to sposobuje stratu vykonu... no som velmi zvedavy co chlapci vymyslia... uz sa tesim ako sa budem s nimi hadat ked po zaplateni 50 eur za ventil a + 30 robota sadnem do auta a auto stale nepojde tak ako ma. Uz vidim ako sa budu vykrucat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.