Hadra Odesláno 11. únor 2005 Odesláno 11. únor 2005 Nevim, kdo tenhle text psal, či kdo fotil obrázek, vím jen, že je obojí neskutečné.... Mladík na fotce jel se svymi přáteli na prázdniny na> Sundarbans a poprosil své přátele, aby ho vyfotili. Když se blesklo od fotoaparátu, upadl mladik do bezvědomi a dva dny pote umřel, podle nalezu na infarkt. Když pote jeho přátele fotku vyvolali, dostali strach - všichni mohli přísahat, že v ten moment byl tehdy na míste focení sám. Jeden námořnicky důstojnik poslal tuto fotku 13 lidem vědcům a krátce nato byl povýšen. Ředitel jedné společnosti tento e-mail vymazal, aniž by ho poslal dál a jeho firma šla krátce pote do konkursu. Přepošli obrázek 13 lidem a čekej, co se stane:-) Citovat
Guest Ludweek Odesláno 11. únor 2005 Odesláno 11. únor 2005 no jeste ze mi to neprislo mejlem :D:D:D Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 11. únor 2005 Odesláno 11. únor 2005 Jenom Japoníci jsou schopný nechat se fotit někde v tmavý džungli, kde nic není ... Citovat
lexa Odesláno 11. únor 2005 Odesláno 11. únor 2005 Takové blbosti nikomu neposílám, hned je mažu, toto už jsem viděl před půl rokem a ještě žiju.:papa Citovat
Dave_k Odesláno 11. únor 2005 Odesláno 11. únor 2005 Už jsem to taky viděl a podle mě to je fotomontáž. Ten stín nad celým levým ramenem, když je za ním prázdnej prostor a jeden strom................????? :D:D Citovat
Hadra Odesláno 11. únor 2005 Autor Odesláno 11. únor 2005 A ta taška je taky divná. Teďka jsem se odvážil si to prohlédnout.Dřív jsem se bál:D Citovat
Hadra Odesláno 11. únor 2005 Autor Odesláno 11. únor 2005 Ale..............zas ti kamarádi přísahali...??? Citovat
deeper Odesláno 11. únor 2005 Odesláno 11. únor 2005 Že by konečně objevili Blair Witch Přemejšlim komu to pošlu Hadra: NO FEAR Citovat
Hadra Odesláno 11. únor 2005 Autor Odesláno 11. únor 2005 taky jsem přemýšlel, a napadlo mně to poslat právě sem, že. Tady je jistota těch třinácti lidí. No jo \" No fear\" , ale jak u čeho:D Citovat
Péťa Odesláno 12. únor 2005 Odesláno 12. únor 2005 Nekonečná naivita lidí mě neustále překvapuje. Podívejte se na tento odkaz! PROČ??? Citovat
Péťa Odesláno 12. únor 2005 Odesláno 12. únor 2005 Ještě dodatek - hledání na hoax.cz mi zabralo tak 30 vteřin (a to se připojuji přes GPRS). :( Citovat
Luger Odesláno 14. únor 2005 Odesláno 14. únor 2005 K výkonu autora toho obrázku by nám asi Destiny pověděl pár posměšných slov :c) Citovat
sloters Odesláno 14. únor 2005 Odesláno 14. únor 2005 Já takovéhle kraviny rovnou mažu. Divím se,že tomu spousta lidí věří a rozesílá to dál. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.